Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Anna Jędrzejowska
Jutro, to chyba same wydania specjalne :>
Pytanie, kto prowadzi i o której godzinie ?
Pytanie, kto prowadzi i o której godzinie ?
Patrząc na program z tvn24.pl:
Poranek od 7.00, na pewno monotematyczny, może z Asią, od 11.00 do 16.00 "Barack Obama w Polsce" czyli Anna, potem od 16.00 specjalny "Horyzont", czyli dziadek.
Po Horyzoncie pewnie pojawi się Górlicki albo Porada i będzie serwisować z przerwą na "FpF" i dokument o Obamie.
No i poszła cała strona. :plus: :jupi:
Poranek od 7.00, na pewno monotematyczny, może z Asią, od 11.00 do 16.00 "Barack Obama w Polsce" czyli Anna, potem od 16.00 specjalny "Horyzont", czyli dziadek.
Po Horyzoncie pewnie pojawi się Górlicki albo Porada i będzie serwisować z przerwą na "FpF" i dokument o Obamie.
No i poszła cała strona. :plus: :jupi:
Dziś było sporo o trujących ogórkach, co gorsza ze Szczecinem w tle. Ja na szczęście jem tylko kiszone w zestawie z alkoholem wysokoprocentowym, jak dotąd przeżyłem wszystkie zatrucia z tym związane :spiewa:

I jeszcze omawiane na poprzedniej stronie, dotąd nieilustrowane ujęcie Ani z piątku
Widzom którzy wiedzą czego szukają na ekranie, nawet ułamek sekundy wystarczy.

I jeszcze omawiane na poprzedniej stronie, dotąd nieilustrowane ujęcie Ani z piątku

Widzom którzy wiedzą czego szukają na ekranie, nawet ułamek sekundy wystarczy.

-
A co ona dziś w pokutnych barwach ? :devil:
P.S. Po pracowitej sobocie wypadało mieć dziś wolne :mhm:
P.S. Po pracowitej sobocie wypadało mieć dziś wolne :mhm:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Czyżby Anna dziś pracowała poza wizją? A może szykuje się coś na wieczór? Widać ją chyba za plecami Krzysztofa G.

Ależ przeglądania przede mną :hmm:
Obejrzałem chwilę początek serwisu o 13.00 i gestykulacja Anny była wyjątkowo niecodzienna :devil:
A jakiego programu to jest stanowisko, bo PzP już tam się chyba nie przygotowuje? :mhm:
-
I co, Anna dziś się nie pojawiła na pierwszym planie ? :mhm:
Żadna specjalna uroczystość się nie szykuje, przejęcie prezydencji UE dopiero za miesiąc.
Przeszła mi przez głowę czarna myśl, może Anna praktykuje przed objęciem stanowiska wydawcy ?
Żadna specjalna uroczystość się nie szykuje, przejęcie prezydencji UE dopiero za miesiąc.
Przeszła mi przez głowę czarna myśl, może Anna praktykuje przed objęciem stanowiska wydawcy ?
Mi również. I wówczas, w najlepszym przypadku widywać ją będziemy wyłącznie w wydaniach specjalnych.epsztajnek pisze:Przeszła mi przez głowę czarna myśl, może Anna praktykuje przed objęciem stanowiska wydawcy
Przypomina się trochę sytuacja Danki K i jej stały etat poza wizją.
O godz. 14.00 Anna przez chwilę znowu była za plecami Kalczyńskiej. Co ciekawe, wcześniej po 11 była też Kuligowska, choć przy sąsiednim stanowisku :mhm:
Nie wymieniono Anny w "creditsach" Dnia na żywo. Podobnie zresztą jak wczoraj, w żadnym programie.
Mam nadzieję że to jednak tymczasowa "robota w tle".
Pojąłem fakt, że kierownictwo tej stacji składa się z ćwierćdebili i ich niezrozumiałe decyzje już lekko mi spowszedniały i wręcz zalatują.
Ale nie wierzę że wymusili na niej rezygnację z pracy na wizji. Gdyby miał sprawdzić się czarny scenariusz, to znaczyłoby że Anna musiała sama się na to chętnie zgodzić, mając głęboko w swoich zgrabnych czterech literach to, że są widzowie którzy oglądają ten pierdolony dzień na żywo wyłącznie dla niej.

Pojąłem fakt, że kierownictwo tej stacji składa się z ćwierćdebili i ich niezrozumiałe decyzje już lekko mi spowszedniały i wręcz zalatują.
Ale nie wierzę że wymusili na niej rezygnację z pracy na wizji. Gdyby miał sprawdzić się czarny scenariusz, to znaczyłoby że Anna musiała sama się na to chętnie zgodzić, mając głęboko w swoich zgrabnych czterech literach to, że są widzowie którzy oglądają ten pierdolony dzień na żywo wyłącznie dla niej.
-
Już raz dostała propozycję nie do odrzucenia przejścia z M24 do DnŻ :>nouze pisze: to znaczyłoby że Anna musiała sama się na to chętnie zgodzić
A kto wie, może ma to głęboko ? :mhm: :rozglada:mając głęboko w swoich zgrabnych czterech literach to, że są widzowie którzy oglądają ten pierdolony dzień na żywo wyłącznie dla niej
Ale to jest jednak różnica :>epsztajnek pisze:Już raz dostała propozycję nie do odrzucenia przejścia z M24 do DnŻ
Odejście z 24h to mogła być propozycja nie do odrzucenia.
Ale nie wmówisz mi że powiedzieli jej "albo zupełnie znikasz z wizji albo z roboty". Prędzej sama uznała że to poważniejsze stanowisko niż odbębnianie dnż które może zrobić byle Porada czy inny Górlicki.
Dokładnie taka jest moja sugestia.epsztajnek pisze:A kto wie, może ma to głęboko ?
I żeby była jasność - nie zarzut. Bo to w końcu jej kariera zawodowa.
-
Prawda, moja aluzja była mało precyzyjna.nouze pisze:Ale nie wmówisz mi że powiedzieli jej "albo zupełnie znikasz z wizji albo z roboty".
Chodziło mi o to, że jeżeli dostałaby ( na razie pozostańmy przy trybie przypuszczającym ) propozycję ciekawego stanowiska poza wizją , z pewnością by nie płakała .
Coś mi się tu nie podoba :mhm:
Żeby się nie okazało że jesteśmy świadkami występu pożegnalnego
x:
Żeby się nie okazało że jesteśmy świadkami występu pożegnalnego

-
A co to za czary mary
Sprawdziłem w pierwszej godzinie DnŻ kto dziś prowadzi, i dałem sobie spokój od TV
A teraz patrzę i ... :mhm:
Czyżby Marcie było spieszno do dzieciaczków ?

Sprawdziłem w pierwszej godzinie DnŻ kto dziś prowadzi, i dałem sobie spokój od TV
A teraz patrzę i ... :mhm:
Czyżby Marcie było spieszno do dzieciaczków ?