Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Anna Jędrzejowska
ania była dzisiaj mocno podenerwowana ale wyglądała zjawiskowo :brawa:
Nie odniosłem takiego wrażenia. :mhm:
Masz na myśli to przejęzyczenie na koniec pierwszej części? To raczej natłok myśli Pani Redaktor

Masz na myśli to przejęzyczenie na koniec pierwszej części? To raczej natłok myśli Pani Redaktor

Oby więcej takich kreacji jak dziśkonrad1572 pisze:wyglądała zjawiskowo :brawa:

-
- Nowicjusz
no dzisiaj jak zobaczyłem pani redaktor to mnie normalnie zatkało ale pozytywnie 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wiemy już nad czym pracowała na zapleczu. 

a można poprosić wersję ruchomą
?

Katarzyna Werner zapytała Ani co dziś w programie? Głupie pytanie Jędrzejowska przecież nie wie o 10 co przyniesie dzień i co znajdzie się w programie o 15.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
O 10:00 to Jędrzejowska jest już po kolegium i rozdziale zadań dla reporterów więc wiedzieć powinna.ziom pisze:Katarzyna Werner zapytała Ani co dziś w programie? Głupie pytanie Jędrzejowska przecież nie wie o 10 co przyniesie dzień i co znajdzie się w programie o 15.
Raczej nie mogła wiedzieć o wypadku na przejściu dla pieszych na przykład.
TVN - programowo najlepsza
Ale ogólny zarys tego co będzie w programie już powinna wiedzieć.ziom pisze:Raczej nie mogła wiedzieć o wypadku na przejściu dla pieszych na przykład.
To że w wątku "15 na żywo" pewien użytkownik może dowolnie, w niewybredny sposób krytykować Annę i jej pracę było lekko denerwujące. To że moje dwie odpowiedzi, napisane takim samym językiem zostały usunięte, również mnie rozdrażniło. Groźby które potem otrzymałem na PM ("wysyłam wniosek o twoje IP, spotkamy się w sądzie!") także mnie nie unormowały.
Ale skoro dziś szerokie poparcie uzyskała opinia że to "debilny program, debilny pomysł, debilne studio, ramówka dno itp.", a jej autor niedługo urośnie do miana strumienia świadomości, to uznałem że... jest jednak całkiem wesoło!
To jednak ze mną jest coś nie tak (tak czułem!), więc co się tam będę szczypał. No, bo od szczypania to są szczypce, nie?
W związku z czym, za pomocą shotów postaram się zadbać o to, aby lwia część forum doznawała częstych, traumatycznych przeżyć związanych z oglądaniem Anny i studia 3D. :buzi:
Diablica HARD

Diablica lajt :aniol:

I kolejna sukienka :tanczy:

Już nie mogę się doczekać na kolejne sukieneczki (i pantofelki
)! :jupi:
Niech żyje 15 na żywo, OLE!!! :brawa:
Ale skoro dziś szerokie poparcie uzyskała opinia że to "debilny program, debilny pomysł, debilne studio, ramówka dno itp.", a jej autor niedługo urośnie do miana strumienia świadomości, to uznałem że... jest jednak całkiem wesoło!
To jednak ze mną jest coś nie tak (tak czułem!), więc co się tam będę szczypał. No, bo od szczypania to są szczypce, nie?
W związku z czym, za pomocą shotów postaram się zadbać o to, aby lwia część forum doznawała częstych, traumatycznych przeżyć związanych z oglądaniem Anny i studia 3D. :buzi:
Diablica HARD

Diablica lajt :aniol:

I kolejna sukienka :tanczy:

Już nie mogę się doczekać na kolejne sukieneczki (i pantofelki

Niech żyje 15 na żywo, OLE!!! :brawa:
Kurcze, na tych zdjęciach w ogóle nie widać żeby była jakaś chuda...
Po samych rękach widać że nie, zwróćcie uwagę. Szczupła jak najbardziej, ale nie chuda :nie: