[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: ktos »

Bardzo dobrze poradził sobie natomiast "Must Be The Music. Tylko Muzyka" - 3,52 mln widzów, czyli niecałe 300 tys. mniej niż "Mam talent". W niedzielny wieczór równolegle z polsatowskim show emitowany był na TVN "Taniec z gwiazdami", który przyciągnął przed ekrany 4,31 mln Polaków.
http://muzyka.interia.pl/pop/news/pojed ... 1690546,50
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

peterq90 pisze:Ale ogolnie widać że Janija nie za bardzo polubiła Billa i jego żarty.
Ogólnie to się bardzo mylisz.
Liczą się tylko Fakty.
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

http://www.youtube.com/watch?v=VKnHIzDM3_M - oto nowe intro "Tańca z Gwiazdami". Obserwuję różne światowe edycje i śmiało mogę powiedzieć że przegoniliśmy Wielką Brytanię czy USA o kilka długości. Polska najlepsza na świecie! :D

PS. Proszę Moderatora o scalenie dwóch postów w jeden ;)
Liczą się tylko Fakty.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

A nasza kiełbasa przegoniła ich kiełbasę... Problem z tym, że naszym Tańcu z gwiazdami tych gwiazd nie ma.
Gniot na resorach.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

czerk pisze: to jest naprawdę piękne show, czy ze Skrzynecką, czy bez, czy z Tyszkiewicz, czy z Fraszyńską - TZG to klasa i żaden program z gwiazdami mu nie dorówna nigdy. A że nie ma prawdziwych gwiazd? Cóż, ja program oglądam dla pięknego obrazka co niedzielę no i dla tańca... :)

No i co? Do kolejnej niedzieli :D
Podpisuję się pod tym :D Czy to ważne kto tańczy, każdy z zawodników dostarcza innych emocji, ja jednych lubię, innych nie cierpię, ale z tego powodu raczej nie zrezygnuję z oglądania. Gąsowski faktycznie wypadł bardzo pozytywnie, pamiętam jego pierwszy występ w TzG, też za mocno mu nie szło, ale na pewno nie tak słabo jak Urbańskiej :nie: , może powinna wcześniej "przetrzeć się" przy mapie pogody :lol2: bo nie dość, że ciąglę zaglądała do kartki co było baaardzo nieprofesjonalne, to również nie radziła sobie z mówieniem od siebie. Zastanawiam się czy ta para powinna być razem, wg mnie wystarczyłby sam Józefowicz, ale wszyscy wiedzą, że on ciągle musi reklamować tę swoją Nataszkę :evil: a Nataszka w towarzystwie Józefowicza zachowuje się jak ubezwłasnowolniona, w jednych z niedawnych programów DDTVN byli razem, specjalnie zwróciłam uwagę na zachowanie Urbańskiej, ona po prostu inaczej nie potrafi, mówiła wolno i niemal po każdym słowie odwracała się do Józefowicza i patrzyła na wyraz jego twarzy - jest dobrze czy jest źle :mhm:, a kobieta ma przecież trzydziechę na karku.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Z Nataszą i Januszem sprawa jest co najmniej dziwna. Ona sama jest naturalna, ma power i pazur. Przy nim - siedzi jak trusia i boi się odezwać. Czy to jest miłość, czy to jest ubezwłasnowolnienie? :twisted:

Oglądając wczorajszy opening i prowadzenie Nataszy widać dwie zupełnie różne osoby. Liczę że dziewczyna się rozkręci, bo po prostu ją bardzo lubię i czy się myli, czy nie, wprowadza świeżość po 12 edycjach z ciocią Skrzynką.
Liczą się tylko Fakty.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

