[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Amy »

sybic pisze:Podobno Hanka Mostowiak będzie miała śmiertelny wypadek. Jej mąż pewnikiem wygra Taniec z Gwiazdami bo widzowie nie odróżniający fikcji od rzeczywistości pewnikiem się nad nim ulitują.
Przesada. Kacpra doceniają za talent jakby ktoś coś przeoczył :roll:

I po kolejnym odcinku... Szpak nadal tańczy, przy dzisiejszym jive'ie uśmiałam się jak nigdy. Fikał tymi nóżkami nie ma co haha :lol:

Szkoda strasznie Kasi, al myślę, że za tydzień pożegnałaby się już z programem, ale oczywiście Szpak i tak POWINIEN dzisiaj odpaść. Jest jednak jeden maleńki plusik - to dopiero będzie komedia, kiedy w przyszłą niedzielę "zatańczy" aż dwa tańce.

Brawo dla Kacpra, Billa :D22 i Weroniki - pod koniec cha-chy zaczęła jej się góra od stroju odczepiać i przez to pewnie (jak i przez materiał, z jakiego strój był zrobiony) końcówka się rozlazła. Kasię lubię, ale Maseraka nie - dlatego brawa tylko dla niej :lol2:
This is not the end, this is not the beginning.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Dzisiaj przede wszystkim była dosyć trudna muzyka, szczególnie do Rumby Kacpra Kuszewskiego. Najlepsi dzisiaj dla mnie to Kasia Pakosińska, Kasia Zielińska, Bilguun oraz Kacper. Mieli już swoje lepsze tańce, ale dzisiaj byli na równym poziomie. Weronika i Szpak zdecydowanie najsłabiej, chociaż jak widać po ocenach sędziów Szpak zdecydowanie najsłabszy. Pozytywnie zaskoczył mnie Józefowicz z 3 dla Szpaka. Do tej pory jego złe tańce oceniał dosyć wysoko, także brawo dla niego :P Nie wiem skąd aż tak nagły wzrost popularności Marczuk, byłem przekonany, że odpadnie. Jednak patrząc na głosy widzów walka rozgrywała się głównie między dwiema Kasiami. Niemal do końca programu miały one najmniej głosów (Bilguun był przed nimi, potem to się zmieniło). Szkoda, że odpadła Kasia Pakosińska bo chciałem zobaczyć jeszcze jej tango. Mimo, że Stefano 1 raz nie był w najlepszej trójce to nie nazwałbym jego występu w 13 edycji porażką, gdyż Kasia niesamowicie się rozwinęła. Jej pierwsze 3 tańce ocenione były bardzo sueorow (23,27,25 punktów). A potem sypały się 10 :D Liczę, że teraz poleci w końcu Szpak i Weronika. Finał Bilguun-Kuszewski
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Z tym Szpakiem to ogólne jednym słowem porażka. Nie wiem skąd się bierze tylu ludzi, że on z odcinka na odcinek przechodzi obronną ręką :stop: Mam nadzieje, że w końcu odpadnie, bo jestem na 200% przekonany, że z dwoma tańcami sobie nie poradzi :rydzyk:
Ogólnie rzecz biorąc "Taniec z gwiazdami" stał mi się tak obojętny, że jestem w stanie oglądać telezakupy Mango :D10 Niestety.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Wczoraj w Tańcu z Gwiazdami była przynajmniej jedna gwiazda - Ewa Farna i tak szczęśliwe, że była na początku, wiec potem można było zmienić kanał na Mango.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Szczerze, to ja tylko dla Ewy Farny i ogłoszenia wyników oglądałem "TzG". W pozostałym czasie przełączyłem na Polsat ("MBTM").
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Adrian ;P pisze:Finał Bilguun-Kuszewski
O, tego jeszcze nie grali, byłoby super :brawa:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Ale by było , gdyby w finale był Bill ze Szpakiem . Byłby najzabawniejszy finał w historii TzG :P
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

To raczej niemożliwe (przy jakże "wysokich" ocenach Szpaka). Jednak gdyby do tego doszło - hipotetycznie - byłaby duuuuuuuuuuuuuża rozbieżność w punktacji. Bill 3 x 40 pkt. Michał 3 x 15 pkt.
Powodzenia, haha.
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

I odpadł Szpak.

Można było się spodziewać, że odpadnie w tym bądź w przyszłym odcinku, ale wiecie co - dzisiaj tak jak tydzień temu rozbawił mnie tak jak swoim beznadziejnym tańcem (dwoma), jak i swoim zachowaniem, śmiechem itp. Pomyślałam sobie tak - to jest program rozrywkowy, ma bawić, mnie bawi, jeżeli ktoś się nudzi - jest tyle kanałów, nie tylko Polsat i Mango :)

Finał Bill - Kacper ? Oby tak!
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

W końcu! :tanczy:

Szpak dzisiaj pobił wszelkie rekordy :lol2: Kolejne 13 punktów za taniec, a do tego suma 2 tańców to 34 punkty - inne pary za 1 taniec tyle dostawały.
Najlepszy zdecydowanie Bilguun i jego samba. Liczę na finał Bilguun-Kacper :D Za tydzień głównie o wejście do półfinału będą walczyły Zielińska z Marczuk. O ile Zielińskiej może się jeszcze udać wejście do finału, to u Marczuk szanse są raczej znikome.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ufffff jak to dobrze, że ten ćwok wreszcie odpadł.
Teraz będzie można już oglądać ten program.
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

sybic pisze:ufffff jak to dobrze, że ten ćwok wreszcie odpadł.
Teraz będzie można już oglądać ten program.
Nie rozumiem dlaczego go obrażasz ?
Po czym ćwok rozpozna ćwoka ? Bo sam jest ćwokiem. Także...
Jest człowiekiem takim jak ja, Ty czy ktokolwiek inny, że ubiera się inaczej to już jego sprawa...
Tyle na ten temat.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Szpak jest osobą publiczną, na swoje życzenie zresztą. Włazi w ekran telewizora za który ja płacę, także w abonamencie RTV, który jak wiemy jest za posiadanie odbiornika. W związku z tym mogę go sobie krytykować ile zechcę tym bardziej, że jego lansowanie jest niewspółmierne z jego zdolnościami i umiejętnościami. Szpak powinien być na taką krytykę gotowy, skoro już wybrał sobie taką drogę (wejście w showbiznes tylnymi drzwiami) i wydaje mi się, że nie potrzebuje adwokatów. Powinien się obronić (zabrać się za robotę) i to szybko, bo jak nie to tacy jak ja zjedzą go żywcem :)
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Eureka!! Nawet nie wiecie jaki jestem szczęśliwy :-)
@sybic popieram.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Isadora pisze:
Adrian ;P pisze:Finał Bilguun-Kuszewski
O, tego jeszcze nie grali, byłoby super :brawa:
No chyba taki będzie finał :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
ODPOWIEDZ