Od czasu Magdy M żaden serial tvnu tak mnie nie wciągnął Po prostu cudo, przyjemnie się ogląda i myśle, że też dobra pora emisji robi swoje,kompletnie zmieniłam swoje nastawienie do niedzielnego wieczoru,który wcześniej kojarzył mi się tylko z niemiłym wczesnym wstawaniem nazajutrz
W powakacyjnych odcinkach „Przepisu na życie“ dużo nowości. Nowe wątki, nowe miłości i oczywiście... nowi bohaterowie.
W serialu pojawią się dwie tajemnicze kobiety – Elka, była żona Jerzego (Borys Szyc). W tę rolę wcieli się Magdalena Popławska. Drugą bohaterką będzie Kasia (Anna Samusionek) – wyjątkowo zauroczona Andrzejem (Piotr Adamczyk). Obie kobiety bardzo namieszają w życiu bohaterów. Jak? O tym przekonacie się już jesienią w TVN!
Potrzebuje tytuły piosenek których mogliśmy posłuchać w pierwszym sezonie "Przepisu na Życie"a najbardziej zależy mi na utworze (muzyka poważna)wydaje mi się,że to jakoś ostatni odcinek 11.Z góry dziękuje.
Nowe odcinki są o wiele lepsze od poprzednich ! Może w nowym sezonie zmienił się reżyser czy scenarzysta , ale coś się zmieniło , jest o wiele lepszy od poprzedniego !
adik1148 pisze:Nowe odcinki są o wiele lepsze od poprzednich ! Może w nowym sezonie zmienił się reżyser czy scenarzysta , ale coś się zmieniło , jest o wiele lepszy od poprzedniego !
scenarzysta jest ten sam czyli Pilaszewska a reżyser chyba tez
agnieszka29 pisze:Potrzebuje tytuły piosenek których mogliśmy posłuchać w pierwszym sezonie "Przepisu na Życie"a najbardziej zależy mi na utworze (muzyka poważna)wydaje mi się,że to jakoś ostatni odcinek 11.Z góry dziękuje.
Zajrzyj TUTAJ. Tu powinnaś znaleźć wszystkie piosenki.
Jestem bardzo zadowolona z 1. odcinka. Z resztą cały pierwszy sezon bardzo mi się podobał, więc byłam spokojna o ten. Świetnie dobrane utwory - szczególnie ten w szpitalu. Oby tak dalej Czekam na następny odcinek :tanczy:
Drugi sezon serialu „Przepis na życie” ogląda w TVN średnio 2,68 mln widzów. Produkcja z odcinka na odcinek ma więcej widzów, a stacja jest liderem pasma.
Pierwszy odcinek drugiego sezonu miał 2,3 mln widzów, zaś trzeci przyciągnął już 3,1 mln osób. Serial ma średnio 19,82 proc. udziału w grupie 4+ oraz 23,19 proc. Przed rokiem kanał miał w tym paśmie 1,67 mln widzów oraz 12,61 proc. udziału w grupie 4+ (wówczas TVN nadawał serial „Usta, usta”). http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/pr ... vn-liderem
Z tego co czytałem, zakończyły się zdjęcia do serialu "PnZ". Ja interpretuję to jako koniec serialu. A szkoda, bo to w sumie przepis na sukces, jak to Sołtysik mówi Wyniki TVN w ogóle podczas tego sezonu są kapitalne. Zadziwiające
Do II sezonu. Nie zabija się kury znoszącej złote jajka. "Przepis" na pewno wróci, tylko kiedy - albo wiosną, albo jesienią, a od marca pojawi się "Prawo Agaty" z Dygant.
mojpierwszyraz pisze:Z tego co czytałem, zakończyły się zdjęcia do serialu "PnZ". Ja interpretuję to jako koniec serialu. A szkoda, bo to w sumie przepis na sukces, jak to Sołtysik mówi Wyniki TVN w ogóle podczas tego sezonu są kapitalne. Zadziwiające
W zeszłym roku też pisano o imprezie kończącej zdjęcia do Przepisu na życie. Poza tym, chyba w DDTVN, kilka tygodni temu Magda Kumorek przypadkiem zdradziła, że będzie kontynuacja.