Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Napisałem tak dlatego, bo nachyliła się jakby nie mogła czegoś przeczytać.
Zobaczcie, jak pięknie i subtelnie w okularach wygląda Kasia Werner. Zdecydowanie nie podobają mi takie "bryle". Ale co kto lubi...
Dodaja jej uroku
Mała zmiana , nigdy nie zaszkodzi
Mała zmiana , nigdy nie zaszkodzi

Al Jazeera Arab
وسيلة عولمي
إيمان بنورة
رولا إبراهيم
فيروز زياني
Iman , Fairuoz , Rola
http://www.youtube.com/watch?v=7KP2sXXsSu4
Iman
وسيلة عولمي
إيمان بنورة
رولا إبراهيم
فيروز زياني
Iman , Fairuoz , Rola
http://www.youtube.com/watch?v=7KP2sXXsSu4
Iman
A ja jestem na TAK w temacie okularów, ale..
no właśnie mogłyby być troszkę delikatniejsze, ponieważ oczy Dagmary i tak są już przewyraźne i nie wymagają aż takiego ich podkreślania.
Ale co tam, Dagmara ma to szczęście, że ładnemu we wszystkim ładnie.
no właśnie mogłyby być troszkę delikatniejsze, ponieważ oczy Dagmary i tak są już przewyraźne i nie wymagają aż takiego ich podkreślania.
Ale co tam, Dagmara ma to szczęście, że ładnemu we wszystkim ładnie.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Okulary to miła odmiana, choć wolę Dagmarę bez nich, może z przyzwyczajenia. Sądzę jednak, że ładniej wyglądałaby z bardziej delikatnymi oprawkami.
Jednakże "eksperyment" uważam za udany!
Jednakże "eksperyment" uważam za udany!

Właśnie.maxxx pisze:Ale co tam, Dagmara ma to szczęście, że ładnemu we wszystkim ładnie.
This is not the end, this is not the beginning.
A tu tak ładnie belka się do niej odwróciła, jakby czytała co na niej jest napisane.nouze pisze:
Napisałem tak dlatego, bo nachyliła się jakby nie mogła czegoś przeczytać.
Wygląda na to że miałeś rację :plus:rogi pisze:Pewnie tylko na dziś.nouze pisze:Ojej![]()
Znów okularki, ciekawe na jak długo tym razem

W PiŚ wyglądała olśniewająco ! :brawa:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Dzisiaj Dagmara wyglądała prześlicznie, gdy prowadziła serwis o 20.00. Miała jasną marynarkę w kolorze beżu (jeżeli dobrze sobie przypominam
) i czarną bluzkę z ciekawym dekoltem. Uwielbiam właśnie takie połączenia, częściej jednak oglądamy dziennikarki w "odwrotnej" kolorystyce, czyli marynarka ciemniejsza od bluzki.
Wczoraj (?) jeżeli się nie mylę Daga miała piękną bluzkę we wzory, o ile dobrze pamiętam, miała już ją na sobie niedawno, bardzo się cieszę, pięknie w niej wygląda. :tanczy:

Wczoraj (?) jeżeli się nie mylę Daga miała piękną bluzkę we wzory, o ile dobrze pamiętam, miała już ją na sobie niedawno, bardzo się cieszę, pięknie w niej wygląda. :tanczy:
Nie wiem czy to beż, ale mogę zobrazować co trzebaAmy pisze:Dzisiaj Dagmara wyglądała prześlicznie, gdy prowadziła serwis o 20.00. Miała jasną marynarkę w kolorze beżu (jeżeli dobrze sobie przypominam ) i czarną bluzkę z ciekawym dekoltem.

Toż przecie beżnouze pisze:Nie wiem czy to beż, ale mogę zobrazować co trzeba![]()

PS Dziękuję!!!

Moim zdaniem wczoraj Dagmara wygladała bardzo ładnie. I te ciekawe połączenie 2 bluzeczek: białej i beżowej :o
-
- Fanatyk :)
Dagmara z dnia na dzień coraz bardziej poważnieje 

Naprawdę bardzo ładna dziennikarka, do tego skromna. Cieszę się, że wygryzła Annę Kalczyńską z "Polski i Świata". Czekam na Dagmarę zawsze z przyjemnością. 

-
- Fanatyk :)
Pamiętaj, że niedługo Dagmara zostanie wygryziona z PiŚ z tego samego powodu, dla którego została onegdaj wygryziona Kalczyńska :devil:szczur pisze:Cieszę się, że wygryzła Annę Kalczyńską z "Polski i Świata".