Chodzi mi zwÂłaszcza o kwiatki

MoÂże Majka jest fankÂą?

Moderator: Łukasz
Country pasÂłowaÂłoby jak ulaÂłaveo pisze:hmmm czy Maja lubi country...raczej coÂś dance![]()
ale stronki dziwnie podobne do siebie,napewno Sheryl skopiowaÂła ten pomysÂł,kiedy dowiedziaÂła siĂŞ o niesamowitym programie o polskich ogrodach!
Ja mam w kosiarce silnik, ktĂłry kiedyÂś Majka reklamowaÂła w programie, mianowicie jest to silnik BRINGS STRATTION 3.5 KMCzasem Maja fajnych goÂści zaprasza.KiedyÂś Bralczyk opowiadaÂł jej o swoim jĂŞzykoznawczym ogrodzie z ktĂłrego zbieraÂł tylko owoce i ewentualnie trwaka teÂż byÂła waÂżna,bo pielenie nie wchodziÂło w grĂŞ :devil: konkrety
Jest to profesjonalna kosiarka, bez napĂŞdu... tzn. ja muszĂŞ jÂą o wÂłasnych siÂłach napĂŞdzaĂŚaveo pisze:a jaka to kosiarka?taka rĂŞczna maÂła czy typu wĂłzek,zwykÂła?
Nie, chyba jeszcze nigdy nie reklamowaÂła nawozĂłw naturalnychnie wiem co tam Maja reklamuje.najciĂŞÂżej jej chyba reklamowaĂŚ nawozy naturalne![]()
![]()
MuszĂŞ CiĂŞ samego z tym problemem zostawiĂŚSheryl Crow kiedyÂś myliÂła mi siĂŞ z niejakÂą Titiyoo-coÂś takiego :hmm: miaÂła taki hicior 'come along withe me'.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości