Znasz jego poczynania z ubiegłych lat? Jak nie wiesz o czym mówię to Ci zobrazuje: w piątki, soboty i niedziele był rano i wieczorem, a przez pewien okres w zastępstwie jeszcze Babilon prowadził.rogi pisze:Raczej jutro w poranku Marcina nie będzie, bo jest dziś w paśmie wieczornym.
Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Jednak Michał jutro.
Przez to że jutro Michał rano, a Marcin pewnie wieczorem tak jak dziś, wydaje mi się że Michała chcą dać na stałe do pasma porannego, a Marcin chyba wróci na wieczór (zamiast Dagmary), a w DNŻ zamiast Michała i Ani będzie Igor i ... . To takie moje przemyślenia.
Chyba masz racje ale Dagmara pójdzie na macierzyński prawdopodobnie dopiero przed Świętami Bożego Narodzenia tak samo Ania Kalczyńska. Wolałem już Marcina w Poranku od Michała.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Bez sensu. Marcin powinien zostać w Poranku, bo idealnie pasuje do tego pasma, bardziej niż Michał. Może po prostu idzie na (mocno zasłużony) urlop?matik pisze:Przez to że jutro Michał rano, a Marcin pewnie wieczorem tak jak dziś, wydaje mi się że Michała chcą dać na stałe do pasma porannego, a Marcin chyba wróci na wieczór (zamiast Dagmary), a w DNŻ zamiast Michała i Ani będzie Igor i ... . To takie moje przemyślenia.
Ktoś z TVN-u czyta to forum? Jest 7:28 i prognoza sprzed ekranu. Pogodynką jest Dorota G.. Prognoza w studiu zamiast wyjazdowej prognozy Weroniki Diallo - Weronika pewnie ma urlop.avatar pisze:Zniknęły prognozy pogody sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego, czy ja nie mogę na nie trafić(od jakiegoś czasu)? :mhm:
Kilka dni temu widziałem Omenę przed ekranem w Poranku, więc raczej nie zniknęły. Dam sobie niejedno uciąć że w czerwcu też były (odpisałbym wczoraj ale nie byłem pewien co to jest ekran tylnoprojekcyjny :mhm: :rozglada:
).

To może te pogody są uzależnione od pory dnia, bo po 9 nie widywałem ostatnio prognoz sprzed ekranu, a przy stole były.
Ja już mówiłem, że za TVN-em trudno nadążyc :-)
Niestety, ale też mi się wydaje, że Marcin powróci do pasma wieczornego, ale ja jakoś go tam nie widzę... Wole zdecydowanie w poranku. A Michał niech sobie wraca do DnŻ !
Niestety, ale też mi się wydaje, że Marcin powróci do pasma wieczornego, ale ja jakoś go tam nie widzę... Wole zdecydowanie w poranku. A Michał niech sobie wraca do DnŻ !
A ja się tam ciesze. Michał jest świetny o poranku - o wiele lepiej radzi sobie niż Kaśka czy Marcin. Jeśli na stałe wskakuje do "Poranka" będzie to strzał w dziesiątkę. Marcin nadaje się do "Polski i świata".
Jutro Poranek poprowadzi Katarzyna Werner.
Informowali o tym na antenie?ziom pisze:Jutro Poranek poprowadzi Katarzyna Werner.
Tak. Informował Michał Cholewiński.
Pytam, bo nie oglądam uważnie poranka jak prowadzi go Cholewiński. Widzę, że w weekend mam wolne od TVN24 

Jutro w Poranku w roli gospodyni Kasia Werner.