epsztajnek pisze:Zauważyłem po ostatnich sugestiach @piotra, że też się ostatnio luźniej ubiera, ale sądziłem, że da sobie trochę więcej przerwy po pierwszym dziecku
Widziałem na żywo, więc nie chciałem ogłaszać tylko tak na bąknąć sobie pozwoliłem, ale skoro już ogłoszono - to gratulacje
Ja też szczerze gratuluje
Dzisiaj u Ani na wizji zauważyłam,że brzuszek już jest widoczny
Babyboom w tym TVNie: Mołek, Kaczmarek-Szałkow, Kalczyńska, kto następny?
matik pisze:Jeszcze Popielarska, a następna Joasia Marzec (Kryńska). Tak sądzę
No własnie Popielarska, wiedziałam, że o kimś zapomniałam Po cichu też licze na Asie,ale to może za jakis czas, bo jak tak dalej pójdzie to zabraknie prezenterek w TVN 24, wszystkie będą na urlopie :o
Może wtedy sięgną po Patrycję Redo brakuje mi jej w TVN24. Ona nie przeszła do TVN24 z TVN Warszawa z tego co wiem a to dziwne w końcu była szefową informacji stołecznej telewizji TVN.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Z tego co wiem z Patrycją Redo nie za bardzo udawała się współpraca. Szczegółów nie znam, ale przyjemnie się podobno tam nie pracowało. Tak w Internecie można wyczytać.
matik pisze:Z tego co wiem z Patrycją Redo nie za bardzo udawała się współpraca. Szczegółów nie znam, ale przyjemnie się podobno tam nie pracowało. Tak w Internecie można wyczytać.
Daj linka do tych rewelacji.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę