Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Asia wzięła w obronę Kszysia. 

Ach ta Joasia i Jej kibicowanie :aniol: Z jednej strony mam wrażenie, że zwykle z przymrużeniem oka mówi o polskiej piłce, a z drugiej - poważna z Niej kibicka.Jacek-t pisze:No i podkreśla, że Jaga ciągle jeszcze druga w Lidze.

Ale sobie red. Kuźniar dworuje z odchrząkania Pani Redaktor. :grozi: A Joasia nie musi się przejmować, nawet nie ma o czym mówić.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
A jednak :tanczy: :tanczy:epsztajnek pisze:Ale chyba nie ma szansy , aby uchwycić Panią Redaktor w trakcie zajmowania miejsca za stołem.
A zresztą, sam Jarosław zauważył, że dziewczyny dziś świętują wiosnę strojem

Joasia dzisiaj no poprostu bajka- w każdym razie ja Ją chyba jeszcze nie widziałem w taakim wiosennym wydaniu. Wiosno trwaj! :aniol: :aniol:Jacek-t pisze:Za to mignęła nam Joasia opuszczająca miejsce za stołem :tanczy:
Już trochę czasu minęło od przeprowadzki z "PzP" i powiem, że mi to poszło całkiem bezboleśnie. Joasia o Poranku to jest to! Dzięki Niej już nie mam problemów z wstawaniem tuż przed 6 rano.

Zejdźmy na ziemię. Aaaa, tu też jest fajnie - jutro znów *Asiuś w Poranku. :tanczy:
* PS. Strasznie mi się podobało jak Ją ostatnio, chyba w tamtym tygodniu J.Kuźniar nazwał- Asiuś.

-
asiuś to już był bodajże w zeszłym roku :rozglada:
Możliwe, mógł się gdzieś wymsknąć.epsztajnek pisze:asiuś to już był bodajże w zeszłym roku :rozglada:

-
Panna Joanna nabożnie upomina Kuźniara:
jest post i nie ma pizzy, są rekolekcje
Kłaniam się czapką do ziemi, Pani Joanno :brawa: :plus: :aniol:
Jak to powiedział Franc Maurer trzeba mieć jakieś zasady w życiu
Kłaniam się czapką do ziemi, Pani Joanno :brawa: :plus: :aniol:
Jak to powiedział Franc Maurer trzeba mieć jakieś zasady w życiu
Warto dodać, że chodziło o pizzę bunga-bunga, w Wielkim Poście chyba szczególnie niewskazaną :grozi: .epsztajnek pisze:Panna Joanna nabożnie upomina Kuźniara:
Ponadto oboje prowadzący demonstrowali, że praca w TV jest ich naprawdę głębokim powołaniem:
Jaro: Już mówiłem, kocham tę robotę.
Joasia: To fajnie, ja też. Nawet jak tracę głos - kocham, uwielbiam.
Joasia ostatnio bez wahania deklaruje swoje poglądy. Dzisiaj w Poranku poparła radnego PIS ze Szczecina, który twierdzi, że dzieci nie powinny zaczynać edukacji seksualnej na ulicach pełnych automatów do sprzedawania prezerwatyw. Kuźniar się chyba nieco zdziwił bo odparł: ja tak czytałem tą informację, nie oczekiwałem na twoją opinię. Wprawdzie dodał: ale podoba mi się, ale widać że systemy wartości obojga prowadzących dość wyraźnie się różnią
(wczorajsze zaproszenie na rekolekcje też nie wzbudziło w Panu Jarku entuzjazmu).
Szacunek dla Joasi tylko jak tak dalej pójdzie to jakiś Palikot czy inni postępowcy gotowi nam zaliczyć Panią redaktor do moherowych beretów :hmm: :nie: .

Szacunek dla Joasi tylko jak tak dalej pójdzie to jakiś Palikot czy inni postępowcy gotowi nam zaliczyć Panią redaktor do moherowych beretów :hmm: :nie: .

Druga Brygida w tvn24. A więc konsumpcja związku dopiero po ślubie?
-
Cóż, chyba podejmując pracę w TVN, zdawała sobie sprawę , że w pewien sposób stanie się osobą publiczną.
Bądź wierny temu, w co wierzyłeś
W tej kwestii kibicuję Joannie.
czy przyjmuje reguły Kościoła Katolickiego w 100%, czy może nie do końca :mhm:
Ale z oczywistych powodów nie mam absolutnie zamiaru dyskutować tego tematu. :nie: :grozi:
Bo pośmiać się każden lubi, ale było i koniec. A kto się zaśmieje , dostanie w ryj. Wężykiem :rozglada:
P.S. Szanowni administratorzy
Wyłączcie wreszcie translację słowa *a*u*t*o*m*a*t na Grzegorz Kajdanowicz Bo wychodzą takie kwiatki, jak powyżej: Grzegorz Kajdanowicz sprzedający prezerwatywy na ulicy
Po prostu boskie :hmm: :hahaha:
Bądź wierny temu, w co wierzyłeś
W tej kwestii kibicuję Joannie.
I to jest , przyznam, dla mnie najbardziej intrygujące, odkąd Joanna ujawniła swoje poglądy w zamieszczonym w tym wątku wywiadzie:rex88 pisze:A więc konsumpcja związku dopiero po ślubie?
czy przyjmuje reguły Kościoła Katolickiego w 100%, czy może nie do końca :mhm:
Ale z oczywistych powodów nie mam absolutnie zamiaru dyskutować tego tematu. :nie: :grozi:
Bo pośmiać się każden lubi, ale było i koniec. A kto się zaśmieje , dostanie w ryj. Wężykiem :rozglada:
P.S. Szanowni administratorzy

Wyłączcie wreszcie translację słowa *a*u*t*o*m*a*t na Grzegorz Kajdanowicz Bo wychodzą takie kwiatki, jak powyżej: Grzegorz Kajdanowicz sprzedający prezerwatywy na ulicy
Ło matko, dopiero teraz na to zwróciłem uwagę, omal nie skonałem ze śmiechuepsztajnek pisze:
P.S. Szanowni administratorzy![]()

Co do Joasi, to wprawdzie ostatni jakby śmielej demonstrowała swoje poglądy (bo i czemu nie) to jednak zawsze robi to w sposób bardzo taktowny, czego nie można powiedzieć o wielu innych osobach publicznych.
A co do tajemnic Joasi, to pozostawiając te intymne wiedzy osób bezpośrednio zainteresowanych, mnie zastanowiło dzisiaj co innego. Joasia pytana przez Jarka dokąd wybiera się w podróż "po czerwcu" odparła, że jeszcze nie wie, ale dodała że wybiera się w podróż samochodem. Ciekawe czy oznacza to, że Pani redaktor nie przepada za podróżami lotniczymi, bo przypominam sobie że jakiś czas temu żartując z Żebrowskim o wysyłaniu w podróż służbową napomknęła: Ja nie latam.
Nigdy im się nie uda Joasi zaszufladkować, bo jest wielowymiarowa!Jacek-t pisze:Szacunek dla Joasi tylko jak tak dalej pójdzie to jakiś Palikot czy inni postępowcy gotowi nam zaliczyć Panią redaktor do moherowych beretów

Chodzący takt z Pani Redaktor.Co do Joasi, to wprawdzie ostatni jakby śmielej demonstrowała swoje poglądy (bo i czemu nie) to jednak zawsze robi to w sposób bardzo taktowny, czego nie można powiedzieć o wielu innych osobach publicznych

Przede wszystkim mam wrażenie, że Ona nigdy nikogo nie gra przed widzami, jest cholernie (przepraszam

Też mnie to zastanowiło. :mhm:Ja nie latam.
Ale jak coś to Kuźniar kazał pisać w każdej sprawie. :spiewa:
P.S
O tej 5:57 (caps powyżej) Joasia spadła na to krzesełko jak jakiś meteoryt.