Anna Seremak
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Anna Seremak
Tylko, że chyba zbyt przejęła się nową rolą
i zaprezentowała się dziś na ciemno - ciemny garnitur, sciemnione włosy. Nie za bardzo to do niej pasuje. :mhm:

zgadzam się Ania dziś wyglądała jak by przyszła na dywanik do jedynego słusznego prezesa w tym kraju
rozumiem stres itd ale czemu tak na czarno pani Aniu??

Ma ktoś capsy? Bo niestety nie miałam okazji oglądać dzisiaj Poranka :?
Niestety oglądałem tylko jeden serwis w wykonaniu Ani, ale było ok.
Ja byłem przeciwny, by serwisantką została reporterka, cały czas liczę, że będą wykorzystywać potencjał ludzi z TVN Warszawa, którzy przeszli do TVN24. Ania wypadła dziś całkiem OK, chociaż ciut za szybko czytała z promptera.
matik pisze:Ja byłem przeciwny, by serwisantką została reporterka, cały czas liczę, że będą wykorzystywać potencjał ludzi z TVN Warszawa, którzy przeszli do TVN24. Ania wypadła dziś całkiem OK, chociaż ciut za szybko czytała z promptera.
zgadzam się, czytała sprawnie ale wygląda za trochę młodo, przez co mało wiarygodnie

ale to generalny kłopot TVN :grozi: :grozi: w zachodnich stacjach z wieloletnim
doświadczeniem twarze wybiera się wedug zupełnie inego klucza niz tylko ładna buzia,
choc nie jest to bez znaczenia

Pierwszy serwis faktycznie przeczytała strasznie szybko, ale drugi był już ok. Generalnie, jak dla mnie było super. Poszło jej lepiej niż niejednej polskiej prezenterce z dłuższym stażem za stołem. :brawa:
Ania ma dwie ogromne zalety: jest wygadana i pewna siebie. Dzięki temu w ogóle nie było widać po niej żadnego stresu. Gdybym nie wiedział, że to jej debiut, pewnie pomyślałbym, że to wprawiona serwisantka, powiedzmy zaraz po powrocie z urlopu. Mam nadzieję, że gdy skończą się urlopy macierzyńskie dalej pozostanie prezenterką, bo ma do tego wszelkie predyspozycje. Tylko czekać, aż zasiądzie po drugiej stronie stołu.
Ania ma dwie ogromne zalety: jest wygadana i pewna siebie. Dzięki temu w ogóle nie było widać po niej żadnego stresu. Gdybym nie wiedział, że to jej debiut, pewnie pomyślałbym, że to wprawiona serwisantka, powiedzmy zaraz po powrocie z urlopu. Mam nadzieję, że gdy skończą się urlopy macierzyńskie dalej pozostanie prezenterką, bo ma do tego wszelkie predyspozycje. Tylko czekać, aż zasiądzie po drugiej stronie stołu.

Moim zdaniem lepiej by prowadziła Poranek, niż Żebrowski.
Pani Ania naprawdę za szybko czyta. Intercity może jej pozazdrościć 

faktycznie za szybko czyta jak by się bała że się pomyli ale może się nauczy z drugiej strony jak ma być raz na dwa tyg
Jak Kryńska pójdzie na macierzyński, to będzie w każdy weekend.
-
wczoraj

dzisiaj ( zmiana prezencji na plus )

dzisiaj ( zmiana prezencji na plus )

łe tam Ania za mocno oficjalna
ale może przyjdzie luz z wiekiem najlepsza to była jak się awionetki w Krakowie rozbiły wyglądała jak by ktoś ją od stołu oderwał noze tak było ale za to słodko

-
Ania już dzisiaj wreszcie wyluzowana
22

widzę że Ania się już rozluźniła troszkę