rogi pisze:Jak dla mnie to mogłaby siedziec jeszcze na tym urlopie co najmniej miesiąc.

Moderator: Łukasz
rogi pisze:Jak dla mnie to mogłaby siedziec jeszcze na tym urlopie co najmniej miesiąc.
Nie, nie oto chodzi, że jej nie lubie tylko po prostu już się nastawiłem na powrót Joasi:) A Kasię lubię ogladac, ale z w parze z Jarkiem.matik pisze:rogi pisze:Jak dla mnie to mogłaby siedziec jeszcze na tym urlopie co najmniej miesiąc.Taka sympatyczna, a ty jej nie lubisz :grozi:
A po co zakładasz temat i piszesz w nim takie głupkowate posty? To z Kim K.Werner jest prywatnie to tylko jej sprawa. Jeżeli publicznie nie pojawiła się ze swoim partnerem to po prostu nie chce go ujawniać. Proste i tyle na temat prywatny.agnieszka29 pisze:z kim prywatnie jest Katarzyna Werner?
Jeżeli tak bardzo zależy Ci na tej informacji, to zapytaj u źródła. Ja nie wnikamagnieszka29 pisze:z kim prywatnie jest Werner?
No tak, w czasie żniw rolnicy oczekiwaliby bardziej słońca i dobrej pogody, a w czasie suszy deszczu.piotrek888 pisze:(...)...- w okolicznościach przyrody - Kasia o tragedii w Norwegii
- dla rolników mogłoby padać w czasie żniw - Kasia o żniwach...(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości