sybic pisze:Weronika Diallo
Weronika Diallo
Moderator: Łukasz
Weronika Diallo
Nowa pogodynka. Wcześniej pracowała w Superstacji i TVN Warszawa. Jest wspaniałą osobą więc zasługuje na swój wątek na forum. Liczę na to, że ją polubicie i będziecie dawać capsy.
Re: Weronika Diallo
Ja właśnie miałam okazje dzisiaj oglądać ją w Poranku
Od razu ją polubiłam :o fajna jest 

-
- Fanatyk :)
Z czasów TVN Warszawa

Jakaś średnio udana ta dziewczyna, pomijając że dwie pogodynki-mulatki to chyba o jedną za dużo, to również Marta Gordziewicz pod względem wyglądu łyka ją bez porannej kawy i mycia zębów. :stop:
W ogóle ten cały desant tvn warszawa mało mi się podoba, dobrze że jeszcze ten przerośnięty pulpet - młody Chajzer nie został przyjęty, bo poszukiwacz trolejbusów i "infomacji" Łukasz Wieczorek już jest.
W ogóle ten cały desant tvn warszawa mało mi się podoba, dobrze że jeszcze ten przerośnięty pulpet - młody Chajzer nie został przyjęty, bo poszukiwacz trolejbusów i "infomacji" Łukasz Wieczorek już jest.
-
Coś w tym jest :mhm: W wątku "Poranek TVN24" jest sugestia zwolnienia Doroty. A ja bym się zastanowił nad Omeeną :>nouze pisze:dwie pogodynki-mulatki to chyba o jedną za dużo
Mój osobisty gust mówi, że to twierdzenie mocno przesadzone :grozi: Zarówno Marta jak i Weronika to fajne słodkie czekoladkito również Marta Gordziewicz pod względem wyglądu łyka ją bez porannej kawy i mycia zębów.
(chociaż mam wrażenie , że ostatnimi czasy Marcie, niczym nieboszczykowi Jacksonowi, rozjaśniła się cera :rozglada: )
Dla mnie ujemnym skutkiem desantu z TVN Warszawa jest zniknięcie z wizji obiecująco zapowiadającej się Kamili Biskupskiej :<W ogóle ten cały desant tvn warszawa mało mi się podoba,
Wróble na dachach ćwierkają, że ponoć młody Chajzer oberwał w zęby podczas imprezy w klubie, ale kto by tam wierzył plotkomdobrze że jeszcze ten przerośnięty pulpet - młody Chajzer nie został przyjęty

Filip Chajzer z tego, co wiem to został reporterem DDTVN.Już 2 razy widziałam go właśnie w tym programie :uhh:nouze pisze:dobrze że jeszcze ten przerośnięty pulpet - młody Chajzer nie został przyjęty
Ja też muszę przyznać, że ta Pani zrobiła na mnie bardzo kiepskie wrażenie. Jakaś taka pretensjonalna, szczerzy zęby zupełnie bez sensu. Nie chciałbym też być zbytnio nieelegancki ale z takimi nogami to ta Pani powinna raczej pokazywać się w spodniach albo zdecydowanie dłuższych spódnicach.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Szczerze? To ona mnie też do siebie zraziła. Swoją wymową. Musi popracować nad językiem. Nie skreślam jej od razu, ale jeżeli chce dorównać Cegielskiej czy Gardias to musi bardzo ale to bardzo dużo ćwiczyć. Poza kamerą.
Kamila Biskupska jest teraz wydawcą w TVN24.
Kamila Biskupska jest teraz wydawcą w TVN24.
-
- Nowicjusz
Ale ona ma krzywe nogi
I w dodatku jest jaks taka niesympatyczna. Jak ja widze to od razu przełaczam, bo oczy bola :stop:
PS Dodam ze nie jestem rasista, nie slucham RM i nie glosuje na PiS, a w swoich opiniach staram sie byc jak najbardziej obiektywny
Dziekuje, dobranoc.

PS Dodam ze nie jestem rasista, nie slucham RM i nie glosuje na PiS, a w swoich opiniach staram sie byc jak najbardziej obiektywny
Dziekuje, dobranoc.

-
Przyzwyczaiłem się do jej prognoz w TVN Warszawa ( i na tej podstawie ją oceniam )
Dziś muszę przyznać, że po prostu w plenerach prezentowała się o wiele bardziej korzystnie , niż w studio przy mapie pogody :ech:
Dziś muszę przyznać, że po prostu w plenerach prezentowała się o wiele bardziej korzystnie , niż w studio przy mapie pogody :ech:
Nowe miejsce... pewnie dlatego. Przyzwyczai sięepsztajnek pisze:Dziś muszę przyznać, że po prostu w plenerach prezentowała się o wiele bardziej korzystnie , niż w studio przy mapie pogody :ech:

Ja w odróżnieniu od kolegów lubię oglądać takie właśnie wystąpienia. Widzę człowieka w pierwszych dnia jego pracy. Wzmagania, stres... To naturalne. Zresztą oglądając TV nigdy nie ogladam programu, tylko prace ludzi w tym programie. Zawsze trzymam kciuki za nowicjuszy. Nie mam litości dla starych powszechnie uznanych za dobrych.
Przykładowo gdy widzę np. taką Anitę Werner to nie wiem, czy to człowiek czy gadająca maszyna (bo jest taka bezbłędna).
"Jak ją widzę to od razu przełączam, bo oczy bolą".
Musisz to koniecznie dodać na swojej stopce, bo wiesz... na tym forum oskarżenie o głosowanie na PiS czy słuchanie RM to największa obelga. Z dobrego serca Ci radzęiksniwelohc pisze:(...)nie slucham RM i nie glosuje na PiS...

-
Może nie trzymaj teraz tak mocno, bo masz dziwnego pecha :mhm: - wszystkie nowicjuszki, za które trzymałeś kciuki, zniknęły z ekranusybic pisze: Zawsze trzymam kciuki za nowicjuszy.

Wiesz, kolega, wzorował się na >>autorytetach<< pojawiających się w TVN24, aby zostali uznani za swoich, musieli złożyć wiernopoddańczą deklarację: kiedy PO doszło do władzy wreszcie śpię spokojniesybic pisze:Musisz to koniecznie dodać na swojej stopce, bo wiesz... na tym forum oskarżenie o głosowanie na PiS czy słuchanie RM to największa obelga
No i myślał, że na tym forum też tak trzeba :devil:
Toż właśnie dlatego trzymamepsztajnek pisze:Może nie trzymaj teraz tak mocno, bo masz dziwnego pecha :mhm: - wszystkie nowicjuszki, za które trzymałeś kciuki, zniknęły z ekranusybic pisze: Zawsze trzymam kciuki za nowicjuszy.

Potwierdza się wiec stałość moich intencji - trzymam kciuki za tych, którym jest najtrudniej.
Weronika była wczoraj i dziś rano. Dla tych którzy nie lubią jej nóg mam niespodziankę. W oba te dni była w spodniach. Coraz lepiej prowadzi pogodę.
Tu daję jeszcze zdjęcia Weroniki za czasów Superstacji.
Tu daję jeszcze zdjęcia Weroniki za czasów Superstacji.
pop w temacie Superstacja w dziale Telewizja pisze:![]()