[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: X FACTOR

Post autor: Debeet »

r_r16 pisze:Tutaj siodemka, czy ilu ich tam było, stali sobie, śpiewali, czasami wyszli naprzód i tyle było z openingu. Zreszta wogóle po jaką cholerę oceny jury występu grupowego?
Dokładnie to samo pomyślałem jak to zobaczyłem.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

pablo90
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pablo90 »

Znamy gwiazdy nie znając finalistów ciekawe. Mogli z tym odrobinę się powstrzymać. Prawdę mówiąc chwalić się czym nie mają ;)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Chyba nie tego się spodziewaliśmy... Alexandra Burke gościła już w Tańcu z gwiazdami. Ale ta trójka tylko zaśpiewa z finalistami. Można mieć nadzieję, że ktoś czwarty da jeszcze swój osobny występ...
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

adik1148 pisze:http://www.plejada.pl/3,48073,news,1,1, ... tykul.html

MASAKRA ! Żadne gwiazdy :(
No coś ty. Gwiazdy światowego formatu. Loffciam ich. :D
A tak na serio...
Trochę mi ulżyło - myślałem że będzie gorzej. Chociaż Maleńczuka to ja chyba nie zniosę. A zapewne konfiguracja będzie taka - Burke - Szpak, Loska - Maleńczuk i ... - i Basia Trzetrzelewska. Mimo to, zawsze mogło być lepiej (liczyłem chociaż na Lewis). A my tu o Lady Gadze, i P!NK mówiliśmy :D

Ktoś osobny - mam kandydaturę - trio - Majka śpiewa Nie Daj Się Dody + Glam Pop Mariny i Teraz Tu Górniaczki - tzw. Medley, a Wojewódzki - perkusja, a Mozil z jego 'maszynką' :D
tvn - latem programowo najgorsza!
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Omg... Burke jeszcze na plus, ale Maleńczuk i Trzetrzelewska (kto to jest?)... W porównaniu z Whitney Houston, Lady Gagą, Shakirą, Robbie Williamsem, Georgem Michaelem itd... Ja wiem, że sporo znanych na świecie (a przynajmniej w Europie) gwiazd pochodzi z Wielkiej Brytanii więc X Factor UK na pewno miał prościej zaprosić ich do programu, ale udało im się także zaprosić wielu bardzo znanych artystów ze Stanów Zjednoczonych. Co jak co ale TVN mógł się bardziej postarać.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Że co proszę??? Jak w ogóle mogli ujawnić gwiazdy skoro jeszcze nie wiadomo, kto będzie w finale?
I co, wychodzi na to, że ta "duża gwiazda" w finale, o której mówił Miszczak to Alexandra Burke :? Chyba, że oprócz tych "duetowych" gwiazd wystąpi jeszcze ktoś osobno. Będzie dużo czasu, bo występów tylko 6, no 7 licząc z powtórnym występem zwycięzcy.

Myślę, że z Alexandrą wystąpi Ada. Ale Gienka to sobie nie wyobrażam z żadnym z tych wykonawców :rozglada:
Ostatnio zmieniony wtorek 17 maja 2011, 21:26 przez bartek09, łącznie zmieniany 1 raz.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Po słowach "mamy zakontraktowane gwiazdy do odcinków na żywo i jedną dużą gwiazdę na finał" spodziewałem się czegoś lepszego. Może będzie jeszcze ktoś kto da występ osobno?
:)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

bartek09 pisze:Będzie dużo czasu, bo występów tylko 6
A nie 9? Finaliści wykonają chyba po 3 piosenki.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

r_r16 pisze:
bartek09 pisze:Będzie dużo czasu, bo występów tylko 6
A nie 9? Finaliści wykonają chyba po 3 piosenki.
Powinno tak być, ale kiedyś na stronie biura reklamy pisało:
W ostatnim, czternastym odcinku trzej finaliści wykonają po dwie piosenki, jedną z nich w towarzystwie z zaproszoną gwiazdą polskiej sceny muzycznej!
To wychodzi na to, że i tak jest nieźle, bo będą aż dwie gwiazdy "światowej sceny muzycznej" :lol:
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: sb »

pablo90 pisze:Znamy gwiazdy nie znając finalistów ciekawe. Mogli z tym odrobinę się powstrzymać. Prawdę mówiąc chwalić się czym nie mają ;)
Chyba TVN nie był szczery na początku, jak ujawnił że to najdroższa produkcja w historii tv w Polsce... podbudowywali widzów, i potem co? A na odwrót powinno być, małe oczekiwania i wielkie niespodzianki. Martwi mnie jacy ludzie pracują w biurze prasomym, w redakcji programu i generalnie przy tym programie....
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

Ja się teraz zastanawiam - na co tak naprawdę poszło te cholerne 10 mln złotych?
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Thermalcake pisze:Ja się teraz zastanawiam - na co tak naprawdę poszło te cholerne 10 mln złotych?
Sam już nie wiem. Połowa na nowe Ferrarki Kuby W. a druga połowa na stroje Mai S. od Arłamiego :D
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Finał “X Factor” odbędzie się 5 czerwca. Producenci przygotowali na ten wieczór sporo atrakcji. Na ogromnej scenie pokażą się wszyscy uczestnicy programów na żywo (w sumie 9 osób), którzy wykonają wspólną piosenkę. Nie obędzie się też bez gościa specjalnego oraz specjalnych występów. Gościnnie pojawią się Alexandra Burke, finalistka brytyjskiej, piątej edycji „X Factor”, nasz „towar eksportowy z USA”, jazzująca Basia Trzetrzelewska i nietuzinkowa osobowość sceniczna w Polsce, Maciej Maleńczuk. Każde z nich zaśpiewa swoją piosenkę wspólnie z jednym z finalistów..
Czyli nie wszystko jeszcze stracone ;)
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: sb »

mojpierwszyraz pisze:Finał “X Factor” odbędzie się 5 czerwca. Producenci przygotowali na ten wieczór sporo atrakcji. Na ogromnej scenie pokażą się wszyscy uczestnicy programów na żywo (w sumie 9 osób), którzy wykonają wspólną piosenkę. Nie obędzie się też bez gościa specjalnego oraz specjalnych występów. Gościnnie pojawią się Alexandra Burke, finalistka brytyjskiej, piątej edycji „X Factor”, nasz „towar eksportowy z USA”, jazzująca Basia Trzetrzelewska i nietuzinkowa osobowość sceniczna w Polsce, Maciej Maleńczuk. Każde z nich zaśpiewa swoją piosenkę wspólnie z jednym z finalistów..
Czyli nie wszystko jeszcze stracone ;)
No tak, wszyscy finaliści wspólnie, no i na scenie na końcu by gratulować wygranej... to dobrze.

Czy z tego mam rozumieć, że w dodadku to trójki gości (w tym Alexandry Burke) będzie jeden nieznany jeszcze gość specialny który nie będzie śpiewał w duecie? Całkiem rozumiem, że jakaś światowa gwiazda nie chce duetować z jakimś polskich uczestnikiem.... a Alexandra może, bo nie jest jeszcze 'wielką' gwiadą.
ODPOWIEDZ