Jesień 2011 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2011 w TVN
Trochę mało jak na TVN :/ Mógłby być milion
Chajzer pewnie poprowadzi !

-
- Bywalec
Nic nie wiadomo. Ja osbstawiam 100 tysi ;>Trzeciak pisze:Z tego, co gdzieś czytałem główną nagrodą ma być suma 250 000 zł.
tvn - latem programowo najgorsza!
Wiem, że napiszę dość niepopularnie, ale wydaje mi się, że milion to trochę za dużo, jak na polską wersję tego teleturnieju. Tutaj główną nagrodę jest zdobyć łatwiej niż w "Postaw na milion", czy w "Milionerach". Nie dziwię się więc, że np. w "Tak to leciało!" główną nagrodą nie jest milon, a 150 000 zł (już czterokrotnie ta nagroda padła w historii).adik1148 pisze:Trochę mało jak na TVN :/ Mógłby być milionChajzer pewnie poprowadzi !
Już nie wspominając o tym, że sama realizacja jednej serii teleturnieju zamyka się w kwocie kilku milionów złotych.
A jednak nagrodą będzie milion. Ruszyły castingi do "Milion w minutę".
http://milionwminute.tvn.pl
http://milionwminute.tvn.pl
A nie mówiłem ?
Temat o programie jest już w obiegu 

Jesienna konferencja ramówskowa TVN'u oficjalnie 9 sierpnia
Info : TVN.pl !

Spot jesienny już w produkcji. Do spotu powróci Taniec z Gwiazdami, który po raz pierwszy reklamować będą prowadzący (a przynajmniej jeden z nich). Poniżej link do wywiadu z Piotrem Gąsowskim na planie nowego spotu TVN:
http://www.tvn.pl/news/5633/view
Niestety niewiele widać, jeśli chodzi o sam plan spotu.
http://www.tvn.pl/news/5633/view
Niestety niewiele widać, jeśli chodzi o sam plan spotu.
Czyli jednak plener w tym roku będzie 

I dobrze, że plener.
Najlepsze zapowiedzi TVN miał właśnie w plenerze - jesień 2008 i jesień 2009. W studiu to tylko dobrze wyszła im wiosna 2009 - "Lenka". Myślę, że na dniach już będą jakieś przecieki - jak co roku. 

Już nie mogę się doczekać tej konferencji , no i oczywiście samej ramówki już we wrześniu 

Spot będzie w jakimś ogrodzie? W każdym bądź razie na pewno na zewnątrz, w plenerze. W spocie zobaczymy na pewno Gąsa i nową jurorkę Fraszyńską. On ubrany w niebieską koszulkę z trójkątnym wcięciem, ona w czerwono-bordową, również z trójkątnym wcięciem na szyi.
Tyle wiemy 

Relacja z konferencji prasowej live na stronie tvn.pl 

Jeszcze niecały tydzień , a ja sobie wyobrażam już , gdzie konferencja się odbędzie , jaki będzie spot , kto przyjdzie i jaka będzie scenografia tej konferencji 

Zastanawiam się co będzie hitem jesieni, myślę raczej o nowych serialach, bo czego można się spodziewać po kontynuowanych produkcjach to mnie więcej wiadomo, ale nowy serial to zawsze wielka niewiadoma, czy widzowie "kupią" czy wprost przeciwnie. Ciekawa jestem Englerta w Układzie Warszawskim, dawno Go w telewizji nie było, chętnie zobaczęadik1148 pisze:Już nie mogę się doczekać tej konferencji , no i oczywiście samej ramówki już we wrześniu

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Rozumiem, że ktoś może być sympatykiem, ale nie popadajmy z skrajności w skrajność.adik1148 pisze:Jeszcze niecały tydzień , a ja sobie wyobrażam już , gdzie konferencja się odbędzie , jaki będzie spot , kto przyjdzie i jaka będzie scenografia tej konferencji

Englert dosyć często pojawia się w tv. Czy to w programach czy to w filmach starszych i tych nowszych. Chyba ostatni serial z jego udziałem to "Czas honoru", gdzie grał ojca Władka i Michała, później zginął. To było jakieś 3 lata temu więc nie tak dawnoZastanawiam się co będzie hitem jesieni, myślę raczej o nowych serialach, bo czego można się spodziewać po kontynuowanych produkcjach to mnie więcej wiadomo, ale nowy serial to zawsze wielka niewiadoma, czy widzowie "kupią" czy wprost przeciwnie. Ciekawa jestem Englerta w Układzie Warszawskim, dawno Go w telewizji nie było, chętnie zobaczę