Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
W tygodniu z serwisami Marta Kuligowska.
-
- Czasem tu wpada
A ja miałbym wielką prośbę. Jeżeli mógłby ktoś nagrać kilkanaście pierwszych minut poniedziałkowego Poranka z Anią Seremak, to będę bardzo wdzięczny. Oczywiście z pełną czołówką jeżeli to nie stanowi problemu 

-
- Fanatyk :)
A jeżeli w poniedziałek nie będzie Ani ?
( na razie była zapowiedziana na sobotę i niedzielę )
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Poniedziałek-piątek - Kuźniar&Kuligowska - na stałe
Sobota-niedziela - Żebrowski&Kryńska/Sermak
Sobota-niedziela - Żebrowski&Kryńska/Sermak
-
- Czasem tu wpada
No to wtedy, kiedy będzie Aniaepsztajnek pisze:A jeżeli w poniedziałek nie będzie Ani ?

-
- Fanatyk :)
A to masz, jak w banku 

Żebrowski i Seremak to jedyna para prowadząca weekendowy poranny program. Kryńska będzie w Dniu na żywo a potem na urlopie macierzyńskim.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kontaktowałem się wczoraj z Panią Kryńską. Sama chyba wie lepiej, co będzie prowadziłalukaszbe pisze:Żebrowski i Seremak to jedyna para prowadząca weekendowy poranny program. Kryńska będzie w Dniu na żywo a potem na urlopie macierzyńskim.

-
- Czasem tu wpada
Ostatnimi czasy zrobił się wysyp urlopów macierzyńskich w TVN24 A teraz się zanosi na dwa kolejne. Swoją drogą nie wiedziałem nawet, że Kryńska będzie mamą 

To jutro debiut Ani, czy Asia?piotrek888 pisze:Kontaktowałem się wczoraj z Panią Kryńską. Sama chyba wie lepiej, co będzie prowadziłalukaszbe pisze:Żebrowski i Seremak to jedyna para prowadząca weekendowy poranny program. Kryńska będzie w Dniu na żywo a potem na urlopie macierzyńskim.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jakoś nie trawie Kuligowskiej, dlatego nie mam zamiaru oglądać serwisów w poranku. Z przyjemnością czekam na jutrzejsze wydanie, a po cichu jest mi przykro, że to właśnie Asia nie jest w tygodniu z Jarkiem 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Jeśli ktoś przegapił dzisiejszy szalony "Poranek TVN24" to niech żałuje (albo zajrzy na moją stronę
), bo mi się naprawdę BARDZO podobał (zwłaszcza ten kompleks niższości Marcina Żebrowskiego względem Agnieszki Cegielskiej
) i stwierdzam, że Ania Seremak i Marcin Żebrowski, to naprawdę fajnie dobrany duet prowadzących(lepszy według mnie, niż Jarosław Kuźniar z Kasią Werner)
.

Zgadza się, dzisiejszy poranek był bardzo wesoły.Frazes pisze:Jeśli ktoś przegapił dzisiejszy szalony "Poranek TVN24" to niech żałuje (albo zajrzy na moją stronę), bo mi się naprawdę BARDZO podobał (zwłaszcza ten kompleks niższości Marcina Żebrowskiego względem Agnieszki Cegielskiej
) i stwierdzam, że Ania Seremak i Marcin Żebrowski, to naprawdę fajnie dobrany duet prowadzących(lepszy według mnie, niż Jarosław Kuźniar z Kasią Werner)
.

W zeszłym tygodniu również było wesoło.
W tym miesiącu (liczę z dniem jutrzejszym 31.12) najwięcej programów mieli Igor i Jarek - oboje po 11 programów. Marcin miał tylko 5 programów, a Krzysztof i Piotr po 2.