[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Re: X FACTOR

Post autor: ktos »

szym pisze:
ktos pisze:Program lepszy niż tydzień temu :) szkoda że znowu nie było żadnej gwiazdy !!! pewno sprowadzą dopiero jakąś na finał a mogli by teraz zapraszać przynajmniej jakieś polskie a nie bo tak to nasza wersja uboga jest to już nawet w MBTM parę było :P
No, Kora i Afromental. :lol2:
i Josh Groban lepsze to niż nic jak w X-Factor :P
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

No akurat wolę nic niż Josha Grobana :D Chociaż Kora i Afromental nawet ok, widac jednak że innych pomysłów brak, skoro zaprosili Różową Taczkę - uczestnika z castingów ... no ale trudno...
tvn - latem programowo najgorsza!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Moim zdaniem właśnie jurorzy Kora czy Afromental jako "gwiazdy" (szczególnie ta druga) do tego typu programu to żenada. Miejmy nadzieję, że nie okaże się, że finałową gwiazdą X Factor jest Czesław. :lol2:

Wcześniej ktoś pisał o P!nk, z powodu zmian na oficjalnym koncie YT. Ona raczej odpada, bo jest w zaawansowanej ciąży.

W ogóle wiedzieliście, że na youtube.com/tvnpl to u góry to jest jedna wielka aplikacja we flashu? W tym miejscu, gdzie niby ładuje się film po jakimś czasie pojawiają się ludzie, którzy wyskakują poza ramy videa, śpiewają "So What" P!nk i takie tam... teraz przynajmniej rozumiem dlaczego "Greatest Hits... So Far!!!" reklamują haslem "Zawiera przebój So What!" - w sumie z tego albumu jest kilka większych hitów, ale własnie ten łatwo zanucić i go wykorzystano na kanale tvnpl.
:)
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

szym pisze:W ogóle wiedzieliście, że na youtube.com/tvnpl to u góry to jest jedna wielka aplikacja we flashu? W tym miejscu, gdzie niby ładuje się film po jakimś czasie pojawiają się ludzie, którzy wyskakują poza ramy videa, śpiewają "So What" P!nk i takie tam... teraz przynajmniej rozumiem dlaczego "Greatest Hits... So Far!!!" reklamują haslem "Zawiera przebój So What!" - w sumie z tego albumu jest kilka większych hitów, ale własnie ten łatwo zanucić i go wykorzystano na kanale tvnpl.
Thermalcake pisze:Post przez Thermalcake 19 kwi 2011, 15:37

Ciekawa rzecz:
http://www.youtube.com/tvnpl

Na profilu TVN na YouTube reklamują płytę Pink i jednocześnie przy tym odcinki na żywo X Factor. W bardzo fajny sposób :)

Czyżby zawitała do programu live?
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Widziałem to wcześniej, ale napisałem, bo myślałem, że opisujesz tylko to tło. Tych śpiewających ludzi odkryłem dopiero ostatnio, bo jakoś długo mi się to ładowało zawsze i nie chciało mi się czekać. Myślałem, że to błąd.
:)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 32165,3604

9 odcinek oglądało 3,7 mln widzów. Widownia podobna jak tydzień temu, a mieliśmy teraz kolejny długi weekend. Za tydzień oglądalność powinna pójść już w górę, a za 2 tygodnie kiedy nie będzie ani Must be the music, ani Bitwy na głosy oglądalność może trochę podskoczyć :)
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

http://media2.pl/badania/78080-kwiecien ... hitem.html

Wcale , że nie , bo 5,5 mln miało , czyli widownia 2 mln większa !! yuhu :)
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

adik1148 pisze:http://media2.pl/badania/78080-kwiecien ... hitem.html

trzeba umieć czytać ze zrozumieniem :!:

Kwiecień 2011 i to są dane odcinak z 10 Kwietnia :P
Krzysztof G.
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Krzysztof G. »

a za 2 tygodnie kiedy nie będzie ani Must be the music, ani Bitwy na głosy oglądalność może trochę podskoczyć :)
Ale dlaczego? Przecież "X Factor" jest nadawany w niedzielę, a te dwa programy w sobotę - czy podejrzewasz spisek ;) ?

Pojawił się temat gwiazd - myślę że do show nie zawitają żadne wielkie nazwiska takie jak Lady G. czy Rihanna. Powód jest prosty - nie opłaca im się to, ponieważ u nas audtorium kupujące płyty jest inne niż widownia "X Factor". Pojawienie się w edycji UK dobrze robi na sprzedaż płyt, a u nas dało by to większe "publicity" stacji aniżeli gwieździe.
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

adik1148 pisze:http://media2.pl/badania/78080-kwiecien ... hitem.html

nie wiem gdzie to przeczytałeś, bo ja w tygodniowym raporcie nie znalazłem XF nawet w 1-10

http://www.agbnielsen.pl/2011-05-01,1621.html
TVN - MARKETINGOWO NAJLEPSZA
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: sb »

Ciekawostki w świecie X Factor. Wersja USA będzie miała cztero-osobe jury, w tym:

Simon Cowell, Cheryl Cole, Antonio 'L.A.' Reid i Paula Abdul - oraz prezenterzy Brytyjczyk Steve Jones i Nicole Scherzinger...

Z Brytyjskiej edycji zrezygnowali Simon Cowell i Cheryl Cole, więc jury w tej chwili wygląda na to że będzie Louis Walsh, Dannie Minogue i Gary Barlow z Take That, czwarta pozycja niewiadoma....

Ciekawe czy będzie czwarty juror w Polsce za rok, jakaś duża polska piosenkarka?
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Dzisiaj znów kulisy sławy Szpaka :roll:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

TVN go promuje... zupełnie nie wiem dlaczego.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

sb pisze:Ciekawostki w świecie X Factor. Wersja USA będzie miała cztero-osobe jury, w tym:

Simon Cowell, Cheryl Cole, Antonio 'L.A.' Reid i Paula Abdul - oraz prezenterzy Brytyjczyk Steve Jones i Nicole Scherzinger...

Z Brytyjskiej edycji zrezygnowali Simon Cowell i Cheryl Cole, więc jury w tej chwili wygląda na to że będzie Louis Walsh, Dannie Minogue i Gary Barlow z Take That, czwarta pozycja niewiadoma....

Ciekawe czy będzie czwarty juror w Polsce za rok, jakaś duża polska piosenkarka?
Największym zaskoczeniem jest dla mnie Steve Jones :rozglada: To musi być przykre dla Dermota O'Leary, który przecież też starał się o tę posadę, ale producenci mu powiedzieli, że wolą Amerykanina. A tu nagle drugi Brytyjczyk, Steve Jones dostaję tą pracę... Skład jury mi się podoba. Może być ciekawie. Tylko faktycznie trochę dziwnie, że połowa pochodzi z UK. Czekam na zdjęcia z dzisiejszego castingu w Los Angeles.

Co do UK to myślę, że faktycznie Simona zastąpi Gary Barlow. Całkiem realne wydają się też plotki o Lily Allen. Na razie wiadomo, że będą, podobnie jak w zeszłym roku, gościnni jurorzy na castingach, m. in. Rihanna :)
Adrian ;P pisze:Dzisiaj znów kulisy sławy Szpaka :roll:
Zaczynam powoli odczuwać przesyt Szpaka. Niewątpliwie ma wielki talent, ale nie podoba mi się to nachalne promowanie tylko jednego uczestnika. Według mnie na wygraną najbardziej zasługuje Gienek i pewnie to on wygra.
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: sb »

Kuba nie jest przewodniczącym jury, każdy jest na równo, a on cały czas daje innym głos, dziękuje w imeniu jury itd... wnerwiające. Nawet Simon Cowell się tak nie zachowuje... a Kuba zarozumiały i arogancki i ważniejszy niż Cowell?? Czesławie, broń się i powiedz Kubie by się zamknął!
ODPOWIEDZ