Skoro wczoraj Dagmara powiedziała "Do widzenia do poniedziałku", byłem przekonany, że dziś ramówka świąteczna.
A tymczasem ...

... a Anna, taka piękna dziś była

Moderator: Łukasz
Dagmara powiedziała do zobaczenia w piątek. Ja też głownie patrzę na Dagmarę ale radzę jej też czasem dokładniej słuchać kolegoepsztajnek pisze:Ech, polityka ramówkowa TVN24 jest całkowicie pozbawiona sensu, od dawna wiadomo3
Skoro wczoraj Dagmara powiedziała "Do widzenia do poniedziałku", byłem przekonany, że dziś ramówka świąteczna.
Współczuję. Znam ten ból. Zbyt szybkie wciśnięcie nie tego klawisza na pilocie . Boli jak cholera.nouze pisze:Lecz ja też walę głową w ścianę, bo niechcący skasowałem dzisiejszy występ przed dokładniejszym "ocapsowaniem"
Stawiam na tę drugą hipotezę :devil:nostromo pisze:Widać telewizja przestała widzieć Jędrzejowską w dniu na żywo (albo jej samej się znudziło)
Program żadna rewelacja,
Czuję, że będzie to ewaluować w stronę układu "Kryńska + PzP" , czyli program będzie się oglądać wyłącznie dla samej Anny ( piszę o sobie )15 na żywo to, sorry ale jednak badziew przy tamtym co było.
Jesteś pesymistą, a ja - w tym względzie - optymistą : zawsze może być gorzej ( Anna już nie raz udowadniała, że miewa szalone pomysły ) :devil:Do tego kolejne porcje paskudnej farby do włosów. A ruda fryzura w zestawieniu z kompletem jeansowym to był po prostu koszmar.
No tak, włosy tylko długie, czarne i o 21.00. Inaczej koszmar i to paskudny. Bardzo ładnie wyglądała w tej kurtce dżinsowej, fryzurka była nie do końca doczesana, buźka trochę się świeciła, przez co był to taki niespotykany w przypadku Anny "casual" :aniol: (prawie).nostromo pisze:Do tego kolejne porcje paskudnej farby do włosów. A ruda fryzura w zestawieniu z kompletem jeansowym to był po prostu koszmar.
i już kolejny ciuszek fruwa w powietrzu ...nouze pisze:I raz i dwa, przebieżka, obrocik i na opak
Przykre, przykre... wielbiciel nie mazgaj, jedyne co wielbiciela wytrąca z równowagi jest to, że przez te opinie o programie (pod różnymi artykułami) które w 95% są negatywne, nowość pewnie zniknie z ekranu z końcem wakacji. A wtedy znowu dnż, klepanie przez 5 godzin z promptera i nuda, zamiast krótkiego acz ciekawego, dynamicznego spotkania z widzami.nostromo pisze:Może to przykre dla wielbicieli Anny i jej samej ale prawdziwe....
Poprawka - twoim zdaniem jest ładniejsza. Moim nie.ziom pisze:o wiele ładniejsza jest na przykład Dagmara Kaczmarek-Szałkow.
Podzielam twój pesymizm. Ale program zostanie zdjęty nie przez złośliwe komentarze fanów lotów kamerowych i dynamicznego montażu , ale po prostu zadecyduje bożek współczesnych telewizji - oglądalność ( a raczej jej brak ) Tu się zgodzę z @nostromo - to nie jest "prime time"nouze pisze: jedyne co wielbiciela wytrąca z równowagi jest to, że przez te opinie o programie (pod różnymi artykułami) które w 95% są negatywne, nowość pewnie zniknie z ekranu z końcem wakacji.
A to już nie moja wina że nie chcą Anki wieczorem, tylko promują Rymanowskiego i innych. "Kawa..." też miała zniknąć a jednak Rymanowski utrzymał się.A wtedy znowu dnż, klepanie przez 5 godzin z promptera i nuda, zamiast krótkiego acz ciekawego, dynamicznego spotkania z widzami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości