Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Dagmara zaprosiła do studia gości jako rzekomych znawców zwyczajów brytyjskich, ale kiepscy ci znawcy: nie rozróżniają mundurów, nic specjalnie nie wiedzą o zwyczajach związanych z uroczystością a gości to ja więcej rozpoznałem niż oni :nie: :mhm: .
Nie wiem jak poprzedni goście, natomiast obecni, a konkretnie jeden z nich widać doskonale orientuje się nie tylko w kwestii ślubnych gości, ale i, a może przede wszystkim w kwestii samej rodziny królewskiej. Mam na myśli Roberta Kozyrę, któremu zdarzyło się już kilka razy poprawić panią prowadzącą. Zresztą bardzo trafnie.Jacek-t pisze:Dagmara zaprosiła do studia gości jako rzekomych znawców zwyczajów brytyjskich, ale kiepscy ci znawcy
-
- Fanatyk :)
Która to już zmiana koloru włosów ? 

A to... inny kolor jest? :mhm:
Od tych z wirtualnego i Poranka się różni, ale jak spojrzeć na ostatnie z PiŚ to już nie bardzo. Anna też w wirtualnym miała dużo jaśniejsze.

Od tych z wirtualnego i Poranka się różni, ale jak spojrzeć na ostatnie z PiŚ to już nie bardzo. Anna też w wirtualnym miała dużo jaśniejsze.

-
Może i racja ? :mhm:
Zapatrzyłem się w ten dzisiejszy image, bo zrobił na mnie duże wrażenie i samo ułożenie włosów wzmogło odczucie zmiany odcienia .
Zapatrzyłem się w ten dzisiejszy image, bo zrobił na mnie duże wrażenie i samo ułożenie włosów wzmogło odczucie zmiany odcienia .
Dziś Dagmara wyglądała niczym Helena z "Ogniem i Mieczem":)
-
Dobre skojarzenie :brawa:

Ja bym dodał - gdyby ta bluzka-koszula była biała, to Dagmara mogłaby pozować do Portretu Dziewicy
Szkoda, że pożegnała się do jutra, mogłaby poprowadzić dziś DpD ( była w dżinsowej spódniczce )

Ja bym dodał - gdyby ta bluzka-koszula była biała, to Dagmara mogłaby pozować do Portretu Dziewicy

Szkoda, że pożegnała się do jutra, mogłaby poprowadzić dziś DpD ( była w dżinsowej spódniczce )

Jeszcze się doczekamy 
ps. Widze, że nie tylko ja czekam aż Dagmara odejdzie od stołu.

ps. Widze, że nie tylko ja czekam aż Dagmara odejdzie od stołu.
-
Ostatnie sekundy programów bywają najciekawszeTomek8575 pisze:Widze, że nie tylko ja czekam aż Dagmara odejdzie od stołu.

-
Widać, Dagmara potraktowała sprawę przyjazdu Obamy z większą dystynkcją niż ślub książęcy

I chyba z tego względu jutro od 8:35 będzie gościem Wstajesz i Wiesz. :tanczy:epsztajnek pisze:Widać, Dagmara potraktowała sprawę przyjazdu Obamy z większą dystynkcją niż ślub książęcy![]()
Czy ktoś dysponuje może nagraniem z "Wstajesz i wiesz"? Pora była niefortunna i nie dane mi było obejrzec:)
http://www.fileserve.com/file/UpRngjWTomek8575 pisze:Czy ktoś dysponuje może nagraniem z "Wstajesz i wiesz"? Pora była niefortunna i nie dane mi było obejrzec:)
Dziękować:)
Ma ktoś może fragmenty nagrań z programu na żywo "Królewski ślub",ktory był nadawany 29. kwietnia? Byłbym bardzo wdzięczny