2 odcinek znacznie ciekawszy od 1. Duży postęp zrobiła Natasza, nie było takiej tremy, duży plus :D W zasadzie każdy z tańców prócz Quickstepa Jagny mi się podobał. Najlepsza Ania Wendzikowska, szkoda, że ma takie małe poparcie u widzów. Rozczarowała Kasia Pakosińska, ale dla mnie i tak spisała się nieźle :) Kisio,Marczuk i Zielińska ok, ale nie zachwyciły mnie. Szkoda, że odpadła Krupa bo zatańczyła na prawdę przyzwoicie.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Zamiast Krupy wysłałabym na jutrzejszą kanapę DDTVN conajmniej trzy inne gwiazdy :lol2: Szkoda, że odpadła, sympatyczna, niestiuningowana dziewczyna. Urbańska zachowuje się jakby chciała i bała się, było lepiej, ale jeszcze ostrożnie i zachowawczo. Poza tym zauważyłam, że Galiński utworzył z Egurrolą front przeciwko Józefowiczowi :lol2: przynajmniej tak mi się wydawało :mhm: Jak na razie żadna z pań nie porywa, czyżby wreszcie szykowała się wygrana faceta :brawa:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Najsmutniejsze pożegnanie w programie od kilku edycji, bardzo niesprawiedliwy "wyrok". Marta zatańczyła fajnie, zdecydowanie najlepszy quickstep we wczorajszym programie. Pakosińska mnie nie zawiodła, było przyzwoicie, mam nadzieję że Stef z niej wykrzesze tancerkę :D Zdenerwowały mnie komentarze Pavlović do stylu quickstepa Stefano, oglądam Tzg regularnie i dość uważnie i nie zauważyłem nigdy, aby choreografie Terrazzino aż tak jej się nie podobały. Bardzo mnie cieszy ich pierwsze miejsce w smsach i liczę że zarówno noty od jury jak i smsy Zielińskiej spadną, bo z Maserakiem tworzą bardzo antypatyczną parę :twisted: Występu Jagny nie ma co komentować, to była katastrofa na miarę Zbyszka Urbańskiego :D (który uwaga! żalił się na swoim Facebooku, że jury wylało na niego wiadro pomyj, mimo że "widać że tancerzem nie jest"). Że-na-da. Rumby były dość słabe moim zdaniem, Kisio nadrabiała braki techniczne zabójczym seksapilem, Marczuk tak sobie, Zielińska nigdy mnie nie kupi swoim tańcem, po prostu jej nie lubię i tyle, za to Wendzikowska - miszcz :D Pięknie i wspaniale. Swing najlepszy ever, zakasował zeszłotygodniową salsę totalnie.

Natasza lepiej, trochę wyluzowała, Fraszyńska jak i tydzień temu - świetna, jednak mam nadzieję że w niedzielę spuści z tonu i będzie większa różnorodność w jej ocenach :D
Liczą się tylko Fakty.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Po pierwszym odcinku Fraszyńska w DDTVN powiedziała, że te 10-tki to były tak na start, na debiut i w następnym odcinku już oceny będą już bardziej różnorodne. Ale kiedy Pieńkowska powiedziała, że będzie to troszeczkę niesprawiedliwe w stosunku do pań, Fraszyńska powiedziała, że w takim razie przedłuży to na drugi odcinek i od 3-go już spuści z tonu troszkę.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

W związku z tym, że w obecnej edycji programu nie ma gwiazd, proponuje zmianę nazwy na "Taniec z Gwizdami"
Efcia
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Efcia »

Józefowicz to WIELKA PORAŻKA tego programu. Jak zaczyna się mądrzyć i z wyższością wszystkich pouczać to przełączam na inny program :evil:
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Amy »

Efcia pisze:Józefowicz to WIELKA PORAŻKA tego programu. Jak zaczyna się mądrzyć i z wyższością wszystkich pouczać to przełączam na inny program :evil:
Ach, zgadzam się. Myślałam, że będzie mówił merytorycznie, ale z sensem, a jak słyszę i widzę jak ocenia... Jak jest dobrze technicznie, to się przyczepia, jak źle technicznie, to daje więcej "za charakter tańca".
Kacper i Ania przed chwilą zatańczyli piękne tango. Oceny? Iwona - 10, Jola - 10, Piotr - 10, Janusz - 8 :xx: :hmm: :D13
Muszę ochłonąć.
This is not the end, this is not the beginning.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Dzisiejsze oceny strasznie zróżnicowane. Nie pamiętam, czy w poprzednich edycjach zdarzyły się aż tak różne oceny wśród jurorów.
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Ten człowiek to rzeczywiście wielka porażka tego programu. Przyznam szczerze, że pomysł z całą tą nową trójką mi się nie podobał.
Ale! Fakt, w pierwszym odcinku Natasza się pogrążyła, ale dziś mi się podoba. Jola też jest w miarę ok. A na tego "jurora" patrzeć nie mogę. A... i myślę, że to przez niego Natasza tak źle wypadła w pierwszym odcinku.
ODPOWIEDZ