I przy okazji Wasylowi, bo ponoć przewodnik po Tykocinie napisał.Jacek-t pisze:Joasia i tak zdołała przemycić reklamę Podlasia - tym razem w postaci zalet kuchni w Tykocinie.

Moderator: Łukasz
I przy okazji Wasylowi, bo ponoć przewodnik po Tykocinie napisał.Jacek-t pisze:Joasia i tak zdołała przemycić reklamę Podlasia - tym razem w postaci zalet kuchni w Tykocinie.
Dziś ten wpis nie stracił na aktualności, ale tym razem poszło we właściwą stronę. :brawa:nouze pisze:Zamienili prowadzących miejscami na zapowiadajce
To samo przyszło mi na myśl.epsztajnek pisze: Jak zobaczyłem Joannę z Marcinem w "centrum..." od razu zamarzyła mi się cała seria wypraw, jak niegdyś z Dagmarą :rydzyk:
Chyba Joasia nie mogła się zdecydować czy ma być "obrabowana" czy "ograbiona" i uparcie wychodziło "obrabiona"epsztajnek pisze:Sytuacja w Egipcie zaczyna destrukcyjnie działać na Joannę - biedna, nie dała rady wymówić słowa "obrabowana" mimo kilku prób
Pierwszy krok do całej serii został zrobiony. Kto wie, może to będzie jakiś pomysł na ubogacenie Poranka.epsztajnek pisze:od razu zamarzyła mi się cała seria wypraw
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 21 gości