Jesień 2011 w TVN

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

adik1148
Bywalec
Bywalec

Re: Jesień 2011 w TVN

Post autor: adik1148 »

Trochę mało jak na TVN :/ Mógłby być milion :) Chajzer pewnie poprowadzi !
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Trzeciak pisze:Z tego, co gdzieś czytałem główną nagrodą ma być suma 250 000 zł.
Nic nie wiadomo. Ja osbstawiam 100 tysi ;>
tvn - latem programowo najgorsza!
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

adik1148 pisze:Trochę mało jak na TVN :/ Mógłby być milion :) Chajzer pewnie poprowadzi !
Wiem, że napiszę dość niepopularnie, ale wydaje mi się, że milion to trochę za dużo, jak na polską wersję tego teleturnieju. Tutaj główną nagrodę jest zdobyć łatwiej niż w "Postaw na milion", czy w "Milionerach". Nie dziwię się więc, że np. w "Tak to leciało!" główną nagrodą nie jest milon, a 150 000 zł (już czterokrotnie ta nagroda padła w historii).
Już nie wspominając o tym, że sama realizacja jednej serii teleturnieju zamyka się w kwocie kilku milionów złotych.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

A jednak nagrodą będzie milion. Ruszyły castingi do "Milion w minutę".
http://milionwminute.tvn.pl
adik1148
Bywalec
Bywalec

A nie mówiłem ? :P Temat o programie jest już w obiegu :)
adik1148
Bywalec
Bywalec

Jesienna konferencja ramówskowa TVN'u oficjalnie 9 sierpnia :) Info : TVN.pl !
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Spot jesienny już w produkcji. Do spotu powróci Taniec z Gwiazdami, który po raz pierwszy reklamować będą prowadzący (a przynajmniej jeden z nich). Poniżej link do wywiadu z Piotrem Gąsowskim na planie nowego spotu TVN:

http://www.tvn.pl/news/5633/view

Niestety niewiele widać, jeśli chodzi o sam plan spotu.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Czyli jednak plener w tym roku będzie :)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

I dobrze, że plener. :D Najlepsze zapowiedzi TVN miał właśnie w plenerze - jesień 2008 i jesień 2009. W studiu to tylko dobrze wyszła im wiosna 2009 - "Lenka". Myślę, że na dniach już będą jakieś przecieki - jak co roku. :lol:
adik1148
Bywalec
Bywalec

Już nie mogę się doczekać tej konferencji , no i oczywiście samej ramówki już we wrześniu :)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Spot będzie w jakimś ogrodzie? W każdym bądź razie na pewno na zewnątrz, w plenerze. W spocie zobaczymy na pewno Gąsa i nową jurorkę Fraszyńską. On ubrany w niebieską koszulkę z trójkątnym wcięciem, ona w czerwono-bordową, również z trójkątnym wcięciem na szyi. ;) Tyle wiemy :)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Relacja z konferencji prasowej live na stronie tvn.pl :D
adik1148
Bywalec
Bywalec

Jeszcze niecały tydzień , a ja sobie wyobrażam już , gdzie konferencja się odbędzie , jaki będzie spot , kto przyjdzie i jaka będzie scenografia tej konferencji :)
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

adik1148 pisze:Już nie mogę się doczekać tej konferencji , no i oczywiście samej ramówki już we wrześniu :)
Zastanawiam się co będzie hitem jesieni, myślę raczej o nowych serialach, bo czego można się spodziewać po kontynuowanych produkcjach to mnie więcej wiadomo, ale nowy serial to zawsze wielka niewiadoma, czy widzowie "kupią" czy wprost przeciwnie. Ciekawa jestem Englerta w Układzie Warszawskim, dawno Go w telewizji nie było, chętnie zobaczę :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

adik1148 pisze:Jeszcze niecały tydzień , a ja sobie wyobrażam już , gdzie konferencja się odbędzie , jaki będzie spot , kto przyjdzie i jaka będzie scenografia tej konferencji :)
Rozumiem, że ktoś może być sympatykiem, ale nie popadajmy z skrajności w skrajność. :D Ja się jedynie zastanawiam jaki kit tym razem dziennikarzom i widzom wciśnie Miszczak :D Wszystko jest pięknie nadmuchane i zapakowane, ale widać często po "gwiazdach" stacji, że są tym znudzone :roll: A od TVN w najbliższych sezonach oczekiwałbym własnych produkcji opartych na oryginalnym pomyśle. Stacja powinna mieć już okres przerabiania, adaptowania programów i seriali zza granicy za sobą. Jak widać po takich programach jak RMT, SMS, PNŻ - można zrobić coś samemu :D
Zastanawiam się co będzie hitem jesieni, myślę raczej o nowych serialach, bo czego można się spodziewać po kontynuowanych produkcjach to mnie więcej wiadomo, ale nowy serial to zawsze wielka niewiadoma, czy widzowie "kupią" czy wprost przeciwnie. Ciekawa jestem Englerta w Układzie Warszawskim, dawno Go w telewizji nie było, chętnie zobaczę :D
Englert dosyć często pojawia się w tv. Czy to w programach czy to w filmach starszych i tych nowszych. Chyba ostatni serial z jego udziałem to "Czas honoru", gdzie grał ojca Władka i Michała, później zginął. To było jakieś 3 lata temu więc nie tak dawno :D Rzeczywiście UW wydaje się najciekawszą pozycją z tych wszystkich przygotowanych na jesień przez TVN. WKR - już mi się nie dobrze robi na myśl, że będzie tam Tede, Kasprzykowski i Perchuć :roll: Jakoś wyjątkowo nie lubię tej trójki i ich połączenie przyprawia mnie o mdłości. Zresztą to będzie taki sam hicior zapewne jak Hela w opałach :lol:
ODPOWIEDZ