Prośby o screeny i materiały video
Moderator: Łukasz
Re: Prośby o materiały video
Prosiłbym o nagranie dzisiejszego magazynu "Reporterzy" z 17:30. Dziś reportaż o "Blue taxi" zapowiada się ciekawie, a akurat o tej porze nie mogę obejrzeć. Z góry dziękuje.
Jak zwykle bardzo proszę o Dekadę zmian...
Szacun za wszystkie nagrania!
Szacun za wszystkie nagrania!
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Rada dla ciebie, nouze: przygotuj się na jutro, bo pewnie będzie prawdziwy desant requestów 

Jeśli nic nie nawali, to pewnie dam radę
Choć przydałaby się czasem jakaś pomoc :rozglada:

Choć przydałaby się czasem jakaś pomoc :rozglada:
Racja, jak na złość jutro muszę zawieżć gdzieś mamę, i pomiędzy 8-10 podejrzewam nie będzie mnie w domu. Mogłabym prosić o jakieś najciekawszze urywki z tych godzin?
Ja mogę pomóc.
Tylko powiedzcie jak...

Tylko powiedzcie jak...
No, wrzucając co trzeba ofkoz
Poza nagrywarką pozostaje darmowy stream z którego ja właśnie korzystam i związane z tym "co i jak" opisałem kiedyś w wątku Anity Werner (call me "mr.offtop" :devil: ):
viewtopic.php?f=9&t=59&st=0&sk=t&sd=a&s ... 75#p148224
Zdaje się że oprócz mnie są jeszcze na forum inni klienci UPC

Poza nagrywarką pozostaje darmowy stream z którego ja właśnie korzystam i związane z tym "co i jak" opisałem kiedyś w wątku Anity Werner (call me "mr.offtop" :devil: ):

Można prosić rozmowę Jarka z Karolina Korwin-Piotrowską ?
Nie jestem klientem UPC ale znalazłem inny stream TVN24.nouze pisze:No, wrzucając co trzeba ofkoz![]()
Pobrałem program DownloadStudio i nie wiem co dalej.

O, to podaj adres tego streamuavatar pisze:Nie jestem klientem UPC ale znalazłem inny stream TVN24.

"Dodaj zadanie" - wklej adres streamu w url i po chwili powinno ci wykryć resztę automatycznie.avatar pisze:Pobrałem program DownloadStudio i nie wiem co dalej.
Jak nie to dopisz do nazwy rozszerzenie (w moim przypadku .asf), daj ok i powinno lecieć.
https://www.rapidshare.com/files/269072 ... ielska.avixyz pisze:Można prosić rozmowę Jarka z Karolina Korwin-Piotrowską ?
http://weeb.tv/online/botanik/TVN24nouze pisze:O, to podaj adres tego streamuavatar pisze:Nie jestem klientem UPC ale znalazłem inny stream TVN24.
EDIT: nie działa pobieranie
Bo musisz mieć bezpośredni adres do tego co leci, tj. rtsp/mms
Ale nie potrafię sam tego wyciągnąć (sniffer tego nie widzi :mhm: )
Z tej strony chyba się nie uda tego nagrać.nouze pisze:Bo musisz mieć bezpośredni adres do tego co leci, tj. rtsp/mms
Ja już teraz proszę o najciekawsze momenty od samego początku programu, tak do godz. 9:30. @nouze - tą prośbę kieruję w szczególności do Ciebie, bo wiem, że można na Ciebie liczyć.