Ruszają też zdjęcia do nowej produkcji TVN "Być kobietą". Będzie to serial prawniczy, w którym Agnieszka zagra główną bohaterkę - Agatę, polską Ally McBeal. Dygant rywalizowała o angaż z Małgorzatą Kożuchowską.
http://www.plejada.pl/3,49555,news,1,1, ... tykul.html
Jesień 2011 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2011 w TVN
Nowy serial z Dygant nazywać się będzie "Być kobietą"
Ja stworzył bym nowe pasmo serialowe (chodzi mi o serial zamknięty pięcio dniowy typu Brzydula, Majka...) od pn do pt o 20:50 a W11 przeniósł bym na 18:25 na przemian z Detektywi np pn, sr, pt - W11 a wt i czw Detektywi
I kolejna taka sama codzienna telenowela? Zdecydowanie nie. Za dużo w polskiej telewizji jest seriali obyczajowych. Zdecydowana większość polskich produkcji to telenowele. Żeby obejrzeć coś naprawdę dobrego trzeba uciekać się do amerykańskich produkcji. TVN powinien raczej pomyśleć o pokazaniu czegoś dobrego z Ameryki w normalnych godzinach, a nie o 23:00. Chętnie zobaczyłbym w ogólnodostępnej telewizji chociażby Flash Forward - bardzo fajny jedno sezonowy serial. Był emitowany w jakiejś polskojęzycznej telewizji niegdyś, ale nie mam pojęcia w jakiej. Jak nie na głównej antenie to może na TVN7 - typowo już, moim zdaniem, serialowym kanale.
TVN rozpoczyna zdjęcia do nowej produkcji, która zwać się będzie "Julka".
Bardzo podobny serial do "Majki". Aha ! Warto dodać, że to własny pomysł, więc trzymajmy kciuki.
Bardzo podobny serial do "Majki". Aha ! Warto dodać, że to własny pomysł, więc trzymajmy kciuki.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Jest gdzieś jakieś info o obsadzie it?Pavloo pisze:TVN rozpoczyna zdjęcia do nowej produkcji, która zwać się będzie "Julka".
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
To informacja z Pudelka kolega @Pavllo lbi takie portale jednak informacje na temat tego nowego serialu są nie potwierdzone przez żadne wiarygodne źródło.Pavloo pisze:TVN rozpoczyna zdjęcia do nowej produkcji, która zwać się będzie "Julka".
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Pudelek powołuje się na Świat Seriali
Ja akurat nie powoływałem się na Pudelka, tylko na jedną z kieleckich gazet...ziom pisze:To informacja z Pudelka kolega @Pavllo lbi takie portale jednak informacje na temat tego nowego serialu są nie potwierdzone przez żadne wiarygodne źródło.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
W takim razie zwracam honor i przepraszam. 

TVN - programowo najlepsza
Spoko ; D
Owszem zaglądam na Pudla, ale nigdy nie powołuję się na ich informacje, a raczej plotki ; D
Owszem zaglądam na Pudla, ale nigdy nie powołuję się na ich informacje, a raczej plotki ; D
Dzisiaj kilka oficjalnych profili osób i programów związanych z TVN podało informację i link do profilu programu "Minute To Win It - polska edycja"
Po kilku godzinach zarówno profil jak i informację o tym programie usunięto
Czyżby tajemnica wyszła na jaw
Czy kolejny głupi żart?

Głupi żart raczej mało prawdopodobny. Po prostu może jeszcze nie do końca jest dopracowana umowa na produkcję formatu?.
Info ze strony Rochstara, które później zostało usunięte. Osobiście chętnie zobaczyłbym ten program w TVN. Brakowało mi właśnie takiego teleturnieju, przy którym można się zrelaksować, pośmiać, po prostu czegoś luźnego. Do tej pory myślałem raczej o "The Cube", ale widzę, że ten format jest dosyć podobny i nie mniej ciekawy.Rochstar wprowadza zupełnie nowy format - teleturniej MINUTE TO WIN IT, który będzie emitowany na antenie stacji TVN. Główną nagrodą będzie naprawdę spora ...

TVN pracuje nad teleturniejem „Minute to Win it” (wideo)mfdtv4 pisze:Dzisiaj kilka oficjalnych profili osób i programów związanych z TVN podało informację i link do profilu programu "Minute To Win It - polska edycja"Po kilku godzinach zarówno profil jak i informację o tym programie usunięto
Czyżby tajemnica wyszła na jaw
Czy kolejny głupi żart?
TVN przymierza się do produkcji polskiej wersji teleturnieju „Minute to Win it”. W programie gracze muszą zmierzyć się z dziesięcioma zadaniami. Ich głównym przeciwnikiem jest czas.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tv ... n-it-wideo
Z tego, co gdzieś czytałem główną nagrodą ma być suma 250 000 zł.