[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: prze_kw »

Pierwsze zdjęcia z treningów Kasi Zielińskiej na naszym Facebooku, zapraszam! :D

:arrow: http://www.facebook.com/tvnfakty
Liczą się tylko Fakty.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Na początku nie chciałam się zgodzić - mówi Michał Szpak, pytany przez reportera naszej TV, co sądzi o propozycji TVN dotyczącej jego wystąpienia z znanym programie Taniec z Gwiazdami. Dodajmy, że Szpak wcześniej się już na ten temat wypowiadał(a) i jest zdania iż w ten program nie jest tej rangi co kiedyś w którym występują gwiazdy o których prawie nikt nie słyszał. Przykładowo taka Aneta Kręglicka , Małgorzata Foremniak czy Kinga Rusin. Jednak się zgodziłam - odpowiada Szpak.
Przypominamy, że Michał Szpak jest gwiazdą wielkiego formatu, o ugruntowanej pozycji w świecie showbiznesu. Jego płyty znakomicie się sprzedają, a jego linię kosmetyków dla panów znają chyba wszyscy.
Ile TVN zapłacił Szpakowi za udział w programie pozostaje tajemnicą, ale wszyscy znający temat są zgodni - zainwestowane pieniądze zwrócą z nawiązką.

Przynajmnie można 'se' pożartować ;)
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

Szpak w TzG... Żenada! Jestem zdania, że powoli ten format się niestety wyczerpuję. Przepraszam bardzo, ale co to za gwiazda były mąż byłej prowadzącej... Albo siostra znanej modelki, no i co z tego że jej siostra jest nawet TOP MODELKĄ? TVN widocznie będzie zatrudniać gwiazdy, które sam wypromuje. Tylko szkoda, że będą to gwiazdy jedno sezonowe.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ten program będzie wieczny.
Tylko co będzie jeśli zabraknie gwiazd?
To nieważna przeszkoda. TVN je wyprodukuje :)
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

sybic pisze:Ten program będzie wieczny.
Tym stwierdzeniem powaliłeś mnie na poklana :lol: .

Tak naprawdę - żaden program nie jest wieczny - kiedyś nawet "Jaka to melodia?" będzie musiała zakończyć swoją emisję w TVP1.
Z resztą czuje, że to nie będzie sezon "Tańca z gwiazdami". Programy z udziałem celebrytów jak już pisałem nie są już na topie - nawet Polsat nie chce się bawić w takie programy. Z resztą sama to Nina Terentiew powiedziała.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Obyś miał racje...
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Kazimierz Mazur kolejnym uczestnikiem "Tańca z Gwiazdami" - informuje tvn.pl.

http://www.tvn.pl/news/5684/view
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Następnym uczestnikiem w programie powinien być Wojciech Drabicz. To idealny kandydat.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

sybic pisze:Następnym uczestnikiem w programie powinien być Wojciech Drabicz. To idealny kandydat.
A kto to jest :o No bo o Szpaku jednak słyszałam :lol: To idealny kandydat dla gimnazjalistek, które będą słały SMSy na ile im kieszonkowe pozwoli :lol2: , no i jak różnorodnie będzie można stylizować
Szpaka, niejeden facet w TzG będzie mu zazdrościł takiego wyjścia przed szereg :lol2: Bez wątpienia rozgrzeje ten trochę już skostniały format i pewnier o to chodziło, co nie znaczy, że ta kandydatura mi pasuje, raczej wprost przeciwnie :evil: Poza tym będzie to kolejna edycja w której od początku będzie wiadomo, kto dobije do strefy medalowej, tak jak ktoś już wspomniał największe szanse ma Wendzikowska(TVN i ładna), Zielińska (wszechobecny lans ponad miarę, wg mnie zupełnie nieuzasadniony), Pakosińska (widomo, lubimy ludzi z poczuciem humoru), musiałyby być totalnymi drewnami, żeby nie przejść półmetka. Mazur pojawił się w TzG trochę za późno, pamiętam był moment, kiedy zyskał b. dużą popularność i sympatię wśród widzek "Na Wspólnej", miał wtedy swoje 5 minut, ale tak to już jest, że jedni pojawiają się za wcześnie, inni za późno, niewielu we właściwym momencie tak jak właśnie Szpak :lol2: Myślę, że w tej edycji tabloidy i różne "pudelki" będą miały wyjątkowe używanie :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Isadora pisze:
sybic pisze:Następnym uczestnikiem w programie powinien być Wojciech Drabicz. To idealny kandydat.
A kto to jest :o
Przyznaje, że nie wiem..., ale dla TVNu nie będzie chyba problemem w zrobieniu z niego gwiazdy, nawet jeśli jest kompletnym beztalenciem.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Na tle większości uczestników już Kazimierz Mazur wydaje się być gwiazdą... Wyczekiwałem trochę na jego udział w programie, zobaczymy jak sobie poradzi. Jeżeli w programie będzie 14 gwiazd to pozostaje tylko 1 niepotwierdzone nazwisko, którym prawdopodobnie jest Jacek Borkowski.
buj1989
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: buj1989 »

Zielińska zatańczy z Maserakiem!

http://www.tvn.pl/news/5685/view
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

buj1989 pisze:Zielińska zatańczy z Maserakiem!

Szykuje się romans :P
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

voyagerck pisze:
buj1989 pisze:Zielińska zatańczy z Maserakiem!

Szykuje się romans :P
Obydwoje mają ogromne parcie na szkło i wygraną, tak więc "romans" mamy jak w banku, tylko nie wiem czy przekonujący, bo nie są za dobrymi aktorami :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Wszystkie Gwiazdy XIII edycji programu Taniec z gwiazdami TVN:
1. Billguun Ariunbataar
2. Stanisław Karpiel Bułecka
3. Katarzyna Pakosińska
4. Kacper Kuszewski
5. Anna Wendzikowska