Moderator: Łukasz
adik1148 pisze:Normalnie MASAKRA !!! Pierwszy raz uważam , iż były ustawiane ! TVP wszystkie zgarnęła nagrody , nawet te na które nie zasługiwała ! Nie wiem jak wygrała ten chłopak w INFORMACJACH , ale to już dla mnie totalne "żenua" :/peterq90 pisze:W dzisiejszych telekamerach zero telekamer dla TVN wszystkie dla TVP normalnie nie moge uwierzyć.Mam talen bez telekamery mina Iwańskiego była dobra;]
Aha, to tego nie wiedziałem, ale tym niemniej nie wierzę, żeby coś z głosowaniem było nie tak, bo na pewno "TVN24" już by podniosło, że były jakieś nieprawidłowości, a zamiast tego sami się od rana chwalą swoimi "Telekamerami" (nawet zrobili z nich grafikę pokazywaną po prawej stronie ekranu, na wzór Oskaracmabb pisze:Zapominasz, że anulowano część głosów z niewiadomych powodów.
Ale głosów smsowych chyba nie anulowano, a młodzi ludzie w większości komórki mają, a co do "grupy docelowej" "TVN", to kiedyś przeczytałem, że to są mieszkańcy dużych miast, w wieku do 40, czy 50 lat, a duże miasta to jednak nie jest cała Polska.peterq90 pisze:Jeżeli anulowano głosy internetowe to wszystko wyjaśnia.Powiedzcie mi kto młody wysyła kartki na telekamery ?Wiekszość widowni TVN to ludzie młodzi dlatego poległ.
Na szczęście z wejściem na forum serwisu tvnfakty.pl sobie poradził. :spiewa:MrAdam pisze:No cóż widać, że widz TVP jest nadal analogowy i nie potrafi obsłużyć komputera.
To nie było do ciebie, jeśli potraktowałeś ten post bardziej osobiście niż ogólnikowo to przepraszam.qgn-111 pisze:Na szczęście z wejściem na forum serwisu tvnfakty.pl sobie poradził. :spiewa:MrAdam pisze:No cóż widać, że widz TVP jest nadal analogowy i nie potrafi obsłużyć komputera.
Podaj jedno moje zdanie, w którym napisałem, że jestem widzem TVP... Bo jakoś ci nie wierzę.
W takim razie PIS powinien wygrywać też i wybory, a tak przeciez nie jest.MrAdam pisze:Przeciętny widz TVP to emeryt/rencista, głosujący na PiS i gardzący TVNem. Sorry takie są polskie realia.*
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość