Wyobraźcie sobie kobietę zachowującą się jak Jarosław Kuźniar.... :grymas: mi od razu nasuwa się pytanie - którędy do wyjścia?
A samo to że Poranek prowadzi kobieta, jest dla mnie argumentem na plus nie do podważenia, przez co możesz ze spokojem wrzucić mnie do wora tych nieobiektywnych bałwochwalców, stawiając się w roli jedynego trzeźwo patrzącego.
Poprawiła się natychmiast, to się zdarza, Jarosławowi też.mjuno pisze:I czasami wychodzą z tego takie bączki jak: "Dzisiaj mamy 13 dzień piątku..."
Są niedoskonałości. Na przykład dziś o 5.55 jak był początek to mam wrażenie że przez pierwsze paręnaście sekund Kasia nie wiedziała że jest na wizji, bo w ciszy gazetki przeglądała

Żeby Poranek był ciekawy to musi też serwisant odpowiednio współpracować, a Żebrowski po "tacierzyńskim" jakiś przymulony jest (ale i tak jest lepszy niż "energiczny" Krzysztof Górlicki).
Mi się podoba i mimo że wątpię w duet jednopłciowy, to czekam na duo Kasia-Asia. A tak w ogóle to na Ania-Asia, ale to nie na ten temat i nie o takim Poranku mowa :devil: