Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
Strasznie dzisiaj wyglądała zresztą jak zwykle.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Współczuję ci, że musiałeś cierpieć.ziom pisze:Strasznie dzisiaj wyglądała zresztą jak zwykle.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie dziwię siępiotrek888 pisze:Beacie Tadli chyba podobają się Twoje ujęcia, bo sukcesywnie umieszcza je na facebooku

Powinna zawsze nosić rozpuszczone włosy. Wygląda naprawdę ok, nie powinna jednak czesać w kucyk i mieć te włosy takie przylizane bo wygląda wtedy nieciekawie
Beata chyba czyta nasze forum, bo dzisiaj miała taką samą fryzurę ,co wczoraj. 

To samo zauważyłem jak tylko widziałem dziś FPPlee pisze:Beata chyba czyta nasze forum, bo dzisiaj miała taką samą fryzurę ,co wczoraj.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Beatę Tadlę będzie można spotkać jutro na plaży w Gdańsku Brzeźnie po 15:00. Będzie brała udział w charytatywnych zawodach sportowych.
Obowiązują stroje kąpielowe?piotrek888 pisze:Beatę Tadlę będzie można spotkać jutro na plaży w Gdańsku Brzeźnie po 15:00. Będzie brała udział w charytatywnych zawodach sportowych.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
O kurcze! Nie wiedziałempiotrek888 pisze:Beacie Tadli chyba podobają się Twoje ujęcia, bo sukcesywnie umieszcza je na facebookuACEKK pisze:

Nie mam FB.
Jak tylko się pojawią jakieś zdjęcia z tego wydarzenia to niech ktoś wrzuci je na forumrex88 pisze:Obowiązują stroje kąpielowe?piotrek888 pisze:Beatę Tadlę będzie można spotkać jutro na plaży w Gdańsku Brzeźnie po 15:00. Będzie brała udział w charytatywnych zawodach sportowych.