Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Niektórzy pracują od rana do wieczora a Pani Joanna po 2 miesiące urlopu? :mhm: Może bezpłatny bierze? bo w innym przypadku byłoby bardzo niesprawiedliwie :grozi:
Joasia chyba nie wzięła poprawki na Tour de Pologne bo o 11.00 w serwisie pojawił się Michał Cholewiński, choć wcześniej pożegnał się z widzami po 10.30. Dodał nawet, że wyskakuje jak królik z kapelusza i wspomniał, że niektórzy nie wzięli poprawki na wyścig :spiewa:.
Joasia się urlopuje, a mąż w pracy....
Joasia nie jest na urlopie w weekend prowadziła Dzień na żywo.matik pisze:Joasia się urlopuje, a mąż w pracy....
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Przypomnę Ci co napisał w sobotę Piotrek
piotrek888 pisze:Wygląda pięknie dziś. Wyglądać będzie jeszcze jutro
a potem dwa tygodnie przerwy :ech: .
Może Joasia nagromadziła więcej tego urlopu od szanownego małżonka. :spiewa:
Nie jest powiedziane, że Pan Tomasz nie może mieć urlopu od jutra. Tak samo jak nie jest powiedziane również, że Joasia nie może spędzać wolnego czasu w innym towarzystwie.
Ale mi do śmiechu nie jest, kolejne dwa tygodnie..
4
Nie jest powiedziane, że Pan Tomasz nie może mieć urlopu od jutra. Tak samo jak nie jest powiedziane również, że Joasia nie może spędzać wolnego czasu w innym towarzystwie.

Ale mi do śmiechu nie jest, kolejne dwa tygodnie..

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Może zanadto przesyciła się tym miodem i potrzebuje chwili wytchnienia :maxxx pisze:Tak samo jak nie jest powiedziane również, że Joasia nie może spędzać wolnego czasu w innym towarzystwie

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tomasz lajfuje dziś? Pokażcie - dawno tego nie byłomatik pisze:Joasia się urlopuje, a mąż w pracy....

Tomasz sprzed ekranu w studio jak by coś. Był w poranku i DNŻpiotrek888 pisze:Tomasz lajfuje dziś? Pokażcie - dawno tego nie byłomatik pisze:Joasia się urlopuje, a mąż w pracy....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W przerwie archiwum

Grupa ITI na facebooku

Grupa ITI na facebooku
-
bez słuchawek ?
22

-
Joanna nie ma szczęścia do wszelkich programów jubileuszowych 
Jeśli jest pokazana, to przez kilka sekund

Jeśli jest pokazana, to przez kilka sekund

Myślałem że te zostawione buty w filmie Bojanowskiego okażą się własnością Joasi właśnie
(mając w pamięci wydarzenia ze zbyt ciasnymi bucikami z początku roku).

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Też mi się tak wydajenouze pisze:Myślałem że te zostawione buty w filmie Bojanowskiego okażą się własnością Joasi właśnie(mając w pamięci wydarzenia ze zbyt ciasnymi bucikami z początku roku).

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Pani Redaktor i Panu Redaktorowi, już oficjalnie, gratulacje - wiadomo kogo :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: