Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: Amy »

epsztajnek pisze:
Amy pisze: Ja bardzo chętnie zobaczyłabym Anię w beżowej tunice, czarnych rajstopach i botkach beżowych/brązowych/czarnych
O.... :D8 mniam, mniam ;) :brawa: :brawa: :brawa:
Ale, powtarzam, nie mieszajmy różnych stylów :stop:
Hm, ta stylizacja byłaby elegancka - oczywiście trzeba by było dobrać odpowiednią tunikę. Chyba, że chodzi o coś innego.
epsztajnek pisze:
nouze pisze:Mój wymarzony strój dla Anny nie nadaje się chyba do opisania na tym forum
Jak my się rozumiemy, panie kolego ;) :devil: :xx:
Opisywałam wymarzony strój dla Anny do pracy, rozumiem, że Wam chodzi o coś innego :P
nouze pisze:
epsztajnek pisze:
nouze pisze:Ale co do obuwia, to chciałbym żeby kiedyś założyła czarne szpile na platformie z paskiem wokół kostki
Fakt, nie kojarzę, żeby w takich kiedyś już wystąpiła :mhm:
Podobno pasek wokół kostki skraca nogę, więc niewysoką Annę trudno by było namówić :lol2:
Ale gdyby spódniczka/sukienka była odpowiednio krótka, to ten niedobry efekt byłby niewidoczny ;)
Tak, można by pobawić się proporcjami :)
This is not the end, this is not the beginning.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Amy pisze:Hm, ta stylizacja byłaby elegancka - oczywiście trzeba by było dobrać odpowiednią tunikę. Chyba, że chodzi o coś innego.
Ależ oczywiście, bardzo mi się twoja propozycja spodobała, czemu zresztą dałem w poprzedniej odpowiedzi wyraz emotikonami .
Chodziło mi tylko o to, aby to była stylizacja oprócz, a nie zamiast tej dzisiejszej. To wszystko ! :lol2:
Tak, można by pobawić się proporcjami :)
Pytanie, jakie są granice tej zabawy długością :mhm:
Bo, na przykład, Anny ubranej w jedną z sukienek Pauliny Sykut z polsatowskiego show "Tylko muzyka" chyba nie wpuszczono by przed kamerę o 15-tej na żywo ( chyba, że w zastępstwie Doroty Gardias do zapowiedzi pogodowej ) :devil:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Jak byłem ostatnio w ITI to mówiła, że się odchudza :) a faktycznie to nie miała z czego :) ale słodyczy nie chciała, bo jeszcze, jak to powiedziała, tydzień postu :)
epsztajnek

piotrek888 pisze:Jak byłem ostatnio w ITI to mówiła, że się odchudza :) a faktycznie to nie miała z czego
Jak, niestety, duża część współczesnych kobiet. :>
A przecież w mediach sporo ostatnio trąbi się, aby nie ulegać terrorowi anoreksji, więc właśnie panie związane z mediami powinny dawać przykład zachowując zdrowy rozsądek i rozróżniać chorobliwą nadwagę od przeuroczej puszystości ( patrz Beata T czy Anna S ) ;)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

piotrek888 pisze:ale słodyczy nie chciała...
:shock: :xx:
Nie marnujesz Piotr czasu w tym ITI :rozglada:
Ja też tak chcę... ;(

