blarol pisze:Prawdopodobnie jedną z zagranicznych gwiazd w X factorze, będzie Mat Pokora. Był dziś o nim materiał w DDtvn, a po nim napomknęli, że Mat odwiedzi Polskę w maju.
Też tak od razu pomyślałem No , ale chociaż ktoś "znany" będzie. Gwiazda prawdziwa będzie dopiero na finał . Mam nadzieję na "Gagę czy Rihannę !
Podobnie jak, chciałbym Gagę, ale nie pogardził bym występem Mozila, Brodki, Peszek, Me Myself and I, Markowskiej, Cheryl Cole (w UK ponoć ma zostać ona zastapiona Rihanną! a zapewne w USA poprowadzi XF)
Z innej beczki - denerwuje mnie, że TVN emitując ten format ciągle podkreśla ze wystartował on także w USA i 'bije tam rekordy popularności' co jest bynajmniej dziwne, bo startuje on we wrześniu...
mojpierwszyraz pisze:Podobnie jak, chciałbym Gagę, ale nie pogardził bym występem Mozila, Brodki, Peszek, Me Myself and I, Markowskiej, Cheryl Cole (w UK ponoć ma zostać ona zastapiona Rihanną! a zapewne w USA poprowadzi XF)
Z innej beczki - denerwuje mnie, że TVN emitując ten format ciągle podkreśla ze wystartował on także w USA i 'bije tam rekordy popularności' co jest bynajmniej dziwne, bo startuje on we wrześniu...
Ale już trwają castingi i przychodzi na nie mnóstwo osób więcej niż do Idola (w Los Angeles 18,000), Rihanna odpadnie bo ma na jesieni trasę i nie było by jej w parę sobót i niedziel w programie a to raczej odpada, jak ja czytałem to Cheryl ma być w jury a podobno Nicole Scherzinger ma prowadzić
a co do Pokory lepszy on niż żadna chociaż mam nadzieje że także lepsze sprowadzą
Tego się spodziewałem - Pokora, później Oceana, Jay Delano, InGrid, September... Już lepiej zaangażować kogoś z Polski - dobrego muzyka - tak jak wspomniał mojpierwszyraz - Brodkę !
A ja myślę, że na 90% przyjedzie Leona Lewis, bo jest chyba najlepiej rozpoznawalna w Polsce spośród zwycięzców X Factor. Poza tym często o niej wspominają podczas polskiej edycji. Bardzo chciałbym zobaczyć Cheryl Cole, ale na pewno będzie bardzo zajęta amerykańską edycją, jeśli dostanie posadę jurora, a jest to już niemal pewne.
Co do UK, to Rihanna ma być tylko gościnnym jurorem podczas castingów, a nie na stałe.
Według mnie to był najlepszy z dotychczasowych odcinków. Pomsył stworzenia nowego zespołu jak najbardziej na plus. Jeżeli ktoś oglądał dzisiaj program po raz pierwszy (z powodu braku emisji Rancza) to myślę, że czuje się zachęcony do kolejnych odcinków
Zamiast Matsa powinien przejść Bartek Kuśmierczyk lub Nycz,już wiemy że pani Małgosia odpadnie za tydzień chyba że źle odebrałem zapowiedź.Ale domy się zapowiadają bardzo fajnie.Tak a propo jakaś duża gwiazda nie ma koncertu w Polsce w okolicy 6 czerwca bo to mogło by dużo podpowiedzieć.
Majka ma zdecydowanie najcięższe zadania - grupy są kiepskie, ludzie ich nie kojarzą, gdyż na odcinkach castingowych były traktowane na prawdę po macoszemu.
Moja dziewiątka:
16-25
- Ania Kłys (moja prywatna faworytka )
- Ada Szulc
- Matts
>25
- Marta Podulka
- William
- Wojciech Strzelecki
zespoły:
- Dziewczyny
- Sweet Rebels
- By Mistake (zespół założony podczas bootcampu).
Nie wiem, czy pamiętacie chłopaka o nazwisku Nycz. Wykonywał piosenkę "Up and down". Jego wykon z castingów jako jeden z naprawdę niewielu dobrze utknął mi w pamięci, chłopak w zasadzie zrobił furorę wśród moich znajomych, ale gdzieś przepadł. Nie wiem, czy w ogóle pojawił się w dzisiejszym odcinku, bo nie zdążyłem do domu na 20., no ale w każdym bądź razie na liście półfinalistów go nie ma. A szkoda, bo trzymałem za niego mocno kciuki. Z takim repertuarem mógłby spokojnie zostać gwiazdą.