Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
Pytanie pani Beaty skierowane do ekspertów w Faktach po Faktach - "czy pilot mógł się katapultować" - bezcenne!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Częściej to się zdarza. Pamiętam taką rozmową z Komorowskim z Moskwy, z której kompletnie nic nie wiedziałem.... Urok osobisty i uśmiech wynagradza te wpadki merytoryczne.gospel100 pisze:Pytanie pani Beaty skierowane do ekspertów w Faktach po Faktach - "czy pilot mógł się katapultować" - bezcenne!

Różowy żakiet w połączeniu z pięknymi butami i urodą Pani Beaty tworzył spektakularny efekt dzisiejszego poranka!
Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że chcę kierować się wzorcami, które ona prezentuje!
Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że chcę kierować się wzorcami, które ona prezentuje!

"...but it's never too late to start again, take another breath and say another prayer..."
Jutro Beata Tadla w Faktach po południu.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Im więcej pracuje tym coraz piękniej wygląda
Jutro w poranku.

Permanentny progres.
W niedzielę też.piotrek888 pisze:Im więcej pracuje tym coraz piękniej wyglądaJutro w poranku.
TVN - programowo najlepsza