Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

lokator
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Anita Werner

Post autor: lokator »

marcin_25 pisze:chyba mamy nowego fana :D :D :D
mam na myśli posła Fedorowicza
polecam sobotnie Fpf ze szczególnym uwzględnieniem dwóch wypowiedzi tego pana
http://www.tvn24.pl/28377,1690365,0,1,f ... omosc.html
Nie twierdzę, że p. Anita nie ma pięknych oczu, ale sądzę, że p. poseł chciał tym komplementem coś ugrać. "Coś", czyli przychylność p. Anity, kosztem oczywiście dwóch pozostałych gości. I udało mu się to znakomicie, bo jak nawet sam stwierdził pod koniec programu: "chyba za dużo mówi", a p. Anita pozwoliła mu mówić rzeczywiście długo - czasami nawet nie na temat. Trochę mi to trąci nieprofesjonalizmem ze strony p. Anity (dziwne, że stała się taka "miękka" na wizji i dała ugłaskać jednym komplementem), a chytrością ze strony p. posła.
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

Przypadkowa zbieżność.
Gościowi w studiu wyjazdowym zazwyczaj wolno "więcej". (zwykle nie przerywa mu się wypowiedzi, każde słowo dociera do niego z pewnym opóźnieniem i robi się bałagan, jak obie strony próbują dokończyć zdanie lub milczą w tym samym momencie).
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: marcin_25 »

incognito pisze:Przypadkowa zbieżność.
Gościowi w studiu wyjazdowym zazwyczaj wolno "więcej". (zwykle nie przerywa mu się wypowiedzi, każde słowo dociera do niego z pewnym opóźnieniem i robi się bałagan, jak obie strony próbują dokończyć zdanie lub milczą w tym samym momencie).
dokładnie tak
poza tym, moim zdaniem, poseł Fedorowicz wykazał się taktem stwierdzając, że chyba za długo już mówi, to rzadkość wśród polityków, ja to zobaczyłem pierwszy raz u polityka, zwykle to się przekrzykują a prowadzący musi im wchodzić w słowo, bo by tak mogli do wieczora traktować program informacyjny jak darmowy wiec wyborczy
lokator
Nowicjusz
Nowicjusz

poseł Fedorowicz wykazał się taktem stwierdzając, że chyba za długo już mówi, to rzadkość wśród polityków, ja to zobaczyłem pierwszy raz u polityka,
A ja pierwszy raz widziałem, żeby dziennikarz pozwolił politykowi tyle mówić :lol:
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

no no no.. marynarka została w szafie :tanczy:
Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Chyba pierwszy raz w "Faktach" ( nie mówię o DnZ ) pojawiła się w sukience :tanczy:
Szkoda tylko, że realizatorzy tak skąpo pokazali to , co najważniejsze ;)
epsztajnek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Zakładam, że masz całe Fakty (a raczej liczę, że tak jest :)
Bo jeśli tak, to masz też ujęcie całej sukienki (z ruchu kamery od stołu w kierunku Kajdanowicza, z samego początku) a raczej Anity siedzącej na krzesełku.
Napisz, że masz. :rydzyk:
epsztajnek

Nie mam ;(
Przełączyłem na "fakty" kiedy już Kajdanowicz zapowiadał tematy
Nie spodziewałem się takiego numeru :<
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No nic, lekcja pokory dla wszystkich (ja włączyłem,jak kamera odjeżdżała).
Normalnie, zatęskniłem za czasami, kiedy to zwykle Fakty oglądałem o 1:30 w TVN24 :ech:
honey39leo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: honey39leo »

