Uważasz, że w stacji informacyjnej nie powinny występowac serwisy infromacyjne?bartek09 pisze: Serwisy informacyjne powinny być krótkie (chociaż nie wiem, czy byłyby one w ogóle potrzebne) .
Z całą resztą się zgadzam.
Moderator: Łukasz
Uważasz, że w stacji informacyjnej nie powinny występowac serwisy infromacyjne?bartek09 pisze: Serwisy informacyjne powinny być krótkie (chociaż nie wiem, czy byłyby one w ogóle potrzebne) .
Serwis serwisowi nie równy. Czym innym jest krótki 6-minutowy serwis w "Poranku", a czym innym 25-minutowy w "DnŻ". Uważam, że w "Dnż" w formie zaproponowanej przeze mnie zbędne byłyby krótkie "porankowe" serwisy, bo cały program polegałby na prezentowaniu informacji. Wprowadziłbym jedynie skróty informacji o pełnych godzinach i o w pół do godziny, które przedstawiałyby najważniejsze tematy dnia, a ich rozwinięcie następowałoby w dalszej części programu.rogi pisze:Uważasz, że w stacji informacyjnej nie powinny występowac serwisy infromacyjne?bartek09 pisze: Serwisy informacyjne powinny być krótkie (chociaż nie wiem, czy byłyby one w ogóle potrzebne) .
Z całą resztą się zgadzam.
Nie mogło być inaczej.matik pisze:Dziś o 12:00 widzów przywita Anita Werner
Szykują się kolejne niespodzianki rotacyjne wkrótce :spiewa:matik pisze:A ja myślę że Brygida będzie reporterką. Igor Sokołowski przecież już dołączył do ekipy Dnia na żywo.
Nie będę nic pisać. Jeszcze palniesz głupi komentarz, że aż wstyd....matik pisze:Zdaje się wiesz już pewnie coś. Jeżeli tak, to możesz chociaż napisać tylko czy Igor Sokołowski będzie coś prowadził? Czy znów wróci do redakcji analiz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość