Nie zarejestrowałem tej rozmowy, ale podejrzewam, że Włoch, o którym piszesz, nazywa się Alessandro Maccolini.Martita777 pisze:Witam wszystkich
Zwracam się z prośbą, mianowicie: czy ktoś oglądał lub chociaż zarejestrował rozmowę 13 lutego, w niedzielę w Dniu na żywo p. Porady z włochem Alessandro odnośnie microsamochodu dla 14 latka ? - zależy mi na nazwisku właśnie tego Pana włocha
Jakub Porada
Moderator: Łukasz
Re: Jakub Porada
-
- Nowicjusz
http://www.cardesignnews.com/site/proce ... tem129054/
Dziękuję za odzew.
Myślisz o tym styliście alfy? Znalałam go na zdjęciu w/w link, ale to nie o niego chodzi. Nazwisko tamtego Pana zaczynało się na B.
Dziękuję za odzew.

Myślisz o tym styliście alfy? Znalałam go na zdjęciu w/w link, ale to nie o niego chodzi. Nazwisko tamtego Pana zaczynało się na B.
Co przedstawia ten screenshot?
Gdy Ewa Farna śpiewała Kuba będąc tam na podglądzie nieźle się bawił, no ale tu tego aż tak nie widać...
Bardzo mi się podoba gdy Jakub występuje na antenie, ale chciałbym go znowu zobaczyc w "Poranku" Pozdrawiam szefów stacji ;-))
Porada dziś w Wieczorze na żywo. Zanosi się na debiut w programie Polska i Świat chyba że będzie zwykły serwis.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Wie ktoś może kiedy Jakub pojawi się na antenie?
Właśnie 6 minut temu pojawił się w serwisie informacyjnym. 

This is not the end, this is not the beginning.
Chyba najdłuższy miał urlop ze wszystkich.
Przecież go tylko 2 lub 3 tygodnie nie było.rogi pisze:Chyba najdłuższy miał urlop ze wszystkich.
Ponad 3. A inni ile mają? No tylko Kuźniar i Kryńska mieli miesiąc.matik pisze:Przecież go tylko 2 lub 3 tygodnie nie było.rogi pisze:Chyba najdłuższy miał urlop ze wszystkich.
Każdy ma tyle urlopu na ile zasługuje. Poza tym nie każdy musi brać całą pulę dni do wykorzystania na 1 raz. Niektórzy sobie rozdzielają na 2 krótsze urlopy.
Jakub w programie "Dzień po dniu".
Zaczął mówiąc jak nakręcony, zwolnił dopiero przy słowach "Jakub Porada. Witam państwa". My też witamy!!!
Zaczął mówiąc jak nakręcony, zwolnił dopiero przy słowach "Jakub Porada. Witam państwa". My też witamy!!!

This is not the end, this is not the beginning.