Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joanna jak zawsze w dobrym humorze :plus:

A to poniżej to reakcja na muzyczne hity wyborcze, z naciskiem na nieśmiertelny przebój "Ole Olek"
Było prawie jak u mnie na Podlasiu, tak swojsko

Asia towarzyszyła przez całą rozmowę, próbując nawet bronić tych kampanijnych melodii, ale Bryndal nie czuł podlaskiego bluesa :devil:

A to poniżej to reakcja na muzyczne hity wyborcze, z naciskiem na nieśmiertelny przebój "Ole Olek"
Było prawie jak u mnie na Podlasiu, tak swojsko

Asia towarzyszyła przez całą rozmowę, próbując nawet bronić tych kampanijnych melodii, ale Bryndal nie czuł podlaskiego bluesa :devil:

Dziś Asia miała niemal identyczny top, jak pani Judytka z mojego awatara

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fanatyk :)
Wyznaję
na kolanach i ręką na sercu:
Joanna już daaaaawno mnie tak nie zachwyciła , tak jak dzisiaj :tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa:
Zarówno strojem, jak i humorem ( dogadywanie Żebrowskiemu
22 )

Joanna już daaaaawno mnie tak nie zachwyciła , tak jak dzisiaj :tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa:
Zarówno strojem, jak i humorem ( dogadywanie Żebrowskiemu

Marcin - W życiu alkoholu w ustach nie miałem.
Asia - Nie w życiu tylko w sierpniu.
Albo to "Przerąbane." w odpowiedzi na jego naigrywanie się z kobiet.
Asia - Nie w życiu tylko w sierpniu.

Albo to "Przerąbane." w odpowiedzi na jego naigrywanie się z kobiet.

Wystarczy zmienić rozmiar zdjęcia na 720x405 i Joanna od razu nabierze właściwego kształtu :>
piotrek888 pisze:
Ma ktoś jakieś dobre ujęcie Asi od tyłu? Chciałbym zobaczyć jak wygląda z tyłu jej fryzurka.
Bo takiego skosu chyba jeszcze nie miała.

-
Miała już kiedyś skos ( jeżeli tobie chodzi o takie charakterystyczne cieniowanie fryzury aż do karku )
Mniej więcej, tylko teraz to bardziej na podgolenie niż cieniowanie wygląda. 

-
Tak, takie głębokie podcięcie już kiedyś miała.

O takie ujęcie mi chodziło, dzięki.
Super te włoski, szyja jak łabędź, najlepsze w historii wg mnie. 

Joasia coś w tym tygodniu była krócej niż ostatnio, ale liczę na to, że nadrobi to od poniedziałku.

Bywały juź takie, gdzie łabędzia była wyraźniejsza.TommyC pisze:Super te włoski, szyja jak łabędź, najlepsze w historii wg mnie.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nie chcę być złym prorokiem, ale trzeba się już chyba do tego przyzwyczajać, patrząc na 2 inne panie, które również są w ciąży i też są rzadziej niż zwykle, chociaż Joasia miała tylko 2 dyżury.maxxx pisze:Joasia coś w tym tygodniu była krócej niż ostatnio, ale liczę na to, że nadrobi to od poniedziałku.
Joanna Kryńska
Pewno nd będzie miała już wolną Pani Redaktor-należy się.
Dziś przez połowę Poranka była odpytywana przez prowadzącego na okoliczność statystyk kadencyjno - sejmowych.
Oj, nie wykazała się rewelacyjną znajomością owych statystyk, ale jak sama powiedziała juz nie jest reporterką sejmową.
Na koniec sympatyczna pomyłeczka paliwa z piwem na Oktoberfeście. Ale zresztą co to za pomyłka- piwo to też paliwo, na pewno dla wielu niezbędne do życia.
To, że wygląda promiennie jest oczywiste, ale tak tylko wspominam. :aniol: :brawa:

Dziś przez połowę Poranka była odpytywana przez prowadzącego na okoliczność statystyk kadencyjno - sejmowych.
Oj, nie wykazała się rewelacyjną znajomością owych statystyk, ale jak sama powiedziała juz nie jest reporterką sejmową.

Na koniec sympatyczna pomyłeczka paliwa z piwem na Oktoberfeście. Ale zresztą co to za pomyłka- piwo to też paliwo, na pewno dla wielu niezbędne do życia.
To, że wygląda promiennie jest oczywiste, ale tak tylko wspominam. :aniol: :brawa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !