Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Czy może ktoś wrzucić fragment w którym jak dobrze pamiętam było coś o tym , że Asia robi bałagan na stole i gdy układała ona gazety ( chyba to była 6.30 lub 7 )
Ciekawe jak niedługo zmieni się nazwa wątku. Joanna Marzec, Joanna Kryńska-Marzec?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A może wcalerex88 pisze:Ciekawe jak niedługo zmieni się nazwa wątku. Joanna Marzec, Joanna Kryńska-Marzec?

Zważywszy na konserwatyzm i przywiązanie do tradycji obstawiam, że będzie zmiana.
Ja myślę , że jako osoba publiczna będzie Joanna Kryńska-Mazur
Joasia jak zwykle trzyma sztamę z Wasylem: https://rapidshare.com/files/460583768/ ... __agan.mpgmarion4 pisze:Czy może ktoś wrzucić fragment w którym jak dobrze pamiętam było coś o tym , że Asia robi bałagan na stole i gdy układała ona gazety ( chyba to była 6.30 lub 7 )

Czyżbyś wiedziała o czymś o czym nikt inny nie wiemarion4 pisze:Ja myślę , że jako osoba publiczna będzie Joanna Kryńska-Mazur

Niee
x: , ale osoby , które występują w tv :mhm: zazwyczaj (przez to , że ludzie znają ich pod tym nazwiskiem ) mają podwójne 

-
- Fanatyk :)
Ech, wyśpij się, a jutro jeszcze raz przeczytaj , co wyżej napisałaś :hahaha:
Ale ja o czym innym: o fryzurze Joanny.
Znowu zachwyca :aniol:
Absolutnie nie powinna skracać włosów :grozi:
Ale ja o czym innym: o fryzurze Joanny.
Znowu zachwyca :aniol:
Absolutnie nie powinna skracać włosów :grozi:
Chyba nadal nie zorientowałaś się o co chodzi. Z twojego postu wynikałoby, że pojawił się jakiś nowy kandydat do ręki Pani redaktor :>marion4 pisze:Nieex: , ale osoby , które występują w tv :mhm: zazwyczaj (przez to , że ludzie znają ich pod tym nazwiskiem ) mają podwójne

Bigamistka może;)
Hahahaha no tak przepraszam oczywiście , że Joanna Kryńska-Marzec 

Fajnie by było gdyby zostało wszystko po dawnemu w imieniu i nazwisku. Ot, np Brygida Grysiak została Brygidą Grysiak i jest.
Marudze, bo mi się podoba Joasinowe nazwisko, szczególnie w kompilacji z imieniem Joanna, co ja poradze ?
Ale oczywiście to Pani Redaktor decyduje.
A tak z innej beczki. Joasia wg mnie super przeszła aklimatyzację porankową. Pewnie, że nie wiemy jak się czuje z tak wczesnym wstawaniem (możemy się domyślać), ale widzimy-przynajmniej mówie za siebie- wygląda fantastycznie i energetycznie tuż przed tą 6 rano. :brawa:

Ale oczywiście to Pani Redaktor decyduje.

Pełna zgoda. :aniol: Włosy pewnie zostają w fazie zapuszczania. ażeby fryzjer weselny miał co robić.epsztajnek pisze:Ale ja o czym innym: o fryzurze Joanny.
Znowu zachwyca
:aniol:

A tak z innej beczki. Joasia wg mnie super przeszła aklimatyzację porankową. Pewnie, że nie wiemy jak się czuje z tak wczesnym wstawaniem (możemy się domyślać), ale widzimy-przynajmniej mówie za siebie- wygląda fantastycznie i energetycznie tuż przed tą 6 rano. :brawa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Działo się dzisiaj coś ciekawego w Poranku po 7.30 ??
Ah to , by było wspaniałe ( już ją widzę machającą pomponami
)
Niezbyt lubię poranki z Jarem i Asią, bo Jaro nie daje jej głosu i przerywa jej ciągle :nie:

Niezbyt lubię poranki z Jarem i Asią, bo Jaro nie daje jej głosu i przerywa jej ciągle :nie: