TVN Style
Moderator: Łukasz
co to jest i z czym to siĂŞ je-tvn style
witam,od paru miesiêcy na naszych ekranach jest nowa stacja,która siê zwie TVN STYLE.co to jest.kana³ przznaczony tylko dla kobiet (najlepiej feministek),ca³y czas s¹ tam baznadziejne i nudne dyskusje na ró¿ny temat,tania telewizja,szkoda pieniêdzy na takie coœ,podróba innych stacji zagranicznych , tylko,¿e te zagraniczne s¹ o 100% ciekawsze,nikt tego kana³u w sumie nie ogl¹da. czekam na wasze opinie,czy siê ze mn¹ zgadzacie , czy przeciwnie.
cosmic
Tak to taka stacja. ktĂłrej wiĂŞkszoÂśc nie moÂże ogladaĂŚ, bo jest niedostĂŞpna w najwiĂŞkszych sieciach kablowych.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
SÂądzĂŞ, Âże ewentualny program Szczuki bĂŞdzie w TVN24 (weekendy) oraz w ITVN. W planach mieli juÂż jakiÂś program o poezji dla Polonii, ale nie wiem co z tego wyszÂło. WiĂŞc moÂże na SzczukĂŞ postawiÂą? W TVN raczej nie zdecydujÂą siĂŞ na taki krok - skoro nie ma FaktĂłw wieczornych to tym bardziej programu o poezji nie bĂŞdzie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Nowicjusz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Oczywiœcie, ¿e bêdzie, a Szczuka i Najs³absze Ogniwo - OUT! ewentualnie przesun¹ j¹ na mniej popularn¹ porê. Pewnie wzorem lat poprzednich BB wype³ni ca³¹ ramówkê TVN - rano jakaœ powtórka, o 17.00 krótki program, po 20 coœ d³u¿szego i dla "niezaspokojonych" coœ póŸno w nocy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
W11 w œrodê oglada³o ponad 2mln widzów, to jest du¿o. Ten wynik ma wiêksza wartoœÌ ni¿ œrednie rezultaty Szczuki o 20:00, wiêc mo¿e dadz¹ nowe odcinki tego docu-crime.
Z drugiej strony mam nadziejĂŞ, Âże "NajsÂłabsze ogniwo" nie skoĂączy siĂŞ w listopadzie i bĂŞdziemy mieli noweÂą seriĂŞ.
A co do BB - kiedyÂś wyraÂżaÂłem swojÂą opinie w jakimÂś temacie. Skoro telewizja zapowiedziaÂła, Âże to "Definitywny koniec" tego projektu to chyba nie powinni do niego wracaĂŚ?
Nooo... ewentualnie (to teÂż chyba pisaÂłem) dopuszczam do siebie myÂśl, Âże ten program, ktĂłry de facto ma powstaĂŚ bĂŞdzie podobny do poprzednich edycji BB tylko z nazwy. I bĂŞdzie emitowany gĂłra 3-4 razy w tygodniu.
Z drugiej strony mam nadziejĂŞ, Âże "NajsÂłabsze ogniwo" nie skoĂączy siĂŞ w listopadzie i bĂŞdziemy mieli noweÂą seriĂŞ.
A co do BB - kiedyÂś wyraÂżaÂłem swojÂą opinie w jakimÂś temacie. Skoro telewizja zapowiedziaÂła, Âże to "Definitywny koniec" tego projektu to chyba nie powinni do niego wracaĂŚ?
Nooo... ewentualnie (to teÂż chyba pisaÂłem) dopuszczam do siebie myÂśl, Âże ten program, ktĂłry de facto ma powstaĂŚ bĂŞdzie podobny do poprzednich edycji BB tylko z nazwy. I bĂŞdzie emitowany gĂłra 3-4 razy w tygodniu.

WidziaÂłem reklamĂŞ "Pomaluj sobie lusterko" (
) na TVN7. gdyby to by³ jakiœ program dla kobiet, to nie robiliby z tego takiej tajemnicy i nie reklamowali w siódemce. To raczej BB. Szczuka byÌmo¿e zamiast telenoweli, a BB W cztery oczy mo¿e zamiast Uwagi o 17:00. Bardzo prawdopodobna wydaje mi siê równie¿ mo¿liwoœÌ, ¿e:
16:45 Fakty
17:00 BB W cztery oczy
17:25 W11, wydziaÂł Âśledczy
18:00 NajsÂłabsze Ogniwo
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga
20:00 Big Brother
20:45 Na wspĂłlnej
Ewentualnie gdyby byÂły RWT, to NO mogÂłoby byĂŚ po Na WspĂłlnej...

16:45 Fakty
17:00 BB W cztery oczy
17:25 W11, wydziaÂł Âśledczy
18:00 NajsÂłabsze Ogniwo
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga
20:00 Big Brother
20:45 Na wspĂłlnej
Ewentualnie gdyby byÂły RWT, to NO mogÂłoby byĂŚ po Na WspĂłlnej...

Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:43 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
WÂłaÂśnie - moÂże na czas urlopu macieÂżyĂąskiego Ewy Drzyzgi program Rozmowy w toku zostanie zastÂąpiony NajsÂłabszym ogniwem. W ostatnim numerze miesiĂŞcznika Press jest maÂły artykuÂł o osobach pracujÂących przy tego typu programach (
Rwt). Podobno wyprodukowanie jednego odcinak jest bardzo drogie (du¿a liczba reasercher'ów) oraz czasoch³onne. Prowadz¹ca program te¿ musi siê przygotowaÌ - przeczytaÌ przygotowane informacjie o goœciacg w studiu etc. Wiêc nie s¹dzê, ¿e uda siê im nagraÌ odpowiedni¹ iloœÌ odcinków, które bêd¹ nastêpnie emitowne podczas jej urlopu (pewnie ju¿ teraz ciêzko siê jej pracuje z tym brzuchem). Na powtórki chyba siê nie zdecyduj¹.