[TVN] Między kuchnią a salonem
Moderator: Łukasz
Re: Między kuchnią a salonem
Program oceniam pozytywnie.Co prawda na początku podchodziłam do niego z większym entuzjazmem, niż teraz, ale ogólnie idealny do oglądania przy obiadku. Dziwi mnie tylko jego dosyć mała oglądalność.
Przecież pora jest fatalnalee pisze: Dziwi mnie tylko jego dosyć mała oglądalność.

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Bywalec
Już można. mks.tvn.plIsadora pisze:Przecież pora jest fatalnalee pisze: Dziwi mnie tylko jego dosyć mała oglądalność., ludzie w tym czasie pracują, uczą się lub wracają z pracy, szkoły, mnie się udało obejrzeć może ze dwa razy, a czasami trafiają się naprawdę fajni goście, szkoda, że nie można obejrzeć w necie, chyba, że ja nic o tym nie wiem. :?

tvn - latem programowo najgorsza!
Jaki będzie tytuł popołudniowego show Dwójki? "W PRZEDPOKOJU jest lepiej!"
:o :hmm: :hmm:

Liczą się tylko Fakty.
-
- Bywalec
'A tak normalnie o tej porze'czerk pisze:Jaki będzie tytuł popołudniowego show Dwójki? "W PRZEDPOKOJU jest lepiej!"![]()
:o :hmm: :hmm:

tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Czasem tu wpada
No nie wiem czemu żenada skoro na Wm.pl jest cały opis programu i za nic ma nie przypominać ''Między kuchnią a salonem''. Program ma się wzorować na legendarnym ''Studio 2'' nawet pora nie ta no, ale cóż. Spoko.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Mi się program podoba.. tylko szkoda, że zawsze trafiam na końcówkę ;/
Podczas odcinka specjalnego, 100-wydania show, zapowiedziano że od poniedziałku w MKaS .... Remont!!! Także zapowiada się ciekawie 

Może dorobią łazienkę i będą nadawać prosto z posiedzenia na tronie.kosiomka pisze:Podczas odcinka specjalnego, 100-wydania show, zapowiedziano że od poniedziałku w MKaS .... Remont!!! Także zapowiada się ciekawie

tvnfakty.pl
Jutro ostatnie wydanie "Między Kuchnią a Salonem".

Liczą się tylko Fakty.
Wogóle czy przed jakąś przerwą?czerk pisze:tvnfakty.plJutro ostatnie wydanie "Między Kuchnią a Salonem".
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Powiedzmy na czas nieokreślony.
Na razie TVN zapowiada że program powróci we wrześniu br.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Nowicjusz
Dziwie sie dlaczego Tvn nie wykorzystuje potencjału TVN WARSZAWA i stworzy programu rozrywkowo- informacyjnego dodatkowo promującego jedyne deficytowe przedsięwzięcie w grupie.Rozmowy z gośćmi,specjalna "UWAGA" lifestyle- niby to samo, ale w mojej wersji wzbogacone informacjami