Agnieszka Cegielska
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Agnieszka Cegielska
coś ucichł temat Agnieszki a bardzo fajnie prezentowała się w weekend a szczególnie wczoraj jak by ktos miał jakies zdjecia lub video prosze wrzucić
-
- Fanatyk :)
Agnieszka weekendowa

-
- Czasem tu wpada
Agnieszka Cegielska podczas ciąży. Rok 2009
JAK WSPOMINKI TO WSPOMINKI
Agnieszka Cegielska pokazuje brzuszek.
To już 7. miesiąc!

Agnieszka Cegielska należy do tych kobiet, które w ciąży niewiele się zmieniają. Dzięki temu, że jej brzuszek nie powiększa się dramatycznie, a i waga utrzymuje się na niezbyt wygórowanym poziomie, sympatyczna pogodynka przez długie miesiące pokazywała się publicznie nie budząc niczyich podejrzeń.
Dopiero niedawno plotkarskie gazety zaczęły pisać o tym, że Cegielska jest w ciąży. Prezenterka publicznie przyznała się wówczas do odmiennego stanu, okazało się jednak, że to nie żaden 3-4 miesiąc (jak pisały gazety), a... 7!
Faktycznie - patrząc na Cegielską trudno uwierzyć, że do porodu zostały jej tylko dwa miesiące.

I jeszcze świeższa sprawa bo z kwietnia bieżącego roku
Akcja Hormony

Wczoraj ruszył akcja edukacyjna pod hasłem Hormony - nasz wspólny temat. W ramach cyklu zostaną przeprowadzone warsztaty poświęcone między innymi niecodziennym metodom antykoncepcji i metodom menopauzalnej terapii hormonalnej.
Na konferencji inaugurującej tę akcję pojawiły się stałe bywalczynie warszawskich salonów.
Edyta Herbuś, Patrycja Kazadi i Agnieszka Cegielska dyskutowały, Agata Młynarska, która reprezentuje trochę starsze pokolenie, przekonywała, jak ważna jest edukacja młodych dziewczyn i ich rozmowy z matkami.

Agnieszka Cegielska pokazuje brzuszek.
To już 7. miesiąc!

Agnieszka Cegielska należy do tych kobiet, które w ciąży niewiele się zmieniają. Dzięki temu, że jej brzuszek nie powiększa się dramatycznie, a i waga utrzymuje się na niezbyt wygórowanym poziomie, sympatyczna pogodynka przez długie miesiące pokazywała się publicznie nie budząc niczyich podejrzeń.
Dopiero niedawno plotkarskie gazety zaczęły pisać o tym, że Cegielska jest w ciąży. Prezenterka publicznie przyznała się wówczas do odmiennego stanu, okazało się jednak, że to nie żaden 3-4 miesiąc (jak pisały gazety), a... 7!
Faktycznie - patrząc na Cegielską trudno uwierzyć, że do porodu zostały jej tylko dwa miesiące.

I jeszcze świeższa sprawa bo z kwietnia bieżącego roku

Akcja Hormony

Wczoraj ruszył akcja edukacyjna pod hasłem Hormony - nasz wspólny temat. W ramach cyklu zostaną przeprowadzone warsztaty poświęcone między innymi niecodziennym metodom antykoncepcji i metodom menopauzalnej terapii hormonalnej.
Na konferencji inaugurującej tę akcję pojawiły się stałe bywalczynie warszawskich salonów.
Edyta Herbuś, Patrycja Kazadi i Agnieszka Cegielska dyskutowały, Agata Młynarska, która reprezentuje trochę starsze pokolenie, przekonywała, jak ważna jest edukacja młodych dziewczyn i ich rozmowy z matkami.

Nawet nie myślałem, że będę wrzucał tutaj zdjęcia. Ale z tego co widzę, niektórzy z utęsknieniem czekają na wszelkie fotografie
, dlatego wrzucam: 21 marca 2011 r. Agnieszka Cegielska gościła w "Dzień dobry TVN". W studiu byli także: Maja Popielarska i Tomasz Zubilewicz. Opowiadali różne anegdotki związane z ich pracą w redakcji pogody. Na jednym ze zdjęć p. Agnieszka dotyka palcem policzka - w tym momencie opowiadała o tym, że zdarzyło jej się kiedyś zasnąć na dyżurze przy biurku, jakoś niedługo po urodzeniu dziecka, więc po ciężkiej nocy. Gdy zawołano ją do studia, okazało się że zasnęła na klawiaturze komputerowej i na policzku odbiły jej się klawisze!

Piszę poprawnie po polsku » 
Ale się złożyło! Dzień po dniu prześladuje mnie p. Agnieszka, która będzie główną i jedyną bohaterką działu "WOMAN WE LOVE" (tutaj wybierane są najseksowniejsze kobiety) 18. numeru (czerwiec 2011) miesięcznika "Malemen". Lead:
Przedsmak tego, co będzie można kupić w kiosku: http://malemen.pl/mmmen/91Mądra. Piękna. W dodatku potrafi powiedzieć o samej sobie „szczęśliwa”. Myślałem, że takie dziewczyny żyją tylko w bajkach. Albo pogubiły się w labiryntach bibliotek poutykane w książki, których nikt już nie czyta. A ona jest. I to całkiem prawdziwa.
Piszę poprawnie po polsku » 
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
Ależ dziś ona wygląda! 

Jakieś capsy Fabian, ewentualnie wideo?Fabian pisze:Ależ dziś ona wygląda!

-
- Fanatyk :)
A może mogłaby poprowadzic "Tzg"? Ciekawe czy by się sprawdziła.
Dziś Aga prezentowała pogodę z Gdańska. Ale jak zobaczyłem ją z plażą w tle, od razu przypomniały mi się jej występy z Chorwacji

Piękna i bardzo sympatyczna kobieta - całkowite przeciwieństwo Weroniki Diallo - która jest irytująca.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
A wersje ruchoma ktoś ma?nouze pisze:Dziś Aga prezentowała pogodę z Gdańska. Ale jak zobaczyłem ją z plażą w tle, od razu przypomniały mi się jej występy z Chorwacji![]()
Nocą Agę pocięły komary, współczuję.