bardzo wazne jedno slowo - "zwolnionych"doktorfaustus1 pisze:W tym przypadku ma racjĂŞ - wielu zwolnionych z TVN24 szukaÂło pracy w TVP oraz Polsacie. W czasiekiedy TVN24 przeprowadzaÂł restrukturyzacjĂŞ Polsat wzmacnial ekipĂŞ Informacji. Kilka osĂłb trafiÂło do kopii Informacji, tj do Dziennika.
Beata Borocka
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak, "zwolnionych" - w pewnym momencie kana³ zacz¹³ przynoœciÌ du¿e straty (to norma), ale ludzie z ITI chyba siê bardzo zdenerwowali, poniewa¿ M. Walter musia³ przeprowadziÌ tzw restrukturyzacjê. CzêœÌ pracowników sama odesz³a (min Borocka) czêœÌ zwolniono. Ciêcia dotknê³y prezenterów i kilku dziennikarzy regionalnych, je¿eli siê nie mylê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
czy ktoś pamięta jak się nazywa ta Pani?
http://www.tvn24.pl/12690,1716941,0,1,n ... omosc.html
Witam,
czy ktoś może mi przypomnieć w archiwalnych materiałach jak nazywa się Pani redaktor (brunetka) siedząca obok Pani Pochanke?
dzięki
A
Witam,
czy ktoś może mi przypomnieć w archiwalnych materiałach jak nazywa się Pani redaktor (brunetka) siedząca obok Pani Pochanke?
dzięki
A
Re: czy ktoś pamięta jak się nazywa ta Pani?
To Beata Borocka (obecnie pracuje w Jedynce Polskim Radiu).
Re: czy ktoś pamięta jak się nazywa ta Pani?
Dzięki
zgadza się.
Ceniłem sobie tą osobę jak była na wizji. Szkoda, że już nie można jej oglądać.
zgadza się.
Ceniłem sobie tą osobę jak była na wizji. Szkoda, że już nie można jej oglądać.