To jednak ta Coca-Cola Zero to nie przez pomyłkę :mhm:
Odchudzać oczywiście Anna się nie musi, bo teraz jest wystarczająco szczupła i wygląda znakomicie.
Wychudzonej Anny nie chciałbym oglądać, więc niech lepiej Grzegorz Jot zainterweniuje i zabierze czasem żonę na jakąś dobrą kolację :>
epsztajnek pisze:Pytanie, jakie są granice tej zabawy długością
Bo, na przykład, Anny ubranej w jedną z sukienek Pauliny Sykut z polsatowskiego show "Tylko muzyka" chyba nie wpuszczono by przed kamerę o 15-tej na żywo
Ja myślę że nawet ta długość jaką widzieliśmy w pierwszym występie po urlopie by wystarczyła. Poczekamy, zobaczymy, ocenimy (mam nadzieję :spiewa: )
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nouze pisze:To jednak ta Coca-Cola Zero to nie przez pomyłkę :mhm:
Odchudzać oczywiście Anna się nie musi, bo teraz jest wystarczająco szczupła i wygląda znakomicie.
Wychudzonej Anny nie chciałbym oglądać, więc niech lepiej Grzegorz Jot zainterweniuje i zabierze czasem żonę na jakąś dobrą kolację :>
Wychudzonej Ani na pewno oglądać nie będziemy, przecież są tam również spece od wizerunku, a tak jak było już pisane, trąbi się na prawo i lewo o zdrowym wyglądzie. :mhm:
Jej na pewno dobra kolacja nie zaszkodzi, przyłączam się do tego "apelu" :D
nouze pisze:
epsztajnek pisze:Pytanie, jakie są granice tej zabawy długością
Bo, na przykład, Anny ubranej w jedną z sukienek Pauliny Sykut z polsatowskiego show "Tylko muzyka" chyba nie wpuszczono by przed kamerę o 15-tej na żywo
Ja myślę że nawet ta długość jaką widzieliśmy w pierwszym występie po urlopie by wystarczyła. Poczekamy, zobaczymy, ocenimy (mam nadzieję :spiewa: )
Wiadomo, jest różnica pomiędzy MBTM a 15 na żywo, dlatego też musi być to widoczne również po stroju prezenterów. Eksperymentować można ze wszystkim, należy tylko pamiętać o pewnych granicach. :roll:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Amy pisze:Wychudzonej Ani na pewno oglądać nie będziemy, przecież są tam również spece od wizerunku
Chociażby taki piękny strój, na przesadnej chudzinie tak dobrze by nie wyglądał :nie:
Obrazek
Obrazek

Profili jak zwykle nie było, raz tylko realizator zaspał :)
Obrazek

Ujęcie z cyklu "jedno z moich ulubionych " :spiewa:
Obrazek
Obrazek

Pazurki dziś zdaje się różowe :lol2:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

A może to ekipa techniczna wymyśliła to odchudzanie, skoro Anna nie mieści się czasami w wirtualnym kadrze? :>
Obrazek

Poza tym prezencja na plus 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Jak nie mieści się w wirtualnym kadrze, to niech ją odchudzają też wirtualnie a nie realnie. :>

P.S. Dobrze dobrana szminka do marynarki :plus:
epsztajnek

nouze pisze:Ten krótki rękawek podpowiada mi, że chyba dół też był dziś krótki.
Miałeś nosa :brawa: :brawa: :brawa:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Miło że Pan pamiętał :lol2:
Do tego niezłe dziś rajstopki :tanczy: :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

nouze pisze:Miło że Pan pamiętał
To ten suwaczek utkwił mi w pamięci ;)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Pomyślałem sobie teraz, że te rajstopy to chyba po to, żeby widzowie jednak przez chwilę skupili się na programie :mhm:
A tym którzy i tak się na nim nie skupiają ( :spiewa: ) żeby nie przyszły do głowy jakieś niepotrzebne wpisy :lol2:
epsztajnek

A ja sobie pomyślałem, że dotychczas ta sukienka przynosi pecha - przeważającą większość programu zajmują przemowy polityków ( poprzednio to chyba nawet całość )
I w takiej sytuacji człowiek się skupia raczej na tych milszych sprawach :lol2:
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Miło przyglądać się waszej rozmowie :lol2:
Ania wyglądała dzisiaj jak zwykle elegancko i z klasą, ale kolor rajstop mi się nie podoba 8)
Ładne kolczyki, można by kiedyś z nimi poeksperymentować :twisted:
ODPOWIEDZ