Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Jarosław Kuźniar
To nagranie odtworzyło i ściągnęło mi się bez głosu ; /
Co zrobic? ; [
Co zrobic? ; [
-
- Początkujący
Re:
Skan jest mi potrzebny i już nie będę się tłumaczyć...Camilo pisze:A po cholerę ci ten skan, jak sama przekopiowałaś cały artykuł?! :>gwiazdeczka pisze:Jeśli ma ktoś gazetę to bardzo proszę bo u mnie już niestety nie ma w sklepie
Proszę o skan jeśli można.Na pewno były okulary zerówki i jakiś fartuszek, co nie chciał przez głowę przejść. :spiewa:xyz pisze:jakie prezenty dostał Jarek ? ma ktoś nagrane co się kryło w tych torebeczkach ?
A czy p. Jarek pokazywał te prezenty? Ma ktoś może nagranie?

-
- Zbanowany
No to pan Jaruś cały happy,jak Go mamusia odsłoniła z tej lepszej strony! :tanczy:
Ciekwe rzeczy można się było dowiedzieć!Ma jakąś laskę-już 2 lata,no to może w końcu mamusia doczeka się weseliska i wnuków!Byle nie takie grubaski jak Jareczek!
A tak krytykował Durczoka,że ma brzuszek,a tu suprise-mama przyznała,że Jaruś też powinen zrzucić tu i ówdzie! :grozi:
Niezły ubaw,a niech prowadzi X-factor,ciekawe czy se da rady?? :mhm: Kamilowi i tak to niepotrzebne,bo jest świetny w tym co robi! :brawa:

-
- Początkujący
Re: Re:
Nie bardzo rozumiem jakieś złośliwe komentarze...incognito pisze:Rozumiemy.. login zobowiązujegwiazdeczka pisze:Skan jest mi potrzebny i już nie będę się tłumaczyć...![]()
Lubię pana Jarka i chciałabym mieć ten artykuł czy to jest coś złego?
Chyba oczywiste że gazeta jest do czytania.

Jarek o naturalnych futrach: "dziwne, pozwierzęce rzeczy". 

Poseł Dorn zapytany przez Jarka czy był wtedy w sejmie pijany strzelił focha jak podlotka i skończył rozmawiać bez "do widzenia". Rzeczywiście Jarek zapytał prosto z mostu, nie bawiąc się w jakąś wysublimowaną figurę stylistyczną. Ale pan poseł powinien grzecznie spuścić wzrok, przeprosić i się wytłumaczyć wyborcom dlaczego paradował po sejmie będąc na bani. Bo to że był pijany nie ulega wątpliwości, ani razu temu nie zaprzeczył tylko migał się od odpowiedzi. Ale Kuźniar dobrze wykombinował żeby zapytać się o to właściwie i tak na koniec rozmowy
.

Brak bawełny był nie bez kozery, on ma już doświadczenie w tej tematyce. Wcześniej z Elżbietą Kruk był dyskretny i, też na sam koniec rozmowy, spytał czy ma w życiorysie coś czego się wstydzi. W odpowiedzi padło kategoryczne "Nie". Od samego początku tej historii oglądaliśmy bezczelność Ludwika Dorna, toteż Jarek pociągnął wprost. Bardzo dobrze.
-
- Początkujący
Pan Jarek 3.02 czyli w czwartek w Poranku chciał oddać Pani Kasi trochę energii, miał opowiedzieć historię wieczora poprzednego dnia i zdaje się że nie opowiedział...
Może opowie jeszcze w kolejnym Poranku...
Może zapomniał...
Może opowie jeszcze w kolejnym Poranku...
Może zapomniał...

-
- Fan Forum
- Kontakt:
W poniedziałek i we wtorek nie ma Kasi Werner, więc nie opowie 

-
- Początkujący
A dlaczego? To kto będzie w te dni w Poranku?piotrek888 pisze:W poniedziałek i we wtorek nie ma Kasi Werner, więc nie opowie

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dlaczego nie wiem, będzie Beata Tadla.
A to jest pewne że serwisy poprowadzi Beata Tadla w tych dniach?piotrek888 pisze:Dlaczego nie wiem, będzie Beata Tadla.
-
- Nowicjusz
Kasia coś wspominała pod koniec stycznia że wybiera się do Poznania ale dodała że pewnie dopiero w lutym i pewnie dlatego jej nie będzie ; /piotrek888 pisze:W poniedziałek i we wtorek nie ma Kasi Werner, więc nie opowie
A skąd macie takie wieści?