ALE ja (osobiście) aż tak za czarnym nie przepadam

A nie powinnam narzekać

Moderator: Łukasz
Po pierwsze: ja nigdy nie kraczęepsztajnek pisze:Ale dziś to już chyba żadnych zastrzeżeń ? :aniol:
( nie kraczmy przed 16-tą :cicho: )
Nie wiem czy już to pisałam, ale czerwony to od zawsze mój ulubiony kolor :tanczy:nouze pisze:A co do stroju, to nic bardziej żywiołowego niż kolor czerwony :tanczy: Do tego peeptoes pod kolor sukienki
To chyba głównie zasługa tego, że "ich czworo" prowadziło pasma i programy w których jest najwięcej reklam (dnż, poranek, fpp). Tak czy owak, w moich ślepiach, Anna drogocenna i ekskluzywna jest od baaardzo dawnapiotrek888 pisze:Anna zarobiła - więcej na www.tvnfakty.pl
I tak trzymajAmy pisze:czerwony to od zawsze mój ulubiony kolor
Nie martw się, będą capsy na forum, poza tym jeszcze zatęsknisz za liceum :spiewa:Amy pisze:PS Co ja zrobię od piątku...
:hmm:Amy pisze:Po pierwsze: ja nigdy nie kraczę
Nie wiem, czy za zreformowanym liceum tak samo się będzie tęsknić , jak za dawnym , poczciwym 4-letnim, ale z pewnością zatęsknisz za utraconą młodościąnouze pisze:poza tym jeszcze zatęsknisz za liceum :spiewa:
No banouze pisze:I tak trzymajAmy pisze:czerwony to od zawsze mój ulubiony kolor![]()
Już tęsknię hahanouze pisze:Nie martw się, będą capsy na forum, poza tym jeszcze zatęsknisz za liceum :spiewa:Amy pisze:PS Co ja zrobię od piątku...
Nie wiem o co chodziepsztajnek pisze::hmm:Amy pisze:Po pierwsze: ja nigdy nie kraczę
zupełnie jak z sękiem
Pełna zgoda :tanczy: :plus:nouze pisze:Co do przemarszów, to na tym ujęciu Anna skojarzyła mi się z pewnym znanym zdjęciem zespołu, na który Pan się powołał przy okazji imienin Anny
Oczywiście. I niech tak zostanie. Dlatego dziś nie będzie szczegółowego komentarza ( chociaż bardziej pasowała by mi jednolita czerń , niźli szara marynarka )nouze pisze:Choć rozum (?) mi podpowiada, że to jednak spódniczka jest tu słowem-kluczem
Mimo wszystko, jeśli to fauna, to obstawiałbym że to coś długouche niźli skrzydlate :rozglada:epsztajnek pisze:To dzisiejsze "coś" kojarzy mi się z orzełkiem na czapkach wojskowych ( jeszcze z czasów PRL )
Na pewno nie jest królik w żadnej postaci.
A mi marynarka pozytywnie wpadła w oko, może i ujeła pieprzu, ale dodała takiej pełnej wdzięku elegancjiepsztajnek pisze:Oczywiście. I niech tak zostanie. Dlatego dziś nie będzie szczegółowego komentarza ( chociaż bardziej pasowała by mi jednolita czerń , niźli szara marynarka )
Kara dla niego mogłaby być tylko jedna - klasyczna dekapitacjaepsztajnek pisze:P.S. A może jednak był to zaplanowany królik , tylko Anna trafiła na tatuażystę patałacha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości