Joasia wybrała słodkości

Pycha!

Wymęczyli Panią Redaktor, ale wynik 0.0

Moderator: Łukasz
A co Ty byś chciał, żeby Asia nie tylko marynarką przypominała wcześniej wspomniane posłanki? :grozi: Ale rzeczywiście, jak tak teraz patrzę to mam podejrzenia że Asia zjadła wyłącznie ten śmietankowy, a panom policjantom wyraźnie pokazywała "dwa" paluszkami. :klamca:incognito pisze:Przy teście "zaraz po" już jakoś nie zjadła kolejnych dwóch.
Może już jutro :rydzyk:maxxx pisze:Ważne, że wydania pt. "niestrudzeni reporterzy na tropie.." będa w kolejnych weekendowych Porankach kontynuowany.
Dla mnie to najlepsza wiadomość w dzisiejszym Poranku. No i fakt, że dzisiejszy "test alkoholowy" był zrealizowany w identycznym stylu co pamiętne wyprawymaxxx pisze:Ważne, że wydania pt. "niestrudzeni reporterzy na tropie.." będa w kolejnych weekendowych Porankach kontynuowany. :tanczy:
Też mnie to ukłuło w ucho :mhm:Fabian pisze:Asia powtarza błąd leksykalny. "Nie łudzi się, że nie osiągnie sukcesu...". Za dużo tych przeczeń, powinno być "Nie łudzi się, że osiągnie sukces...".
Przypomniał mi się drobiazg z dzisiejszego Poranka, ale ważny - Joanna wymieniła dzisiaj , że coś ( nie już pamiętam co ) było pokazane w PzP.nouze pisze:Mimo wszystko, jeszcze dwa miesiące temu nie do pomyślenia by było żeby Joanna nie powiedziała że materiał ukazał się najpierw w PzP. Zero sentymentu jak widać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 20 gości