George Bush pokonał Johna Kerry'ego...
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Oj strasznie dzisiaj przeklinam! ZresztÂą moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Po pierwsze Anity tam nie by³o(tzn.prowadzi³a kilka minut serwis ale to by³a parodia a nie obecnoœÌ Anitki na wizji) a po 2 nie prowadzi³a serwisów co kwadrans. Raz co godzinê i chyba 2(lub 3
) razy co pó³ godziny. Anitkê potraktowano okropnie.
Wszytko by³o beznadziejne i nie da³o siê usiedzieÌ i dlatego bardzo czêsto prze³¹cza³em na cnn bo w tvn24 mo¿na by³o siê zanudziÌ na œmierÌ.

No jaki zaszcyt AnitkĂŞ przed chwilÂą spotkaÂł. PoprowadziÂła sam serwis ktĂłry trwaÂł 4min. No to rzeczywiÂście dÂługi byÂł ten serwis

Wszytko by³o beznadziejne i nie da³o siê usiedzieÌ i dlatego bardzo czêsto prze³¹cza³em na cnn bo w tvn24 mo¿na by³o siê zanudziÌ na œmierÌ.

No jaki zaszcyt AnitkĂŞ przed chwilÂą spotkaÂł. PoprowadziÂła sam serwis ktĂłry trwaÂł 4min. No to rzeczywiÂście dÂługi byÂł ten serwis
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
oj kamuii to chyba i mnie musiaÂłabyÂś dorwaĂŚ z panzerfaustano i juÂż wiadomo wygraÂł Bush dla polski lepiej dla Âświata nie bardzo... Jak bym go dorwaÂła to normalnie z panzerfausta...
Ja od poczÂątku jestem zwolennikiem Busha i w ogĂłle republikanĂłw bo do demokratĂłw to mi daleko. ByÂłem za wojnÂą w Afganistanie i w Iraku i nie zmieniÂłem swojego zdania do tej pory.
ooo to chyba jak za dawnych dobrych czasów siê pok³ócimyoj kamuii to chyba i mnie musia³abyœ dorwaÌ z panzerfausta
Ja od poczÂątku jestem zwolennikiem Busha i w ogĂłle republikanĂłw bo do demokratĂłw to mi daleko. ByÂłem za wojnÂą w Afganistanie i w Iraku i nie zmieniÂłem swojego zdania do tej pory.

1.Bush to taki sam terrorysta jak Bin Laden i Saddam !!! Pos³a³ na smierÌ niewinnych ludzi. Wmawia im idiotyzmy ze gin¹ za wolnoœÌ Iraku.Bzdura gin¹ za ropê Busha i interesy Izraela... Ponaddto wmawia ludziom ze szuka Bin Ladena podczas gdzy po atakach 11.9 wypusci³ ca³¹ rodzinê Bin Ladenów poza tym ca³y czas robi z nimi interesy...
2.Za wojna w Afganistanie teÂż byÂłam ale to byÂła wojna w odwecie Ameryka zostaÂła 11 wrzesnia zaatakowana i oddaÂła.Irak to co innego...
3.Kandydat demokratów w tym roku by³ równie tragiczny co Bush tamten przynajmniej wiedzia³ o co mu chodzi.Prawdziwym demokrat¹ by³ Clinton do spó³ki ze swoj¹ na wskroœ Liberaln¹ ¿on¹ nieŸle rz¹dzili USA ...

Android <3
Co tu duzo mowic - LOL. Chyba nie wiesz, ze Bush to jedna zostatnich ostoi republikanskich na swiecie, ktory zalewa lewactwo wszelkiej masci. Jak w Iraku teraz zginelo 40 tys ludzi (z tego z 15 tys terrorystow) to wielkie halo, ale jak Saddam wymordowal 6 mln to pacyfy siedzialy cicho. Smieszni jestescie. Gdyby Bush rzadzil w 1939 to by prewencyjnie pojechal Niemcy, a tak zginelo kilkadziesiat milionow ludzi, a potem za komu jescze 40 mln. Dla mnie jest on niemal idelanym przywodca. Jedyny mankament jaki u niego widze to zbyt duze poparcie dla Izraela.kamuii pisze:ooo to chyba jak za dawnych dobrych czasów siê pok³ócimyoj kamuii to chyba i mnie musia³abyœ dorwaÌ z panzerfausta
1.Bush to taki sam terrorysta jak Bin Laden i Saddam !!! Pos³a³ na smierÌ niewinnych ludzi. Wmawia im idiotyzmy ze gin¹ za wolnoœÌ Iraku.Bzdura gin¹ za ropê Busha i interesy Izraela... Ponaddto wmawia ludziom ze szuka Bin Ladena podczas gdzy po atakach 11.9 wypusci³ ca³¹ rodzinê Bin Ladenów poza tym ca³y czas robi z nimi interesy...
2.Za wojna w Afganistanie teÂż byÂłam ale to byÂła wojna w odwecie Ameryka zostaÂła 11 wrzesnia zaatakowana i oddaÂła.Irak to co innego...
3.Kandydat demokratów w tym roku by³ równie tragiczny co Bush tamten przynajmniej wiedzia³ o co mu chodzi.Prawdziwym demokrat¹ by³ Clinton do spó³ki ze swoj¹ na wskroœ Liberaln¹ ¿on¹ nieŸle rz¹dzili USA ...
Ps. w Stanach liberalowie to jak u nas SLD, sa liberalni, ale obyczajowo, a nie gospodarczo. Bush jest politykiem liberalnym, ale gospodarczo, konserwatywnym obyczajowo. Teraz wystarczy porownac statystyki lewakow i republikanow i mamy jak na dloni, ktorzy sa lepsi. Wezmy takie Niemcy i USA. Jescze 6-7 lat temu Niemcy byli na parwde bogatym krajem z przepotezna gospodarka. Wystarczylo kilka lat rzadow socjalistow, a ich gospodarka zaczela sie kurczyc (!!!). Bezrobocie siega juz niemal 11% podczas gdy w USA Bush rozpedzil gospodarke to niemla 5% a bezrobocie troszke przekracza 5% i ciagle spada.