Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Magda Sakowska
Dziś wieczorem Magda znów była numerem jeden w POLSACIE :brawa: Najpierw mistrzowska relacja z Rzymu w Wydarzeniach, zwięźle, zdecydowanie i bez lania wody :brawa: A przed 21:00 w mało ciekawym programie POLSATNEWS dała relację zapowiadającą jutrzejszy program z Rzymu, który ma tam prowadzić
Magda jest wygadana i wyjątkowo dobrze sobie radzi w sytuacjach takich jak program w plenerze, klepała z głowy kilka minut, że aż miło i wyłącznie do rzeczy, za co należą się jej gratulacje!!!

-
- Nowicjusz
Wczoraj w wydaniu specjalnym Wydarzeń Magda Sakowska była rewelacyjna. Pewna siebie, energiczna, niczego nieudająca, nie próbowała się unieść do nieba za JPII, ale była przejęta i pozytywnia nakręcona. Widać było, że to co robi, robi z pasją i że to co robi sprawia jej ogromna satysfakcję. Magda pilnie odrabia lekcje i jest coraz bardziej bezkonkurencyjna. Ekstraklasa- nic dodać nic ująć 

Nie zrozum mnie źle, ale czy takie ciągłe wychwalanie Magdy Sakowskiej pod niebiosa nie jest czasem przesadą? Jest dobrą dziennikarką, bardzo sympatyczną, ale to chyba jest za dużo.
-
- Nowicjusz
Znakomita Magda Sakowska, znowu jest w Polsacie niezastąpiona :brawa: Prowadziła Wydarzenia, a teraz rozmawia :brawa: z Michałem Kmińskim, dawnym pisowcem, a teraz pjtenowcem 

-
- Fanatyk :)
Tym razem w bieli

Nie ta kamera :rozglada:

Nie ta kamera :rozglada:

-
A dziś zaskakujące (jak na Magdę) odejście od biało-granatowego schematu
:brawa:

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Magda Sakowska zaprasza dziś do Juraty w "Gościu Wydarzeń" w Polsat News. Po 15:50 zapowiadała wywiad.
-
Świetny wywiad i piękna Magda Sakowska.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
Dobry rzemieślnik z fryzjera :brawa:

-
-
- Nowicjusz
Dawno nic nie napisałem o Magdzie więc teraz:
Polecam wszystkim na youtubie filmik "Magda z wenus" echhh, jaka to piękna kobieta jest, aż dech zapiera!!!
Ktoś się napracował, żeby zebrać fragmenty z Magdą w czasach jej pobytu w tvn, ale warto było! Ja wielbiciel talentu i urody Magdy, dziękuję mu bo efekt jest fanttastyczny :brawa:
Polecam wszystkim na youtubie filmik "Magda z wenus" echhh, jaka to piękna kobieta jest, aż dech zapiera!!!
Ktoś się napracował, żeby zebrać fragmenty z Magdą w czasach jej pobytu w tvn, ale warto było! Ja wielbiciel talentu i urody Magdy, dziękuję mu bo efekt jest fanttastyczny :brawa:
-
Obejrzałem i podtrzymuję swoją dotychczasową opinię - Magda zajaśniała pełnym blaskiem swojej kobiecości dopiero po przejściu do "Polsat News"Sztukmistrz pisze:Polecam wszystkim na youtubie filmik "Magda z wenus" echhh, jaka to piękna kobieta jest, aż dech zapiera
W TVN24 była taką szarą myszką

-
- Nowicjusz
Trudno się z Tobą nie zgodzić, że Magda w Polsacie błyszczy jak najpiękniejsza i najjaśniejsza gwiazda
hmmm dla mnie jest najładniejsza w całym Polsacie, choć jest tam spora konkurencja i żeby nie narażać się na ataki czytających, innym panią z Polsatu niczego ujmował nie zamierzam
choć Magda jest dla mnie bezkonkurencyjna, bo nie tylko urodą błyszczy, ale też swoim doświadczeniem i mądrością!!!
Wracając do filmu podtrzymuję, że ktoś zadał sobie sporo trudu, filmik jest uroczy, a Magda jest zjawiskowa, eeee czy szara myszka, hmmm no raczej napisałbym, że jest czarująca i słodziutka
ale to moje zdanie...
Filmik polecam wciąż :brawa:

Wracając do filmu podtrzymuję, że ktoś zadał sobie sporo trudu, filmik jest uroczy, a Magda jest zjawiskowa, eeee czy szara myszka, hmmm no raczej napisałbym, że jest czarująca i słodziutka

Filmik polecam wciąż :brawa: