Kiedy mówi o TVN-ie to myœlê ¿e chodzi jej ogólnie o telewizje(nie o kana³). A program napewno bêdzie na TVN24, bardziej tu bêdzie pasowa³. Walter zawsze podkreœla³ misyjnoœÌ TVN24,chcia³ nawet uszczkn¹Ì abonametu dla tego kana³u.
ale to przeciez "nagroda" dla Kazi ten program o ksiazkach ty sie jeszcze zastanawiasz czy stacja robi dobry interes robiac taki program:?: przeciez Kazia jest diamentem tvnu w takim programie kazia sobie super poradzi, przede wszystkim bedzie robic co sprawia jej satysfakcje, ona jest naprawde przebojowa ja tez mam chyba objawy uzaleznienia od kazi, takie pozytywne
niewiem, pewnie tak, najwzazniejsze jest to ze bambi i ja tak uwazamy hehe, ja wiem ze to jest dobry interes ale boje sie ze nasze inteligentne s[oleczenstwo hehehe, nie bedzie zainteresowane ambitnym programem kulturalnym, tego sie tylko boje, ja wiem ze kazia da sobie rade
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
moÂże nie jest tak Âźle z tym spoÂłeczeĂąstwem, w koncu takich programĂłw jest maÂło i trudno powiedziec czy by oglÂądali :? Kazia potrafi przyciagnac publicznoÂśc w koncu czesto sÂłyszaÂłam poglad ze wÂłasnie taki program powinna prowadzic, a nie ogniwo a ludzie obejrza program z ciekawosci i sie zakochaja bo jak mozna nie kochac Kazi
niesadze zwby sie zakochali ci ktorzy jej nie lubieli podczas ogniwa i nie lubia nadal beda powtarzac ten swoj belkot, ale nieprzejmujmy sie tym , tak bedzie najlepiej
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy