Za jakieś... pół godziny, będzie videoFabian pisze:Jest szansa na nagranie rozmowy z Andrzejem Komorowskim?

Moderator: Łukasz
Za jakieś... pół godziny, będzie videoFabian pisze:Jest szansa na nagranie rozmowy z Andrzejem Komorowskim?
Chyba nie lubi Jarka Kuźniara :hahaha: A jest możliwość tego fragmentu jak rozmawia z Beti na Balu?Fabian pisze:Jest szansa na nagranie rozmowy z Andrzejem Komorowskim?
Beata powiedziała tylko jedno zdanie: polityków trochę tutaj jest, jak zwykle całość trwała 2 sekundypiotrek888 pisze:A jest możliwość tego fragmentu jak rozmawia z Beti na Balu?
Nie zbojkotowałem, tylko musiałem udać się do pracy niestetynouze pisze:Hola, hola! Zbojkotowałeś Joasię na Balu Dziennikarzy.Wizyta służbowa, w ramach Niestrudzonych reporterów...
Rozumiem, ale wrzuciłeś shoty z 7.41-7.43, czyli dokładnie wtedy, kiedy ukazała się druga relacja z balu (pierwsza o 7.10). Ale nie wnikam :stop:Jacek-t pisze:Nie zbojkotowałem, tylko musiałem udać się do pracy niestety.
...Beata Tadlamaxxx pisze: Jutro tuż przed 6 powiem : sprawdzam! A wtedy pewnie...
:spiewa:
Coś jest na rzeczy bo w Poranku Beti. Może para niestrudzonych reporterów udała się na jakiś odleglejszy wypad :mhm: .nouze pisze:
Oczywiście o ile Marcin również Asi nie zaraził.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], vhkvvv i 24 gości