Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

No i porządek porankowych dyżurów został całkiem zburzony:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Bardzo miłe to zaburzenie :aniol: Joasia narzekała na senność, ale po propozycji J.Kuźniara by się zdrzemnęła odpowiedziała "nie mogę" :nie: Co by nie mówić to Żebrowski jest już potrzebny żeby nam Joasię zaaktywizować na uśmiechanie. :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joasia od rana zmaga się z gardłem choć stanowczo twierdzi, że czuje się świetnie :D .
maxxx

Asiunia z gardełkiem to ma problem chyba dłuższy czas. Ale skoro czuje się świetnie, to tylko się cieszyć. :D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Żeby się tylko ta niezaleczona infekcja nie skończyła dla Joanny przymusowym, dłuższym odpoczynkiem :uwaga:
maxxx

Nadzieja w tym, że wiosna idzie. :tanczy: Oby tylko realna dotrzymała kroku kalendarzowej. :aniol:

A mnie trochę martwi fakt, że ostatnimi czasy jakby pogaduszki państwa prowadzących są coraz bardziej zdawkowe. Ograniczają się do podziekowań lub natychmiastowego przejścia do pogody. Ciekawe czy to sugestia czyjaś to spowodowała czy po prostu tak jest i już.
Pogoda jaka za oknem jest każdy widzi, mnie po stokroć bardziej interesuje co Joasia ma do powiedzenia. 8)
No ale dobra, może się czepiam. Choć przyznam, że rezygnacja z duetowego prowadzenia Poranków spowodowala u mnie większe wyczulenie na wszelkie niekorzystne zjawiska okołojoasiowe. :rozglada:

*Mimo wszystko liczę na niestrudzonych. :aniol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie, nie czepiasz się. Ostatnio poranki z Joanną ( te w ciągu tygodnia ) ograniczam do stwierdzenia , jak jest ubrana, jak się przywitała, i co powiedziała po pierwszym serwisie. Z pozostałej części Poranka rezygnuję. Bez żalu. A to już jest poważny sygnał alarmowy.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Rezygnacji z duetowego prowadzenia Poranków upatrywałbym w wynikach oglądalności. :xx: Skrócenia o godzinę sobotniego Poranka zresztą też. :uau:
Nie żebym coś specjalnie wiedział, ale jak w telewizji komercyjnej nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... oglądalność. I cóż poradzić. :uwaga:
epsztajnek pisze:Z pozostałej części Poranka rezygnuję. Bez żalu.
Tak, też tak mam. Ostatnio, jak widzę w przededniu, że będzie Żebrowski, to w ogóle nie włączam. Jakoś nie trawię gościa, bardzo się przemądrzały zrobił. :hyh:
A Kacha i Jarek to jednak Kacha i Jarek. :D
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Niestety i ja mam podobne odczucia. Po bardzo dobrym początku Porankowe duety Joasi i Marcina zrobiły się niepokojąco monotonne :( . Może właśnie przez to, że są takie mało duetowe? No i też coraz częściej mnie kusi by po włączeniu nagrywarki na początku Poranku wracać do łóżka i jeszcze trochę pospać. Zwłaszcza w piątki.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Porankowe duety były wprowadzone jako taki pilotaż. Mówiła nam o tym też Joasia, jak była w szkole. Mają wrócić już wkrótce.
maxxx

To ja czekam na ten powrót niecierpliwie. Jedyne czym mogą mnie "przekupić" niejako w zamian, to Joanna jako prowadząca Poranek ! Science fiction? A wcale, że nie!!! 8) Chciałbym żeby kiedyś dostała szansę. Jestem pewien, że byłaby świetna. :aniol: Takie marzenie. :roll:

Ponarzekałem dziś trochę a i tak wstane o tej 7, jakoś tak dziwnie by było postąpić inaczej. :lol2: :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Joasia chyba przejęła się naszymi ostatnimi narzekaniami bo dzisiaj postanowiła się nieco uaktywnić włączając do rozmowy z posłem Fedorowiczem.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
maxxx

Jacek-t pisze:Joasia chyba przejęła się naszymi ostatnimi narzekaniami bo dzisiaj postanowiła się nieco uaktywnić włączając do rozmowy z posłem Fedorowiczem
Też tak sobie pomyślałem. :brawa: Przeciez Ona potrafi rozmawiać, szczególnie z politykami jak mało kto. :aniol:
Joasia już też tęskno spogląda w kierunku wiosny, ale komu nie znudziła się jeszcze zima ?

P.S A teraz Tusk zabierze serwis, niewdzięcznik :grozi: :lol2:
rex88
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: rex88 »

Jak Fedorowicz pożegnał się i wstał to wystartowała z miejsca jak sprinterka.
ODPOWIEDZ