Wiecie co faceci,mdli mnie jak czytam Wasze wpisy na tej stronie! :x Nic tylko nogi,mini spódniczka,duży biust-tylko na to sie gapicie! :nie: Mam nadzieję,że pan Kamil myśli inaczej!?? :rydzyk: Poza tym,żeby chociaż była taka godna uwagi,ale to przecież babo-chłop!Jakby się nie umalowała,to istny facet!Poza tym to takie mini do studia w rozmowie z facetami???! :grozi: Przecież wiadomo o czy oni pomyślą,jak taką ją zobaczą! :o Oj miałam ją kiedyś za fajną babkę,ale ostatnio spadła w moich oczach,ma marne wydania Faktów i Faktów po Faktach-w ogóle serca w to nie wkłada!Koszmar! :x Mówi sztucznie i jak robot-znieczulica totalna!Nie wiem co pan Kamil w niej jeszcze widzi,chyba tylko profesjonalizm! :ech: Jak dla mnie ta telekamera,jak ją zdobędzie wcale jej się nie należy! :(
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

honey39leo pisze:Wiecie co faceci,mdli mnie jak czytam Wasze wpisy na tej stronie! :x Nic tylko nogi,mini spódniczka,duży biust-tylko na to sie gapicie! :nie: Mam nadzieję,że pan Kamil myśli inaczej!?? :rydzyk: Poza tym,żeby chociaż była taka godna uwagi,ale to przecież babo-chłop!Jakby się nie umalowała,to istny facet!Poza tym to takie mini do studia w rozmowie z facetami???! :grozi: Przecież wiadomo o czy oni pomyślą,jak taką ją zobaczą! :o Oj miałam ją kiedyś za fajną babkę,ale ostatnio spadła w moich oczach,ma marne wydania Faktów i Faktów po Faktach-w ogóle serca w to nie wkłada!Koszmar! :x Mówi sztucznie i jak robot-znieczulica totalna!Nie wiem co pan Kamil w niej jeszcze widzi,chyba tylko profesjonalizm! :ech: Jak dla mnie ta telekamera,jak ją zdobędzie wcale jej się nie należy! :(
nie zauważyłem, żeby ktoś pisał o biuście
wyrażanie się o kimś "babo-chłop" czy "znieczulica" nie świadczy o Tobie najlepiej
chyba nie chciałabyś być sama obrzucana inwektywami
widzę, że o p.Kamilu potrafisz się kulturalnie wypowiadać, czyli jednak potrafisz
to chyba dobrze, że p. Kamil widzi w niej profesjonalizm, w końcu rzecz tu o jej działalności zawodowej
to, że nie nosi różowych frotek we włosach, nie wisi na ramieniu faceta i nie żuje ostentacyjnie gumy, nie oznacza wcale, że nie jest kobieca
rozpisaliśmy się o Jej spódniczce, bo to bardzo rzadki widok, podobnie jak ta zielona bluzka, zwykle Anita ma na sobie marynarkę i dżinsy
to dokładnie takie samo spostrzeżenie jak te o japonkach kilka stron wcześniej, czy te o łańcuszku
honey39leo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: honey39leo »

Nie musicie pisać,to czuć między wierszami!A zdania nie zmienię,nadal uważam,że Anita to bardziej facet niż kobieta! :P Kiedyś naprawdę ją lubiłam,ale teraz zmienila się na gorsze!A poza tym,w ogóle nie wkłada serca w Fakty,które prowadzi na antenie,nie to co pan Kamil! :) Ale jeśli nie zuważyłeś,Jego też krytykowałam na Jego stronie!Tak,tak profesjonalizm to może Ona i ma,ale to nie wystarczy to by Fakty ciekawie przedstawić! :nie: Wcale nie trzeba nosić różowych gumek we włosach,wisieć na facecie,i żuć gumy,żeby być kobiecą!Wierz mi!Sama nie jestem zwolenniczką malowania się,strojenia w ciuszki i dlatego ich nie noszę,raczej ubieram się na sportowo,ale i tak faceci się ogladają za mną! :P No i właśnie te marynarki i koszule upodabniają ją do faceta!Sorrki,ale tak myślę! :?
lokator
Nowicjusz
Nowicjusz

Nie wiem, czy było..? Parodia Anity w Szymon Majewski Show "Ale o co chodzi?"

http://www.dailymotion.pl/video/xgwy1i_ ... i-show_fun

Rozumiem, że można szydzić z polityków, ale z koleżanki z rodzimej stacji... :stop:
ODPOWIEDZ