Być może jutro po zakończeniu poranka wyemitują Dekadę zmian. W ramówce jest wpisana na 11:40, ale żeby nie było potem opóźnień, musiała by się zacząć wcześniej.
Poranek skończy się o 11. Potem program specjalny poświęcony raportowi komisji Millera poprowadzi Grzegorz Miecugow. Być może Dekada zmian pojawi się dziś po północy tak jak tydzień temu.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
ziom pisze:Poranek skończy się o 11. Potem program specjalny poświęcony raportowi komisji Millera poprowadzi Grzegorz Miecugow. Być może Dekada zmian pojawi się dziś po północy tak jak tydzień temu.
A powtórka pewnie jutro o 21.00 :spiewa:
Swoją drogą ile można wałkować 1 temat? Na dodatek taki, którego mają już wszyscy dosyć. Wczoraj jak była "kolejka" dziennikarzy do zadawania pytań, to w pewnym momencie co drugi dziennikarz był z TVN24. Już czekałem wtedy na pytanie od komisji "A czy tu przypadkiem nie jest za dużo dziennikarzy z TVN-u"
Raport dotyczący największej katastrofy po II wojnie światowej gdzie zginął Prezydent RP jest tematem numer jeden. Był, jest i będzie już zawsze. Takie prawa mediów. I to nie jest wałkowanie "tego samego", bo jakbyś pochylił się do raportu to wyczytasz całkiem nowe fakty. A dziennikarze są od tego aby pytać, a TVN24 by to pokazywać. Jak się nie podoba - po prostu nie oglądajcie. Włączcie sobie Superstację - tam raportu nie transmitowano.
Wczoraj po 21 w TVN24 Dekada zmian rok 2004. Ani jednym słowem nie wspomniano o odejściu Tomasza Lisa z Faktów jak również o śmierci Marcina Pawłowskiego. Dla mnie to skandal.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Debeet pisze:Dlaczego mieliby o tym mówić w programie o historii TVN24?
Ja tego programu, nawet bym nie nazwał "historią TVN24". Tak jak ostatnio zadzwonił jeden widz do SK i zaproponował by ten program wydać na DVD, gdyż bardzo dobrze pokazują tą najnowszą historię Polski.
Nie wiedziałem gdzie to zamieścić.
Zauważyliście że wirtualne studio TVN meteo chyba się rozrosło? Od jakiegoś czasu widać zielony materiał w tle:
Przedtem:
avatar pisze:Nie wiedziałem gdzie to zamieścić.
Zauważyliście że wirtualne studio TVN meteo chyba się rozrosło? Od jakiegoś czasu widać zielony materiał w tle:
Cały czas jest w remoncie o czym informowałem już 2 miesiące temu. Póki co TVN Meteo korzysta z wirtualnego studia Faktów, a wieczorem ze studia Faktów po faktach.