Gdy jurorowi spodoba się głos uczestnika, naciska on przycisk obok swojego fotela, który to powoduje odwrócenie fotela o 180 stopni, tak aby juror mógł zobaczyć uczestnika.olo88 pisze:Tak tylko że Jurorzy podobno nie będą widzieć uczestników programu, będą odwróceni do nich plecami. Ale czy po oddaniu głosu zobaczą osobę, pewnie tak.
[TVP2] The Voice of Poland. Najlepszy głos
Moderator: Łukasz
Re: The Voice of Poland. Najlepszy głos
Magda Mielcarz współprowadzącą “The Voice of Poland”
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ma ... -of-poland
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ma ... -of-poland
Dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał nic w tym wątku. Program 'The Voice' wymiótł dzisiaj 'MT' z powierzchni. Ani występy, ani nowy juror, ani prowadzący programu TVN nie potrafili mnie przytrzymać przed telewizorem; format jest już zgrany, nieciekawy, zatęchły. 'The Voice' dla odmiany jest świeży, zrealizowany może nie tak fajnie, jak 'MT' (używanie praktycznie trzech nazw programu: 'The Voice of Poland', 'Najlepszy Głos' i 'Przesłuchania w ciemno'; dziwny montaż z przeplataniem uczestników; średnie studio i prowadzący), ale przysparza o wiele więcej emocji. Jury jest BARDZO profesjonalne (w przeciwieństwie do np. 'X-factora' czy też 'MT', gdzie ciężko wspomnieć o profesjonalizmie, bo nie wiadomo co tam jest do oceniania; groch z kapustą), każdy ma coś do powiedzenia i nie obraża uczestników, ani siebie nawzajem; program w ogóle jest dosyć kameralny, a jury nie gwiazduje, tylko rzeczywiście skupia się na ocenianiu. Poziom jest prawie że zachwycający, nie było ANI JEDNEJ fatalnie śpiewającej osoby, a atmosfera jest bardzo przyjazna dla uczestników. Gratuluję TVP i mam nadzieję, że to wszystko będzie miało przełożenie na wyniki oglądalności. Mają we mnie stałego widza, każdemu w przerwie 'Mam talent' polecam i przełączenie na TVP2, i gwarantuję, że na TVN już nie wrócicie 
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muz ... ik/5164352

http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muz ... ik/5164352
W przerwach widziałem, obejrzałem też końcówkę po MT i mnie nie zachwyciło. Obejrzę dziś jeszcze powtórkę, ale nie wiem czy dziś się przekonam.Kuba pisze: każdemu w przerwie 'Mam talent' polecam i przełączenie na TVP2, i gwarantuję, że na TVN już nie wrócicie![]()
A ja powiem szczerze, że MT już oglądać nie będę, bo przerzucam się na "tVoP"
.

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
przełączyłem i powróciłem także twoje słowa się nie sprawdzająKuba pisze: Mają we mnie stałego widza, każdemu w przerwie 'Mam talent' polecam i przełączenie na TVP2, i gwarantuję, że na TVN już nie wrócicie

Ja również wybrałem tVoP, a dziś obejrzę MT na player'ze. Mi program przypadł do gustu:
- profesjonalne jury
- profesjonalni wykonawcy
- dobrze prowadzący Urbański
- backstage najlepszy, ze wszystkich programów
- samo studio nie jest złe i fajnie wygląda to wejście przed siedzibą tvp
- trochę realizacja słaba, ale jak na tvp to i tak wielki plus
Reasumując mój fotel odwróci się w sobotę o 20 na tvp.
- profesjonalne jury
- profesjonalni wykonawcy
- dobrze prowadzący Urbański
- backstage najlepszy, ze wszystkich programów
- samo studio nie jest złe i fajnie wygląda to wejście przed siedzibą tvp
- trochę realizacja słaba, ale jak na tvp to i tak wielki plus
Reasumując mój fotel odwróci się w sobotę o 20 na tvp.
Ja również przełączyłam w przerwie MT na dwójkę i wróciłam na TVN. I zawsze wracać tam będę o tej porze do końca trwania tegoż programuktos pisze:przełączyłem i powróciłem także twoje słowa się nie sprawdzająKuba pisze: Mają we mnie stałego widza, każdemu w przerwie 'Mam talent' polecam i przełączenie na TVP2, i gwarantuję, że na TVN już nie wrócicie

This is not the end, this is not the beginning.
Myślę, że nie można tak generalizować. Każdy widz jest inny - ma inny gust. I każdy wybierze program, który jemu odpowiada.Kuba pisze: każdemu w przerwie 'Mam talent' polecam i przełączenie na TVP2, i gwarantuję, że na TVN już nie wrócicie![]()
Z resztą zarówno tegoroczny "Mam Talent!", jak i "The Voice of Poland" są bardzo dobrze realizowanymi produkcjami. I każdy się czymś wyróżnia - "Mam Talent!" - róźnorodnością, wesołością, kolorytem, a "The Voice" nowoczesnością, innowacyjnością, profesjonalizmem. Każdy program będzie miał swoich widzów. Chodź realizacyjnie wygrał "MT!", to raczej nie będzie klapy jeśli chodzi o "The Voice of Poland". Z resztą wątpię, by ze względu na typowo letnią aurę któreś z tych programów osiągnęło magiczne 5 milionów. Mam cichą nadzieję, że oglądalność obu tych programów będzie wyrównana, a wtedy zobaczymy i "Mam Talent! 5" i "The Voice of Poland 2".
Zapoznałem się już z TVoP i niestety, ale jestem zawiedziony tym programem. Program był mocno reklamowany, od dawna był robiony PR temu programowi i może przez to spodziewałem się czegoś lepszego. W programie jest za dużo gadania, a za mało śpiewu. Nachalna reklama facebooka po każdym występie również mi się nie podoba. Ponadto nie podoba mi się nagłośnienie w programie. Czasem jest wszystko ok, a czasem lepiej słychać uczestników a jurorów gorzej, albo jednego z jurorów. Zawiodłem się na tym programie i w soboty nadal będzie królować Mam Talent! u mnie w telewizorze.
obejrzałem powtórki i powiem tak program taki sobie nic specjalnego
wkurzające jest jury które ciągle tylko pucuje wszystkim skoro tak się im ktoś podobał to dla czego się nie odwrócili i takie gadanie niech ktoś powiem wprost że się nie podobał albo był słaby i tyle, generalnie brakuje ostrzejszych komentarzy, może będę oglądał jakieś powtórki ale MT zdecydowanie lepszy :brawa:

Zapomniałem jeszcze dodać, że zniechęca mnie do oglądania pewna osoba z jury której nie lubię.
Nie denerwuje Was to, że ci cali trenerzy czwarty program z rzędu są tak samo ubrani? Ja rozumiem, że nagrywane naraz, ale mogliby ich co jakiś czas przebrać. Strasznie mnie to wkurza.
Nie denerwuje, bo nie oglądam, Mam Talent ciekawsze.
Mnie też nie denerwuje, bo w sumie - nie zwracam na to uwagi. Bardziej mnie interesuje muzyka, uczestnicy, niż ubiór trenerów.