Marcin Żebrowski
Moderator: Łukasz
Re: Marcin Żebrowski
Marcin w Poranku. Szczerze przyznam, że nie przepadam za nim :?

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
A ja lubię, jak jest. Bardzo lubię Kasię Werner jako serwisantkę. Dużo bardziej jako prowadzący sprawdza się Marcin Żebrowski. Jest na luzie, dowcipny i ogólnie ok. 

Marcin w "Dniu na żywo". Teraz razem z Jackiem Pałasińskim komentują przybycie Papieża do Hiszpanii. 

This is not the end, this is not the beginning.
Marcin pojawił się dzisiaj w "Prosto z Polski". Jak zwykle rzeczowo i konkretnie 

W "Prosto z Polski" to według mnie sprawdza się każdy. Dlatego lubię ten magazyn i jest mi obojętne kto go prowadzi. A w sprawie Marcina to już się wypowiadałem, że cenię go w każdej roli.
-
- Początkujący
Czy ma ktoś może video jak Pan Marcin był reporterem?
To kwestia upodobań.rogi pisze:W "Prosto z Polski" to według mnie sprawdza się każdy.
Marcin pojawi się punktualnie o 6.30 w Poranku. :tanczy:
-
- Początkujący
Widziałam raz filmik w którym p. Marcin Żebrowski śpiewał - filmik typu wpadki... I nie mogę go teraz nigdzie znaleźć...
Jakby ktoś wpadł na taki filmik to proszę o link.
Jakby ktoś wpadł na taki filmik to proszę o link.
Pokazywali to w Sylwestra w Szkle Kontaktowym razem z innymi wpadkami, pamiętam bo wtedy to wrzuciłem i o dziwo link jeszcze działa (znaczy że upload popularnymyszka2011 pisze:Widziałam raz filmik w którym p. Marcin Żebrowski śpiewał - filmik typu wpadki... I nie mogę go teraz nigdzie znaleźć... Jakby ktoś wpadł na taki filmik to proszę o link.

http://www.fileserve.com/file/bP7AqFQ
W połowie filmiku śpiewa, a później jeszcze bełkocze po czesku i węgiersku :devil:
Odkąd Marcin w poranku jest tylko w soboty i niedzielę, to w te dni pojawiły się reportaże Marcina z Trójmiasta.
Marcin teraz ostatnio był na urlopie o czym informował widzów 11 grudnia. Na co dzień mieszka gdzieś w okolicach Trójmiasta, dokładnie chyba w Gdyni.rogi pisze:Marcin prowadzi Sylwestra więc to zrozumiałe, że nie będzie go w ten weekend, ale najbardziej zastanawia mnie czym jest on tak zajęty w tygodniu, że Jarka musi zastępować Igor. Tak się zastanawiam, czy da się wyżyć z poprowadzenia tylko paru programów w miesiącu. Czy ktoś wie czy posiada jakieś inne zajęcia?
Przepraszam, wiem, że dział nie jest o Marcinie, ale pojawił się wątek w którym chciałem zabrać głos
Tak, tak to wiem, ale zastanawia mnie to czy z poprowadzenie ok. 8 programów w miesiącu daje wysokie wynagrodzenie. Zastanawiające jest również to, że tak mało wydawcy angażują Marcina w programach. Jestem przekonany, że sprawdza się lepiej niż Przybylski. Aleksander jest dla mnie zbyt sztywny.
Marcin dziś w Polsce i Świecie. Jutro w paśmie wieczornym i w niedziele pewnie też. Mogłoby tak być już na stałe.
Czyli tak jak było kiedyś